Armante, gal tikrai pms, gal tiesiog hormonai "pasivaiksciot" isejo

man kartais irgi taip uzeina, kad ta rupesciu nasta atrodo labai sunki pasidaro

bet issimiegosi ir praeis, gal tau paprasciausio poilsio truksta
Del baimiu, tai gera tema cia

mane pvz.nuo pat gimdymo persekioja kritimo baime, pvz.vaiko vystymo lenta padeta pas mus vonioj po pakabinimo spintele, tai mane persekiojo baime,kas butu, jei ta spintele uzgriutu

perkeliau lenta ant vonios. Kartais uzplusdavo mintys, kas butu, jei nugriutu daugiaaukscio virsutinis aukstas

arba balkone negalejau ilga laika dziauti rubu,nes man vis atrodydavo, kad balkonas nukris, o kas su vaiku bus, gi niekas net nezinos,kad jis vienas paliko kambary

zodziu as galvojau,kad man pasisuko sratai,o pasirodo ne man vienai
Del primaitinimo tai man reikes is naujo skaityt ur mokytis,nes as dukryte kai primaitinejau, tai iskart kosytem normaliom, nei po viena darzove ivedinejau,nieko. Net nezinojau,kad taip reikia
O mums siandien isdygo dantukas!!!

negaliu patiket,taip anksti

seilojosi jis man seniai, bet net minciu neturejau apie dantukus, galvojau anksti tikrai (dukrai 8 men isdygo),ir nemaciau jokiu pabalimu, nieko. O siandien kad kando vyriukas i pirsta, gi jauciu duria kazkas

tai dar tik vos vos virsunyte iskilusi
Papildyta:
QUOTE(Krown @ 2015 10 19, 12:56)
Mano mergytei taip buna - ji neatpila iskart po maitinimo,
krown 
nusiramink, tikrai negalima sitiek nervuotis, pataupyk nervus ateiciai-dar tiek ju laukia

aukstos temperaturos, gripai, pirmi griuvimai, melynes, visokie virusai, vejaraupiai ir t.t. paziures gydytojai,gal gausit kokiu vaistuku ir viskas praeis, o gal isaugs. Mano mergyte baisiai atpylinejo,isvaiksciojom visus daktarus, visokius echo dare- ir niekas mums nepadejo, tiesiog isaugo mazyte. Kazkur po metuku kai jau stipriai vaiksciojo, tik tada praejo,o iki tol taip ir gyvenom

beje, laikinai mums gelbedavo KREON, pildavau i misinuka kazkiek grudeliu, tai virskinimas gerokai pageredavo ir praeidavo atpylimai, bet nebeduodavau kuris ir laikas-ir vel budavo tas pats

o gal jums pades? Pabandyk