Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XIX

QUOTE(astrute @ 2016 02 17, 09:41)
Ne visoms. Po operacijos nedarbingumą turėjau 3 savaites. Po jodo tiesiai į darbą. Aišku, savijauta nėra labai gera, bet tikrai ne tragiška. Gyvenu normalų gyvenimą, tik fizinių krūvių netoleruoju. O dėl kelionės pagalvokit, po operacijos teks saugotis saulės, kelis mėnesius negalėsit sunkesnių daiktų kelt.

O fiziniai krūviai kokie? Negalima sportuot?o saulės niekada negalima?
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 02 17, 10:18)

Labai individualiai, aš tiesiog visus namų ruošos darbus žymiai lėčiau darau smile.gif Jei sportuojat dabar manau sportuosit ir po operacijos po kažkiek laiko. Žinau moterį be skydliaukės bėgimo maratonuose dalyvauja. Nuo saulės svarbiausia randą slėpt, nebepamenu kiek laiko, nes pabalt gali.
Ir nesigąsdinkit labai anksčiau laiko, kaip jausitės priklausys nuo jūsų organizmo.
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 02 17, 10:18)

Nokia. Baikit galvot kas bus?. Galvojimas nieko nepakeis' absoliuciai. Galit vaziuot i kelione ir maukit. Jus prisimastot tiek, kad nelieka laiko cia ir dabar. Ir dar - nei vieno atvejo nebus tokio kaip jusu, niekada. Kuekvienas is musu unikalus. Taigi cemodanus kraunat ir varot gyventi gyvenima mirksiukas.gif
Atsakyti
Nokia, vienareiksmiskai pirmiausia prisiatostogaukite, o po to operacija. Niekur ta skydliauke nepabegs smile.gif
Atsakyti
Taigi grįžau iš klinikų. Viską su gydytoju apkalbėjom, viską išaiškino. Tikrai nuramino. Trečiadioenį operacija, o po jos žadėjo, kad varyčiau į keliones( jei tik viskas gerai. Sakė taip : su mano diagnoze 98 proc. išgydoma, nebent nukentės balsas( mano specialybei jis būtinas). 2 iš 3 diagnozė biopsijos pasitvirtina, vienam ne.Taigi dabar nusiraminus.
Atsakyti
Sveikos,
Su skydliauke niekad neturejau bedu, per pirma nestuma atsimeny dare tyrima nes jauciau sirdies permushimus tai buvo norma, nurase nestumui tuos permusimus ir tiek.
Pries keleta dienu pajutau, kad nu girdziu kaip plaka mano sirdis ir siek tiek truko oro. Kazkada man taip buvo kai buvo hemoglobino trukumas tad nuvariau pasidaryt tyrimu, tuo paciu padare ir del skydliaukes. Atsakyma sian suzinojau, bendras kraujas viskas ok bet vat skydliauke rodiklis 8,6 kai norma nuo 10 iki (neatsimenu kiek). Uzrase pas endokrinologa uz 2 sav. Kadangi nieko neismanau, parasykite prasau kas cia manes mazdaug laukia smile.gif kokie tyrimai toliau, ko reikalaut, kokiu gal papildomu apziuru/tyrimu? Aciu

Beja, po antro gimdymo man menstruaciju sutrikimai prasidejo, tai veluoja 10 dienu tai anksciau prasideda 5 dienomis ir pan. Cia irgi su skydliauke gal gali but susije?
Atsakyti
Kažkaip kilo įtarimas ar taip gali būti kad biopsijos atsakymas prr dvi dienas,?
Atsakyti
Po operacijos veža į reanimacinę ar į palatą?
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 02 18, 20:24)
Kažkaip kilo įtarimas ar taip gali būti kad biopsijos atsakymas prr dvi dienas,?

Mano draugei po pusantros savaites vis dar nera atsakymo g.gif
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2016 02 19, 15:22)
Mano draugei po pusantros savaites vis dar nera atsakymo  g.gif

Man chirurgas tik po 10 d liepe ateiti. Pasiemiau asmeniskai.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 02 19, 16:04)
Man chirurgas tik po 10 d liepe ateiti. Pasiemiau asmeniskai.

Tai gal mano sumaišyti tyrimai...
Atsakyti
Daznai tyrimus daro vienu kartu visu asmenu, tai jei jusu NOKIA tyrimas paimtas ir pvz darytas ta pacia diena ar kita, tai ir galejot gaut greit atsakyma.
Atsakyti