Įkraunama...
Įkraunama...

Senelių slaugosnamai. Už ar prieš?

tai ,o ka jam daryt belieka,jau bijo rageli kelti.,kai pamato,kad ji skambina,tai nebekelia,bet ji susiveikia is karto koki kita telefona ir perskambina,tai tas ziuri ziuri ,galvoja,o kas cia,kelt nekelt,nes ta tada susinervina ir rekia,viskas mirstu,ateik atsisveikinti,nors daktarai sako,kad spaudimas idealu sir siaip viskas gerai,o vaidina,kad nevaiksto,daktaras sako,vaiksciok,nea mano amziuj nebepriklauso. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(perkunkieme @ 2013 01 05, 18:27)
ta tada susinervina ir rekia,viskas mirstu,ateik atsisveikinti,

mano anyta irgi mego rekt, kad jau amen, mirsta (ir tai daugiau nei pries 15 metu, o gyva lig siol), bet as ja nuo to atpratinau biggrin.gif Tiesiog, kai ji vel savo "cirka" darydavo, as susirupinusiu balsu klausdavau ar lekt kunigo kviest (ji labai religinga apsimeta). Ale moterai geda but pries kuniga cirkus daryt, tai po keliu tokiu pasiulymu jau nemirsta biggrin.gif O as buvau tikrai pasiruosus kuniga vaziuot atvezt, nors ir zinojau, kad apsimeta. O ka? Jei zmogus praso... Idomu, kaip koki antra, trecia, desimta karta kunigui sakytu,kad paskutinio patepimo nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(perkunkieme @ 2013 01 05, 19:27)
tai ,o ka jam daryt belieka,jau bijo rageli kelti.,kai pamato,kad ji skambina,tai nebekelia,bet ji susiveikia is karto koki kita telefona ir perskambina,tai tas ziuri ziuri ,galvoja,o kas cia,kelt nekelt,nes ta tada susinervina ir rekia,viskas mirstu,ateik atsisveikinti,nors daktarai sako,kad spaudimas idealu sir siaip viskas gerai,o vaidina,kad nevaiksto,daktaras sako,vaiksciok,nea mano amziuj nebepriklauso. biggrin.gif

kokio amžiaus močiutė
Atsakyti
Kai žmogus religingas tai turėtų bijoti meluoti , nes melas viena iš sunkiųjų nuodėmių
Galima tai priminti uošvienei smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 05 sausio 2013 - 21:47
mociutei 85.
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 01 05, 21:46)
Kai žmogus religingas tai turėtų bijoti meluoti , nes melas viena iš sunkiųjų nuodėmių
Galima tai priminti uošvienei  smile.gif

mano anytai dzin nuodemes ir morale. Ji tik megeja pasirodyti, kokia tipo religinga.
Atsakyti
QUOTE(Viluša @ 2013 01 04, 16:00)
Pas mus visuomenėje "žando atsukimas" yra suprantamas neteisingai, visiškai iškreipiant krikščioniškąją sampratą.
http://www.onegodfai...p...hp?f=6&t=20

O kaip JŪS suprantate "atsukti kitą žandą"?
Ar skriaudėjo nuskriaustasis turi nuolankiai leistis skriaudžiamas toliau?
Ar tas posakis sietųsi su posakiu "duok durniui kelią"?
Ar tai reikštų, kad į smurtą negalima atsakyti smurtu, ir skriaudėjui turi būti atlyginta pagal įstatymą?
Ar dar kaip nors kitaip?

"Atsukti žandą" suprantu, kaip "kiekvienas savo", t. y. kitas gyvena kaip jis moka, o aš gyvenu kaip aš moku, t. y. jei mano pasaulyje yra tokia savoka kaip pagalba kenčiančiam ar bejėgiui, tai aš ją ir realizuoju, nepriklausomai nuo to, koks tas žmogus buvo, nes jis už save ir atsako, o aš atsakau už save ir netapsiu kitokia vien todėl kad kitas kitoks

Skriaudėjo nuskriaustas niekada neturi leistis skriaudžiamas toliau (na, o šiuo konkrečiu atveju, manau, tai jau ir neįmanoma)

"Duok durniui kelią" ir "kitas žandas" tarpusavyje nesusiję posakiai

Dėl smurtavimo, tai čia būtų labai ilga tema ir rimta diskusija ir ne šioje temoje
Papildyta:

Taigi, ar slaugyti, kaip slaugyti sprendžia tik pats žmogus.
O pats slaugymas yra labai labai sunkus išbandymas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupik: 07 sausio 2013 - 10:06
QUOTE(Alexandra.R. @ 2013 01 06, 19:47)
mano anytai dzin nuodemes ir morale. Ji tik megeja pasirodyti, kokia tipo religinga.

Dėl sakymo , kad miršta - galima pasisiūlyti suruošti laidotuves smile.gif
Atsakyti
Aš irgi esu už senelių namus kai nebelieka jokios kitos galimybės. Arba bent jau prasyčiau, kad kokia moteris prižiūrėtų. Jei žmogus dirbantis, tai jau reikia per pietų pertraukas lėkt namo, kad pamaitinti, vakare vėl iškart namo varyti, o jei dirbi po kokį 12val per dieną, tai man atrodo grįžus namo mažiausiai norėsis apie kažką šokinėt g.gif O vyrui gali tekti prižiūrėti savo močiutę, o ji labai principinga, apie jokius senelių namus net šnekėt nenori, tai su ja neįsivaizduoju ką reiktų daryti g.gif
Atsakyti
[quote=Milera,2013 01 29, 12:36]
Aš irgi esu už senelių namus kai nebelieka jokios kitos galimybės. Arba bent jau prasyčiau, kad kokia moteris prižiūrėtų. Jei žmogus dirbantis, tai jau reikia per pietų pertraukas lėkt namo, kad pamaitinti, vakare vėl iškart namo varyti, o jei dirbi po kokį 12val per dieną, tai man atrodo grįžus namo mažiausiai norėsis apie kažką šokinėt g.gif O vyrui gali tekti prižiūrėti savo močiutę, o ji labai principinga, apie jokius senelių namus net šnekėt nenori, tai su ja neįsivaizduoju ką reiktų daryti g.gif
[/KAIP MAnote,kaip jis priziuretu ta mociute? na butent jis,jei jau nebeapsitarnautu saves?
Atsakyti
QUOTE(perkunkieme @ 2013 01 29, 13:00)
[/KAIP MAnote,kaip jis priziuretu ta mociute? na butent jis,jei jau nebeapsitarnautu saves?

ne aš čia turėjau omeny, kad ne konkrečiai vyrui, bet mūsų šeimai, tektų jo močiutę prižiūrėt smile.gif
Atsakyti
tai gal nusamdykit koki zmogu ,jei finansai nera problema.
Atsakyti