Įkraunama...
Įkraunama...

Sluoksniuotos tešlos gaminiai

Su sluoksniuota tešla daugiau darbo negu su kapota, bet verta paprakaituoti.
Kepiniai išeis nuostabūs. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vėl ir vėl atrandu "Mantingos" tešlą, ir nenustoju ja žavėtis 4u.gif
Mano praeito mėnesio atradimas: pabandžiau iškepti picą iš sluoksniuotos bemielės tešlos - nu gi liuks gavosi, va, pažiūrėkit ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos, sveikos
labai megstu sita tesla. Vaiku gimtadieniam paprastai gaminu sultini su karstais pyrageliais - niam.
O receptas labai paprastas:
lygiom dalim fermentinis suris ir vistiena (virta, kepta ar rukyta) supjaustyti kubeliais, truputis svogunu laisku ir prieskoniu su majonezu.
I teslos kvadrateli dedu idara, kampukus patepu kiausiniu ir suspaudziu tarpusavyje ir greiciau kepti.
Na tai ne mano isradimas - kazkada zurnale isskaiciau - bet man labai skanu. thumbup.gif
Atsakyti
o aš tai mėgstu džiovintų grybų įdarą pyragėliams. Nuplikau ir apverdu džiovintus grybus, supjaustau smulkiai, pakepinu su kumpiu ir svogūnais ir formuoju iš tešlos ar tai trikampiukus ar kvadratėlius, nuo nuotaikos priklauso tongue.gif
Atsakyti
gal galit parasyti tikslu, ta prasme, su visais gramais, sluoksniuotos teslos recepta? siuo metu praktikuojuosi saldumynu srityje... ax.gif
Atsakyti
O aš mantingos tešlą perku... blush2.gif Ir man skanu... Pagarba kantriom kepėjom
Atsakyti
Na merginos kaip matau mekstate gaminti namuose piragelius.
Va as tai ne, nes dirbu, su sluoksnuota ir kitom teslom tai man, jei reiktu, dar ir namie gamint tai nupusciau. biggrin.gif
Na teisingai pasakyta, kad sluoksnuota skyriasi, nuo kapotos. Sluoksnuota sunkiau, nes dar ir to kaip kociosi ja. Nes jei sulanksciusi ne i ta puse kociosi, tai s. gausis. Ir be to ji buna mieline ir ne, ir mano pastebejimais zmones labai daznai maiso, kur kuri.
Na parasysiu, be mieles recepta.
2-kg. miltu,
50-g. druskos,
10-g. kepimo milteliu.
125-g. margarino,
ir 1l. vandens.
Atsakyti
tik va norejau pasakyt jei kas nezinot, kad jau atsiradus mieline ir bemiele teslos thumbup.gif tik ka per sestadienio ryta isgirdau biggrin.gif ir dar papildomai gausim kazkokiu sausainiu ar ko, neisgirdau, spejau jum rasyt wink.gif
tai prasides musu kepimai birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2005 12 03, 11:28)
tik va norejau pasakyt jei kas nezinot, kad jau atsiradus mieline ir bemiele teslos  thumbup.gif  tik ka per sestadienio ryta isgirdau biggrin.gif  ir dar papildomai gausim kazkokiu sausainiu ar ko, neisgirdau, spejau jum rasyt wink.gif
tai prasides musu kepimai  birthday.gif

Kur jos bus galima nusipirkti? bigsmile.gif
Atsakyti
Kad bemielės pirkti jau seniai yra, bent jau sluoksniuotos g.gif
Atsakyti
labai noriu bandeliu, gal kuri zinote recepta?buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 12 03, 17:20)
labai noriu bandeliu, gal kuri zinote recepta?buciau dekinga 4u.gif

Bandelės yra bandelių temoj!
Atsakyti