Įkraunama...
Įkraunama...

Sluoksniuotos tešlos gaminiai

QUOTE(Ugnužė @ 2007 10 19, 12:22)
Gali pasinaudoti šiuo receptu4u.gif



aciu laaaaabai labai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ir as juo pasinaudosiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti, ar tepat skardą kuo nors, prieš dėdamos kepinius iš šios tešlos?
Atsakyti
QUOTE(pinkee @ 2008 01 03, 21:56)
Sveikos, norėjau paklausti, ar tepat skardą kuo nors, prieš dėdamos kepinius iš šios tešlos?

Aš ne. Kepu ant kepimo popieriaus smile.gif
Atsakyti
siulau isbandyti "kaloriju bomba"(4asmenims,panasiai)

600g vistienos krutineles, galima ir kiaulienos,1 svogunas
300g konservuotu sampinjonu
1valg.saukstas kocentruoto pomidoru tyres
is akies petrazoles,600g grietineles
1 saukstas garstyciu,ir sluoksniuotos saldytos teslos

darbo eiga
teslos lapus atsildyti,mesa supjaustyti plonomis,trumpomis juostelemis,pakepinti keptuveje ir sudeti i apkepo forma.Svoguna smulkiai supjaustyti,irgi pakepinti,ir ideti
grybus,kartu trumpai pakepinti ir ideti prie mesos i apkepo forma. I keptuve supilti
grietinele,uzvirinti ir su miltais tirstesne padaryti.Sudeti garstycias,pomidoru tyre,druska,pipiru,smulkinta petrazole ir uzpilti i apkepo forma,viska ismaisyti,apvalyti apkepo formos krastus,kad sluoksnuota tela liptu.
Ant virsaus uzdengti teslos lapais,lapus pabadyti sakute ir uzdengti apkepo
forma su aliuminia folija,kepti orkaiteje 15 min.,kitas 15 min.be folijos.
200C karstumo orkaiteje
gero apetito smile.gif







Atsakyti
siulau paragauti tokius pyragelius:
2 pakeliai sluoksniotos teslos,
4 dešreklės;
1 gabalas sūrio(apie 300 gr.);
svogūnas(didelis)

Sutarkojame dešreles ir suri, supjaustome svoguna gabaleliais ir viska sumaisome.
iskociojame tesla, supjaustom kvadrateliais, idedame idara ir perlenkiame per puse. susedame ant srados ir kepame apie 15- 20 minuciu. pries pabaiga kepimo galima patepti pyragelius kiausiniu. labai skanu thumbup.gif thumbup.gif
P.s. naudoti geriausia neriebu suri, nes viena karta kai darem suris buvo labai riebus, tai gavosi labai riebūs pyrageliai ir beveik nesijaute surio. tai gerai kad vyras suvalge - jam patiko thumbup.gif

Atsakyti
Darau labai lengva patiekaliuka smile.gif
1.Vistienos krutinele susipjaustau isilgai, truputeli pamusu, druskos+pipiriuku ir apkepu keptuveje labai trumpai (kaip zinia, greitai kepa krutinele).

2. Imu sluoksniuota tesla (bemiele sluoksniuota tesla, 6 lapeliai), ant kiekvieno lapelio dedu vistienos apkeptos, ant jos pomidoro griezineli ir kumpelio kokio (galima sonine))+surio riekute ir viskas, uspaudziu sakute galus ir i orkaite. Labai greitai ir skanu smile.gif
Atsakyti
Visko neskaičiau dar, bet, kiek maždaug tokia tešla kainuoja? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2008 01 26, 16:14)
Visko neskaičiau dar, bet, kiek maždaug tokia tešla kainuoja? blush2.gif

IKI parduotuvėse ir Maximose 500 g -4,99 Lt, o 1kg -apie 9,5 lt
Atsakyti
as tai viska dedu i sita tesla ir uogienes, ir vaisinius pyragelius darau, ir su desrelem bei suriu, arba tiesiog farsa pasigaminu keptuvej apkepu ji su prieskoniais dar kokiom darzovem ir poto ji dedu i ta tesla jau atvesusi, tokios kaip ir bandeles ar krepseliai gaunas ir iskepu orkaitej, tai gardumelis tongue.gif
Atsakyti
O jūs tą sulankstytą perkate, ar ir tą kur dvidešimt gabalėlių? Įdomu, kokio jie dydžio g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2008 01 30, 02:19)
O jūs tą sulankstytą perkate, ar ir tą kur dvidešimt gabalėlių? Įdomu, kokio jie dydžio g.gif

Mantingos sluoksniuotos bemielės tešlos 500 g pakuotėje (rodos geltona) yra 6 lapeliai 11*20 cm dydžio, o mielinės 500 g pakuotėje (raudonoje) yra 5 lapeliai - tai jie atitinkamai šiek tiek didesni. Mėlynoje 500 g pakuotėje yra 2 lapeliai. O kokią pakuotę pirkti priklauso niuo to, ką ketini kepti: jei mažesnius pyragėlius-tai lapeliais, o jei didesnį pyragą- tai sulankstytą 1 kg vientisą gabalą permatomoje pakuotėje. smile.gif.
Aš esu pirkusi atskirais lapeliais ir dar juos padalinau per pusę -tai gavosi pilna skarda pyragėlių. Ir dar pirkau 500g kur 2 lapeliai- tai jie abu išskleisti telpa į vieną skardą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letunė: 30 sausio 2008 - 12:47