QUOTE(creda @ 2015 12 09, 18:03)
Sveikutes, as cia kaip tas jaunas menulis tik pasirodau

vis pasiskaitau kaip laikotes, as turiu tik viena mergina bet ir tai laiko ji pas mane daug mano pareikalauja kad apie taro nuolat galvoju bet bunu jei pavargus tada nesinori imti ju jei ne nuotaikoj taip pat tai nedaznai pastaruoju metu gaunasi

bet labai norisi daugiau laiko skirt, tie kalediniai apsipirkinejimai ir pan ojei ojei visas gruodis tuoj ir prabegs su tom sventem bus tada ramybe
Noriu paklausti traukiausi tris dienos kortas pirma na rytui buvo kardu 7, na manau, kad cia tai, kad ryte pirkau dovaneliu savo draugui supakavau jas ir dabar na nesakysiu gi kas ten, po eglute padejau, tai tas gali buti cia nuslepimas toka kaip ir as taip ta korta ivardinciau vienu zodziu jeigu reiktu:) ?
O kokios kitos kortos? Man kartais buna, kad nors traukiu rytas/pietus/vakaras, bet apsijungia ir igauna bendra reiksme

As asmeniskai manyciau, kad jei tu su siokia tokia piktdziuga po eglute ta dovana padesi ar jau ryte taip jauteisi, kad vat, ziurek, speliok, as tylesiu ir nieko nesakysiu, suk galvele, ka nupirkau - tuomet gali korta ta rodyti. Arba jei ta dovana su uzslepta mintim kokia, tarkim dovanoju tau, bet realiai noreciau pati jos ir/ar naudosimes kartu. Na, supranti mazdaug minti. Kitu atveju manyciau reiktu kito ivykio ieskoti

bet cia mano asmenine nuomone, gal tau butent taip ta korta ir reiskiasi
"At the end of the road you will find me" - said a man and I haven't seen him since. It's gonna be hell of a road I guess