Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXIV

QUOTE(Irony @ 2015 12 09, 01:28)
Man kartais irgi ax.gif nors as labai puikiai jauciu riba ir buna tik savo noru ja perzengiu smile.gif o ir is mano to gerimo daug kas juokiasi, kad man alaus bonka gali galvon kalti biggrin.gif bet neatsisakau, nes po sunkios dienos, sumigdzius vaikus yra labai super su vyreliu pagurksnot ar tai taure vyno, ar viskio, ar kad ir alaus smile.gif

Butent man irgi koki makaliuka isgert ok. Buna uzsiblevyzgoji labiau lotuliukas.gif bat buvo nervu karas... o maniskis tai toks kuris normoj, jo girto as nemacius nes jis visda su protu bet va su sel ir draugais nustebino....
Atsakyti
Sveikutes, as cia kaip tas jaunas menulis tik pasirodau smile.gif vis pasiskaitau kaip laikotes, as turiu tik viena mergina bet ir tai laiko ji pas mane daug mano pareikalauja kad apie taro nuolat galvoju bet bunu jei pavargus tada nesinori imti ju jei ne nuotaikoj taip pat tai nedaznai pastaruoju metu gaunasi smile.gif bet labai norisi daugiau laiko skirt, tie kalediniai apsipirkinejimai ir pan ojei ojei visas gruodis tuoj ir prabegs su tom sventem bus tada ramybe smile.gif
Noriu paklausti traukiausi tris dienos kortas pirma na rytui buvo kardu 7, na manau, kad cia tai, kad ryte pirkau dovaneliu savo draugui supakavau jas ir dabar na nesakysiu gi kas ten, po eglute padejau, tai tas gali buti cia nuslepimas toka kaip ir as taip ta korta ivardinciau vienu zodziu jeigu reiktu:) ?
Atsakyti
QUOTE(creda @ 2015 12 09, 18:03)
Sveikutes, as cia kaip tas jaunas menulis tik pasirodau smile.gif vis pasiskaitau kaip laikotes, as turiu tik viena mergina bet ir tai laiko ji pas mane daug mano pareikalauja kad apie taro nuolat galvoju bet bunu jei pavargus tada nesinori imti ju jei ne nuotaikoj taip pat tai nedaznai pastaruoju metu gaunasi smile.gif bet labai norisi daugiau laiko skirt, tie kalediniai apsipirkinejimai ir pan ojei ojei visas gruodis tuoj ir prabegs su tom sventem bus tada ramybe smile.gif 
Noriu paklausti traukiausi tris dienos kortas pirma na rytui buvo kardu 7, na manau, kad cia tai, kad ryte pirkau dovaneliu savo draugui supakavau jas ir dabar na nesakysiu gi kas ten, po eglute padejau, tai tas gali buti cia nuslepimas toka kaip ir as taip ta korta ivardinciau vienu zodziu jeigu reiktu:) ?

O kokios kitos kortos? Man kartais buna, kad nors traukiu rytas/pietus/vakaras, bet apsijungia ir igauna bendra reiksme smile.gif
As asmeniskai manyciau, kad jei tu su siokia tokia piktdziuga po eglute ta dovana padesi ar jau ryte taip jauteisi, kad vat, ziurek, speliok, as tylesiu ir nieko nesakysiu, suk galvele, ka nupirkau - tuomet gali korta ta rodyti. Arba jei ta dovana su uzslepta mintim kokia, tarkim dovanoju tau, bet realiai noreciau pati jos ir/ar naudosimes kartu. Na, supranti mazdaug minti. Kitu atveju manyciau reiktu kito ivykio ieskoti g.gif bet cia mano asmenine nuomone, gal tau butent taip ta korta ir reiskiasi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2015 12 09, 16:43)
O kokios kitos kortos? Man kartais buna, kad nors traukiu rytas/pietus/vakaras, bet apsijungia ir igauna bendra reiksme smile.gif
As asmeniskai manyciau, kad jei tu su siokia tokia piktdziuga po eglute ta dovana padesi ar jau ryte taip jauteisi, kad vat, ziurek, speliok, as tylesiu ir nieko nesakysiu, suk galvele, ka nupirkau - tuomet gali korta ta rodyti. Arba jei ta dovana su uzslepta mintim kokia, tarkim dovanoju tau, bet realiai noreciau pati jos ir/ar naudosimes kartu. Na, supranti mazdaug minti. Kitu atveju manyciau reiktu kito ivykio ieskoti g.gif bet cia mano asmenine nuomone, gal tau butent taip ta korta ir reiskiasi wink.gif

dovana tokia kad uzsimine draugas kad reik to daikto ir nupirkau, paprastas buitinis daiktas naudosime tikrai kartu smile.gif juokas eme is saves, kad toki daikta dovanoju na cia dar bus kelios dovanos bet ryte kaip ir pasijuokiau is saves netgi kad tokia dovana dovanoju smile.gif na tada tiksliai cia wink.gif
Atsakyti
as kadangi vaikus auginu, tai apskritai nevartoju alkoholio. bet man jo ir netruksta biggrin.gif pries tai taip pat viskas buvo normos ribose. pagrindinis gerimas buvo arba vynas, arba koks nors kokteiliukas. mano vyras taip pat nevartoja jokiu stipriu gerimu. alaus megsta atsigerti, vyo kelias taures islenkti ir viskas. viskas normos ribose, su saiku.

atsakymas i klausima: vyras sia savaite vaiksto i kursus del darbo. neseniai ikure nauja mikro imone, tai dabar vyksta keliu dienu apmokymai kaip sia maza imone tvarkyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2015 12 08, 10:44)
Velnias (5L / apv L1) / 2K (4T / teisingumas) / apv KQ

Pirma mintis buvo gal kokia debatu laida. Antra mintis buvo kazkas, susije su teisingumu, teisesauga.

QUOTE(GabiVia52 @ 2015 12 09, 20:23)

atsakymas i klausima: vyras sia savaite vaiksto i kursus del darbo. neseniai ikure nauja mikro imone, tai dabar vyksta keliu dienu apmokymai kaip sia maza imone tvarkyti. smile.gif

is dalies kaip ir tiesa, kad su teisingumu, teisesauga, juk, kaip suprantu, apie tai, kaip teisiskai teisingai tvarkyt ta imone mokosi 4u.gif
Atsakyti
Klausimas.

Kokio skambucio as siandien sulaukiau (is zmogaus kokio istaigos ar pan) Geros emocijos po jo, blogos ar dar kokios wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritandra: 09 gruodžio 2015 - 20:55
QUOTE(Ritandra @ 2015 12 09, 21:54)
Klausimas.

Kokio skambucio as siandien sulaukiau (is zmogaus kokio istaigos ar pan) Geros emocijos po jo, blogos ar dar kokios wink.gif

Nemanau, kad tas skambutis dave geras emocijas, bet, panasu, kad galejo but blogiau. Man kazkaip atrodo tai buvo apie zmoniu santykius, ar kazkoki nesutarima, nesusikalbejima, ar tai abejinguma ne vietoj ir nelaiku, kas buvo netiketa, bet is esmes galima buvo nuspeti artejant. arba viskas buvo isspresta/issisprende geriau, nei galejo baigtis

Dejau su dviem kaladem, tai su nauja sudejus atrode, kad gal vaikui koks konfliktas ugdymo istaigoj (ar kazkur pan i ugdymo istaiga) kilo. Su senaja konkretaus varianto neturiu. Bet ta pirma pastraipa pagal abu deliojimus galioja

LS: LK (3P) / APV 2T (VIII) / 8L (APV XVI)
RWS: TQ / APV T1 (APV 8L / APV 9T) / APV XVI (APV 7K / APV KR)
Atsakyti
Merginos paanalizuokim truputi kortu deriuka mirksiukas.gif kaip suinterpretuotumet kortu atsakyma i klausima ar gaus zmogus bauda (pastatyta visai dienai po zenklu masina) kardu2, DA VI, DA XVIII (menuliui papildoma istraukiau pentakliu10). Visos kortos tiesios. Atsakyma as jau zinau, man idomu jusu nuomone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Raganaitė*: 10 gruodžio 2015 - 18:03
QUOTE(*Raganaitė* @ 2015 12 10, 19:02)
Merginos paanalizuokim truputi kortu deriuka  mirksiukas.gif kaip suinterpretuotumet kortu atsakyma i klausima ar gaus zmogus bauda (pastatyta visai dienai po zenklu masina) kardu2, DA VI, DA XVIII (menuliui papildoma istraukiau pentakliu10). Visos kortos tiesios. Atsakyma as jau zinau, man idomu jusu nuomone.

Kardu 2 buciau traukus pap. Mano nuomone, tikimybe gaut bauda buvo didele, bet arba kaip nors issisuko, arba gavo ispejima. Zodziu, nusizengimas turejo but pastebetas, bet tokios baudos, kaip priklausytu gaut, manau negavo g.gif
Atsakyti
Aciu, palauksiu gal dar kas pasakys savo nuomone, tuomet pasakysiu kaip buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2015 12 10, 18:55)
Kardu 2 buciau traukus pap. Mano nuomone, tikimybe gaut bauda buvo didele, bet arba kaip nors issisuko, arba gavo ispejima. Zodziu, nusizengimas turejo but pastebetas, bet tokios baudos, kaip priklausytu gaut, manau negavo g.gif

Baudos negavo, as suklydau su interpretacija, nes maniau, kad kardu2 rode ta nezinomybe, laukima kas bus po to kai buvo padarytas pasirinkimas statyt ar nestatyt po zenklu ir maniau, kad butent menulis parode neigiama reikalo baigti, papildomai istrauktas pentakliu 10, maniau tai ir rodo didele bauda. Tai va taip ir likau nesupratus del menulio pozicijos sioje kortu delionej. Kokiu turetumet minciu su interpretacija, padiskutuokim ax.gif
Atsakyti