Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXIV

QUOTE(GabiVia52 @ 2015 12 11, 20:29)
As taip pat noreciau taro pamokeliu. galime pacios tas pamokeles susiorganizuoti, tik reiktu susisteminti. galima ir uzduoteles susigalvoti arba apskritai panagrineti ne kiekviena korta atskirai, bet daugiau kortu kombinacijas, derinius. arba taro simbolika. nezinau, gal kas nors turi kokiu pasiulymu?..  4u.gif arba kazkokios tematikos klausimus padelioti? kaip manote?
nes manau dauguma merginu taro pagrindus moka, reiketu tik daugiau praktikos arba ziniu specifiniais klausimais.

labai fainai sugalvojai, tikrai 4u.gif reikia sugalvot kazkoki plana nuo ko pradeti, o paskui, jei busim aktyvios, pamatysit kaip isivaziuosim mirksiukas.gif

QUOTE(Irony @ 2015 12 11, 20:46)
1. Taigi cia gyva begalybe tu kombinaciju lotuliukas.gif
2. Manau butent taip ir yra. Ir busiu pikta ragana dabar, bet jei neturi tu pagrindu, tai vistik reiktu bent minimaliai igyti pries dekiojant unsure.gif

1. tai saunu, kad begalybe, turint sistema ir aktyviai bendraujant, gal bendrom jegom uzaktyvinsim tema ax.gif
2. is tikro kuo daugiau merginu drasiai prisijungs, tuo bus smagiau, na ir kas kad maziau zino, ar tik tik pradejo, tai pasisems ideju, o ir mums visoms bus daugiau diskusiju, as taip manau mirksiukas.gif

QUOTE(Irony @ 2015 12 11, 21:18)
Man dar su Casanova kakade ant santykiu neblogai sekesi delioti net ir neatidirbus kalades. O siaip turiu: Radiant, Lo Scarabeo, New Vision, Casanova, Sensual Wicca, Crowley, Legacy of Divine ir Lord of the Rings lotuliukas.gif Dabar noriu Happy tarot man rodos, jos tokios vaikiskos ir pastelines, bet mielos wub.gif ir tavo deviant'ai aki traukia... ir... ai, geriau nebegalvot net, nes as jei galeciau, pilna lentyna uzsipirkciau  bigsmile.gif

kaip tau croulis patinka, apie ja irgi daug pasakojimu skaiciau beskaitydama taro temas, kaip susisneki su juo?
o del taro pirkimo tai tikrai, as irgi isigijau kelias, tai toki azarta pagauni, atrodo tokios grazios, dar ir tas, ir tas noreciau nusipirkti wub.gif mano naujausia isigyta sharman - burke wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na patinka man Crowley, labai grazios jo kortos wub.gif bet nedelioju jo dar, nepriaugau ax.gif nesijauciu dar tokia stipri su dedule Waitu, kad pereiciau prie kito dedules lotuliukas.gif

Nu tai, merginos, siulau tada imti po korta ir analizuoti ja kaip kuriai atrodo. Pvz pradedam nuo Kvailio, ir sakom savo nuomones, ka ta korta gali reiksti bendrai, ka buitiniame/kasdieniniame lygmenyje, ka meiles, darbo klausimais gali reiksti, ka dvasiniame lygmenyje. Na, reiktu sudaryti sarasiuka, pagal kokius aspektus konkreciai nagrinesim kiekviena korta, tada deti kortos paveiksleli (galima keliu kaladziu, su kuriom cia dalyvaujancios merginos delioja ar nori panagrineti, ar uzmate kokia labai specifine korta) ir pagal ta sarasa surasyti (pageidautina) savo nuomone, isjautima. Jei perskaitet kokia idomia info apie ta korta kokioje knygoje, irgi galim surasyti, tik butu gerai ir saltini nurodyti tada. Galima issakyti ir kaip asmeniskai jums yra ta korta pasireiskusi. Tai bus ilgas procesas, nes kortai reiktu skirti bent keleta dienu, kad visos suspetu pasisakyti ir nesusimaisytu tie pasisakymai tarp kortu.

Tad, jei jums tas tinka, darom nagrinejamu aspektu sarasa. Pradziai siulau:
0. Astrologinė kortos reikšmė
1. Bendras kortos vaizdas, simbolika (sakom, ka tiesiog kortoje matom)
2. Psichologine/vidine savijauta (pvz laimingas, nusiteikes issukiams ir pan.)
3. Isoriniai aspektai (pvz 5P sunki finansine padetis)
4. Ka korta galetu reiksti meiles / jausmu klausimu
5. Ka korta galetu reiksti elgesio klausimu
6. Ka korta galetu reiksti darbo klausimais
7. Korta kaip patarimas / teigiami faktoriai
8. Korta kaip perspejimas / neigiami faktoriai

Cia preliminariai, kas sove galvon. Jei sutinkate su tokiu mokymosi budu, prasom, taisykit, pildykit, braukykit sarasa 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Aš tai labai seku šią temą, skaitinėju jūsų interpretacijas. Tikriausiai visas taro kortų knygas kiek yra išleista lietuviškai esu perskaičiusi. Kol kas kasdien traukiu vieną dienos kortą ir vakare pasirašau kelis komentarus. Jeigu kokių minčių kils, būtinai parašysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2015 12 12, 12:44)
Na patinka man Crowley, labai grazios jo kortos wub.gif bet nedelioju jo dar, nepriaugau ax.gif nesijauciu dar tokia stipri su dedule Waitu, kad pereiciau prie kito dedules lotuliukas.gif

Nu tai, merginos, siulau tada imti po korta ir analizuoti ja kaip kuriai atrodo. Pvz pradedam nuo Kvailio, ir sakom savo nuomones, ka ta korta gali reiksti bendrai, ka buitiniame/kasdieniniame lygmenyje, ka meiles, darbo klausimais gali reiksti, ka dvasiniame lygmenyje. Na, reiktu sudaryti sarasiuka, pagal kokius aspektus konkreciai nagrinesim kiekviena korta, tada deti kortos paveiksleli (galima keliu kaladziu, su kuriom cia dalyvaujancios merginos delioja ar nori panagrineti, ar uzmate kokia labai specifine korta) ir pagal ta sarasa surasyti (pageidautina) savo nuomone, isjautima. Jei perskaitet kokia idomia info apie ta korta kokioje knygoje, irgi galim surasyti, tik butu gerai ir saltini nurodyti tada. Galima issakyti ir kaip asmeniskai jums yra ta korta pasireiskusi. Tai bus ilgas procesas, nes kortai reiktu skirti bent keleta dienu, kad
visos suspetu pasisakyti ir nesusimaisytu tie pasisakymai tarp kortu.

Tad, jei jums tas tinka, darom nagrinejamu aspektu sarasa. Pradziai siulau:
0. Astrologinė kortos reikšmė
1. Bendras kortos vaizdas, simbolika (sakom, ka tiesiog kortoje matom)
2. Psichologine/vidine savijauta (pvz laimingas, nusiteikes issukiams ir pan.)
3. Isoriniai aspektai (pvz 5P sunki finansine padetis)
4. Ka korta galetu reiksti meiles / jausmu klausimu
5. Ka korta galetu reiksti elgesio klausimu
6. Ka korta galetu reiksti darbo klausimais
7. Korta kaip patarimas / teigiami faktoriai
8. Korta kaip perspejimas / neigiami faktoriai

Cia preliminariai, kas sove galvon. Jei sutinkate su tokiu mokymosi budu, prasom, taisykit, pildykit, braukykit sarasa 4u.gif

Labai fainai sugalvojai, saunuole, ir klausimai labai geri. Idomu kiek cia merginu prisijungs, kuo daugiau aisku, tuo smagiau, nes skaitanciu tai tikrai yra, tai butu smagu, kad aktyviau prisijungtu smile.gif RITANDRA gal ir tu pasidovanok Kaledu proga sau kortas wink.gif Irony, kadangi tu taip sauniai pradejai, tai gal pasilik toj vadovaujancioj pozicijoj, kaip manai?
Atsakyti
man Irony pasiulymas tinka. tik gal reiktu glaustai ir konkreciai apie kiekviena korta. nes kortu labai daug! ir ilgos analizes ziauriai vargina. siulyciau daugiau susikoncentruoti i kortos reiksme, i tas sritis kaip Irony rase. manau tu punktu tikrai pilnai uztenka ir taip bus darbelio. o kai pavargsim, per pertrauka galesim padelioti.. 4u.gif

as siandien susimasciau. man viename klausime iskrito Kvailio korta salia Menulio. ir pagalvojau ka sios dvi kortos galetu reiksti? nebutinai konkreciam klausimui, bet apskritai kaip interpretuojate tokia kombinacija-Kvailys ir Menulis? man atrodo, kaip kokia psichoze. nes abi kortos sukoncentruotos i samones lygi ir abi truputi psichines.. biggrin.gif
Atsakyti
Kvailys ir menulis - afera, sąmonės užtemimas. Buitiniame lygmenyje gali rodyti apsvaigimą nuo alkoholio ar stipresnių medžiagų. Apie mėnulį esu plačiai parašiusi praeitoje temoje.
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2015 12 10, 12:45)
Nemanau, kad tas skambutis dave geras emocijas, bet, panasu, kad galejo but blogiau. Man kazkaip atrodo tai buvo apie zmoniu santykius, ar kazkoki nesutarima, nesusikalbejima, ar tai abejinguma ne vietoj ir nelaiku, kas buvo netiketa, bet is esmes galima buvo nuspeti artejant. arba viskas buvo isspresta/issisprende geriau, nei galejo baigtis

Dejau su dviem kaladem, tai su nauja sudejus atrode, kad gal vaikui koks konfliktas ugdymo istaigoj (ar kazkur pan i ugdymo istaiga) kilo. Su senaja konkretaus varianto neturiu. Bet ta pirma pastraipa pagal abu deliojimus galioja

LS: LK (3P) / APV 2T (VIII) / 8L (APV XVI)
RWS: TQ / APV T1 (APV 8L / APV 9T) / APV XVI (APV 7K / APV KR)

Skambino anyta lotuliukas.gif gi paklaust ar per kucias ir kaledas atvaziuosim doh.gif tai buvo netiketa kaip rasei bet... nu kieta ji. O baiges geriau nei galejo baigtis nes tiesiog eilini kart buvau mandagi... nors jau taip po to baliaus "turejau ka pasakyt" bet... matyt esu geresnis zmogus nei maniau lotuliukas.gif
Atsakyti
Nepelnytu lauru prisiimti nenoriu - ideja nera mano, maciau, kad merginos rusu forumuose panasiu budu "atidirbineja" naujas kalades 4u.gif

Merginos, nenoriu prisiimti vadovaujancios pozicijos, nekokia is manes vadove butu biggrin.gif Geriau butu, kad visos tame dalyvautume lygiaverciai. Po teisybei, man siuo metu reiktu demesi skirti visai kitos srities mokymuisi, nei kortos, bet niekaip negaliu atsitraukti bigsmile.gif

Kadangi visa savaitgali ne namie ir kortu nepradesiu, galiu duot praktini klausima, tik galvoju, kaip cia geriau suformuluoti g.gif zodziu, siandien buvom ziureti zemiausios lygos savos komandos krepsinio rungyniu. Kas vyko po to? Galit paziuret tiek fiziskai (musesi, rekavo, svente ar pan), tiek emociskai kokios nuotaikos buvo. Is esmes idomiau butu paziuret is emocines puses smile.gif
Ai, ir dar galit paziuret kokie snabzdesiai apie mane buvo varzybu metu ant zaideju suolelio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Na, tada pradedu aš kortų analizavima su Kvailiu. Nelabai turiu daug laiko, tad tiesiog nukopijuoju, ką esu iš seniau prisirašiusi sau iš įvairių perskaitytų šaltinių, o mėlyna spalva rašau savus pamąstymus. Prašom pratęsti savais pamąstymais, pastebėjimais, patirtimis 4u.gif

user posted image

KVAILYS

1.Astrologine ir numerologine kortos reiksmes
Auksines ausros ordinas siai kortai buvo priskires oro stichija, veliau, kai buvo atrastos dar trys olanetos, Kvailys imtas sieti su Urano planeta
Kvailio numeris yra 0, kuris žymi neribotą potencialą, neribotas galimybes ir neturi konkrečios vienos vietos kortų sekoje - jis gali būti tiek DA pirma, tiek paskutinė korta. DA kortų seka dažnai laikoma Kvailio kelione per gyvenimą, todėl jis tarsi dalyvauja kiekvienoje kortoje, dėl ko ir nėra būtinybės šiai kortai priskirti konkretaus numerio. Kvailio korta randasi kažkur už DA. Nulis yra neįprastas skaičius, nes randasi pačiame skaičių sistemos viduryje - tarp teigiamų ir neigiamų skaitmenų. Gimdamas, Kvailys pastatomas į savo paties pasaulio vidurį. Jis keistai tuščias (kaip ir nulis), bet pilnas troškimo eiti į priekį ir mokytis. Visa tai atrodo kaip tikrų tikriausia kvailystė, bet ar tikrai taip ir yra? Kvailys nejaučia skirtumo tarp galimybių ir realybės. 0 reiškia vilčių ir baimių nebuvimą - Kvailys nieko nesitiki, nieko neplanuoja. Jis tiesiog gyvena čia ir dabar, šioje akimirkoje.

2. Bendras kortos vaizdas, simbolika (sakom, ka tiesiog kortoje matom)
Kvailys tuoj nužengs nuo uolos į materialųjį pasaulį, bet ar jis tam pasiruošęs? Krepšyje, pakabintame ant lazdos, jis turi visus reikalingus įrankius ir išteklius, bet ryšulio kol kas jis dar neatrišo. Ant lazdos pakabintas krepšys simbolizuoja, kad Kvailys turi viską, ko jam reikia, kad darytų (ar būtų) bet ką, ko tik geidžia - jam trereikia sustoti ir atidaryti krepšį. Jis pakeliui į visiškai naują pradžią. Ryšulyje nešasi savo patirtis - jis jų neapleidžia, jis nėra negalvojantis, tačiau neleidžia patirtims jo valdyti, kaip kad dažnai mes leidžiame praeities prisiminimams ir traumoms valdyti mūsų gyvenimus. (Kažkur skaičiau, kad ant ryšulio yra erelio galva, bet aš asmeniškai jos neįžiūriu. Erelio galva - tai sparčiai augančios dvasios simbolis, erelio stiprus instinktas pripildo ir transformuoja kvailio patirtį. Erelis taip pat yra į aukštesnį kygį pakelto skorpiono simbolis, t.y. seksualumo , pakelto į dvasingumą.) Per petį Kvailys atsainiai persimetęslazdą - Mago ir Vežimo kortose t.p. vaizduojamos lazdos, bet jas laiko sąmoningai, demonstruodami galią. Kairėje rankoje Kvailys laiko baltą rožę: rožė simbolizuoja aistrą, tuo tarpu balta spalva rodo tyrumą, todėl baltos spalvos rožė rodo aistrą, pakeltą į aukštesnį lygį.
Jį lydi saugotojas, globėjas mažo balto šunelio pavidalu - šunelis jį apsaugos kelionės metu, bet taip pat pastūmės išmokti gyvenimo pamokas, dėl kurių ir leidžiasi į kelionę.
Kalnai kortoje simbolizuoja dvasingąjį pasaulį, kurį Kvailys ką tik paliko ir visą savo gyvenimą bandys į jį sugrįžti.
Viduramžiais juokdarys buvo tas žmogus, iš kurio nesitikėta taisyklių laikymosi, kurių laikėsi visi kiti. Jis galėjo stebėti ir tada šaipytis, žarstyti juokus. Tai Kvailiui suteikia nenuspėjamumo, padaro jį pilną siurprizų. Jis mums primena, kad kiekviena akimirka pilna neriboto potencialo ir spontaniškumo. Su šia korta ateina jausmas, kad viskas juda - nėra nieko užtikrinto ar nuolatinio. Kvailys situacijai suteikia naujumo ir nežinomybės.

3. Psichologine/vidine savijauta
Kvailys rodo visišką tikėjimą, kad gyvenimas yra geras ir vertas pasitikėjimo. Kai kas gali sakyti, kad Kvailys pernelyg nekaltas, bet tas nekaltumas jį palaiko ir suteikia džiaugsmo. Taip pat jis primena, kad reikia neprarasti tikėjimo bei pasitikėti savo natūraliom reakcijom.
Man Kvailys visiškas oportunistas, imantis iš gyvenimo viską, ką jis pasiūlo,gal net ne visada pamąstantis, ar jam to tikrai reikia. Iš esmės laimingas, bet visiškai nesistengiantis numatyti pasekmių ar tiesiog kelių ėjimų į priekį. Gyvenantis čia ir dabar ir net nekeliantis kažkokių gyvenimo tikslų, siekių. Šiaip tai ir prietranką gali rodyti, tokį, kurio aplinkiniai nesupranta. Pakartosiu Amarilių žodžius, kad Kvailys 0 tai komforto zonos nebuvimas, o nuo saves pridėsiu, kad Kvailys jai net ir neturi poreikio. Optimizmas

4. Isoriniai aspektai
Kvailys gali rodyti naują pradžią ar krypties pasikeitimą, kas veda į nuotykių, stebuklų ir asmenininio augimo kelią.
Išoriškai man Kvailys siejasi su avantiūra, kuri atrodo šauni, bet į ją nėra įsigilinta - nei į pasekmes, nei į galimus laimėjimus. Einama tiesiog ekspromtu, na ura taip sakant, imamasi veiksmų čia ir dabar be jokių pasvarstymų (spontaniškumas).

5. Ka korta galetu reiksti meiles / jausmu klausimu
Nauja meilė, nauji jausmai, susižavėjimai, šviežias ir aklas įsimylėjimas, kai žmogaus dar nepažįsta (o kai pažins galimi du variantai - arba žmogus vis dar patiks, arba bus bėgama nuo jo kuo toliau). Tam tikras skraidymas padebesiais, nežiūrėjimas į realybę (labiau nesąmoningai, bet gali būti ir specialiai)

6. Ka korta galetu reiksti elgesio klausimu
Avantiūra, spontaniškas leidimasis į nuotykius, aplinkybių neįvertinimas, matymas tik gerosios pusės arba aklas ėjimas.

7. Ka korta galetu reiksti darbo klausimais
Naujas galimybes (tačiau korta neapibrėžia geros jos, ar ne itin). Savo tikrųjų galimybių nežinojimas/neįvertinimas, bet tai nebūtinai neigiamas dalykas. Noras imtis naujų darbų, įgyti naujų žinių, bet nežinojimas, kas tai bus.

8. Korta kaip patarimas / teigiami faktoriai
Jei esi pasirinkime ar dvejonėse, Kvailys pataria tikėti savimi ir klausyti širdies, nesvarbu, kaip kvailai ar beprotiškai tai gali atrodyti.Manyčiau patarime ši korta sakytų taip, eik, daryk,bandyk,imkis, bet jei bijai pasekmių, pasidomėk tuo reikalu plačiau, kad nebūtų staigmenų ir neliktum kvailio vietoje. Gali rodyti, kad kažkas tau nori padėti, tarsi tave saugo nuo blogų poelgių, o pats greičiausiia to net nepastebi, tad tuo pačiu korta gali siūlyti tai pamatyti ir įvertinti

9. Korta kaip perspejimas / neigiami faktoriai
Nuostabu yra žavėtis visa aplinka, džiaugtis viskuo, ką gali gyvenima pasiūlyti, bet visited reikia nepamiršti žiūrėti sau po kojomis, kitaip nukrisi, apsijuoksi ir likes kvailio vietoje.
Situacijoje kažko nematai - ar sąmoningai, ar nesąmoningai, bet kažkas pražiūrima ir tas kažkas gali duoti neprognozuojamas pasekmes. Būk atsargus, kad neįskaudintum draugo ar žmogaus, kuriam tikrai rūpi ir kuris padeda, net jei pats to nepastebi

10. Apversta korta trumpai.
Apversta korta, sakyčiau, kalba apie tikrai sąmoningą ir net užsispyrėlišką, gal net piktybišką aplinkybių nematymą, pasekmių nenumatymą. Tai nėra geras metas eiti užsimerkus pasroviui, bet būtent taip gali būti elgiamasi. Tikėjimasis "praslysti", kai akivaizdu, kad tai nepavyks. Arba gali būti priešingai, pernelyg didelis užsisėdejimas savoj pelkėj ir nenoras nieko keisti, nieko matyti, lengvo požiūrio į gyvenimą trūkumas. Gali būti, kad per daug pasitikima pagalba iš šalies ir kad jos tikrai bus sulaukta, kas gali iš tiesų ir nenutikti

Žinokit nėra gera šita klasifikacija, reiktų kažkaip keisti... Persipina kai kurie punktai tarpusavy...
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2015 12 13, 00:15)
Kas vyko po to? Galit paziuret tiek fiziskai (musesi, rekavo, svente ar pan), tiek emociskai kokios nuotaikos buvo. Is esmes idomiau butu paziuret is emocines puses smile.gif
Ai, ir dar galit paziuret kokie snabzdesiai apie mane buvo varzybu metu ant zaideju suolelio lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

istraukiau kortas, kokios emocijos vyko po varzybu, bet kazkaip siandien labai nesirisa mintys, istraukiau lazdu karalius, DA VI (papl. 4 taures), DA VII (papl 10 lazdu), gal kas nors padaugines alkoholio sukele mustynes, lazdu karalius su lazdu 10 bei karieta, gal rodo didziule energijos banga, kurios padauginus alkoholio (4 tarues ?...) nesugebejo suvaldyt, kiti maste ar veltis i visa tai, ar ne, nezinau, tikriausiai neteisingai mastau, nes nera vidinio pajautimo absoliuciai.
Ka snabzdejosi apie tave, man atrodo, kazkam sukelei dideli susizavejima smile.gif (mirtis, zvaigzde, tauriu pazas).

Atsakyti
Raganaite, tau teisingai kortos sukrito, bet suinterpretavai ne visai taip. As vakare arba ryt ryte pakomentuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irony: 14 gruodžio 2015 - 14:55
Oho kokia sauni interpretacija, sunku, ka ir pridurt, bet pasistengsiu (man kaip tiksliukei labai sunku su israiskingu komentavimu smile.gif )

1 ir 2 neturiu ka labai pridurti, labai issamiai viska aprasei.

3. Psichologine/vidine savijauta (gal ir 4 punktas prie to pacio...)
kvailio korta rodo ziurejima i reikalus svieziu nauju zvilgsniu, atviruma naujoms galimybems.

5. Ka korta galetu reiksti meiles / jausmu klausimu
kvailio korta simbolizuoja poreikiu buti savimi, taciau jis neprisiima atsokomybes ir nepasirenges rimtiems isipareigojimams.

6. Ka korta galetu reiksti elgesio klausimu
Ji pasirodo, kai netiketai ryztames viska mesti ir 100 proc pradeti nauja gyvenimo etapa, neatsigreziant atgalios ir nezinodami kokios laukia musu pasekmes.

7. Ka korta galetu reiksti darbo klausimais
si korta man dazniausiai krenta, jei tik zmogus turi ideju ar sumanymu imtis naujos veiklos, keisti darboviete ar pradeti savo versliuka.

8. Korta kaip patarimas / teigiami faktoriai
rizikuoti ir eiti ten, kur veda sirdis, nepaiduoti kitu zmoniu itakai.

9. Korta kaip perspejimas / neigiami faktoriai
perspeja apie tai, kad reikia buti atsargiam, galvoti pries rizikuojant, apgalvoti ir kitus variantus

10. Apversta korta trumpai.
bereikalingas energijos eikvojimas, beprotybe, chaosas ir neatsargumas, issiblaskymas, blogi priimti sprendimai.

Papildyta:
QUOTE(Irony @ 2015 12 14, 14:54)
Raganaite, tau teisingai kortos sukrito, bet suinterpretavai ne visai taip. As vakare arba ryt ryte pakomentuosiu mirksiukas.gif

labai tiketina, kad taip yra, nes visiskai nebuvo jokio vidinio jausmo.
Atsakyti