Ne mityboj esmė. Man viskas būna gerai kol nesusileidžiu kokio diclofenako, arba dar blogiau buvo kai paskyrė detralex-po 2 dienų numečiau visai negalėjau gerti. O stuburas, kelienas ... Šimtas metų ant dietinio maisto galėčiau gyventi, o vaistai papjauna skrandį pilnai.
As tik pasiuliau paziureti ten te tik apie mityba
KOKS TEN PLANAS.yRA GANA TIKSLIAI VISKAS NURODYTA INTRNETE.
Papildyta:
https://www.livinn.l...ABoCc1oQAvD_BwE
penkios rūšys kurį geriat?
beveik toks kaip priespaskutinis.brangiausias. Pas mane dar yra žodelis vegan,bet manau,tai vienas ir tas pats,tas neturi reiksmes
https://www.dodopasa...okietija-750-ml Žiūredama aprašymą galutinai supratau,kad bet koks skaidrus actas ne tas,kuris mums reikalingas
Hariene. skaitau jūsų postus ir matau save šiuo momentu. Kol kas geriu Lanzul (lanzoprazoli) kai reikia čiulpiu Geroff. Mane konsultuoja irgi vienas kmuk profesorius. Bet man pačiai matosi, kad nelabai padeda, tai padariau eksperimentą. Nusipirkau vytintos dešros ir pamažu kramtydama ją nurijau.....ir ką, patikėkit. degimas tas žiaurus, kaip iš kamino - jis dingo...... Vienintelis blogis, kad gali deginti ir jau pabraižytą gerklę ar stemplę...bet faktas, kad rūgųties mudvi turim jau per mažai, todėl geriu dabar savo Lanzul tik rytasi 30 mg, nakčiai jau nebegeriu, nes man dar blogiau raugėjimas ir t.t. Pasakiau gydytojui - trauko pečiais.......O kokius jūs vaistus ir po kiek geriat? Acto nebandžiau ir nebandysiu...kažkaip per drąsu atrodo, tikrai yra kaip rūgštį paskatint ir be jo ))
Aš jau dvi savaites acta geriu, bijojau iš pradžių, man taip gaunasi prieš rytine mankštą tai kai pasilenkiu viskas atgal į stemplę išbėga. Tada stemplę biški pasvilina. tai kai darau lenkimosi pratimus iškart ryju seiles kad nepribėgtų acto i gerklę. Iki kokios 16 val visai gerai virškina, ir rūgštys nekyla, vakarop jau prasčiau ir virškina prastai ir rūgštys pakyla.
Aš jau perėjau ant Nexium, nes Lanzul nepadėjo, o prieš savaitę, nebeapsikentus liežuvio ir gerklės skausmų nulėkiau pas Lor. Jis sako - gerkle lyg išplijyta chemikalų.... Kol kas laikausi su nexiumu ir dieta...
Sveikos visos. Ar buvo kam, kad rūgščios seilės nugrauže liežuvį, gomurys kaip nuplikytas. Atrodo kad tos seilės viską graužia. Kaip numalšinti, Anaftin nepadeda🙁
O daktarai nedirba dabar niekur 😐
Ir dar net nosį išpliko. visiems taip būna. žiūrėkit mitybą, biški valerijono. mažiau streso. Vakare ranitdino po tablete 10 d ne daugiau paskui 10 d pertrauka., ryte ant tuščio skrandžio kažką iš omperazolių bent 5 dienas, paskui žiūrėkit jo ilgai nereikia. Kaip aš dar išgerčiau kokia 8 vakaro šilto ožkų pieno stiklinę.Turi susitvarkyti.
Ačiū už patarimus , tiesiog burna dega 🙁. Aš nejaučiu kad kyla rūgštys, bet seiles visą dieną rūgščios, net dantys paskausta.
Praeis, naktinį ėdimą nuims ranatidinas. Kai pagerės jau nejausit išplikintos burnos ir stemplės dar kokį mėnesį vakarais prieš miegą pagerkit gerdoff.