QUOTE(dontstop @ 2016 01 21, 14:28)
Taip, pasukų, kaip ir kefyro turbūt nė negalima kaitinti
Turbut. Nusipirkau kefiro bakteriju, tai dabar kasdien sviezu geriam, o kai atsibos, reiks panasaus tipo sriubas ruost, ypac kai atsils
QUOTE(Almost. @ 2016 01 21, 14:37)
Sveikos!
Tai sakot meniu prisidavinėjam? Aš gal kol kas susilaikysiu, kol pilnai nesusitvarkysiu - gėda prieš save turbūt yra didžiausia ir blogiausia, ane?
As uztai ir parasiau, kad laikyciaus, kitaip bus geda pries save

Pavakariams sirdeliu vaflinej vaikams pakepsiu su obuoliais, o sau ne, kad nereiktu gedytis. Vat ir pagalba man
QUOTE(dontstop @ 2016 01 21, 14:55)
Procentus rašo ant pakuotės, sudėty bus tikrai paminėta
Man vyras iš komandiruotės buvo parvežęs ir 90 ir 99 % Jo tikrai neįmanoma suvalgyti daug - baisiai neskanus

Gulėjo, gulėjo...ilgai

Daugiau prašiau nepirkt. 80 % - normaliai eina, saikingai ir skonis malonus
Jei nesivalgo naturaliai, tai idekit kaip prieda kur nors, i koki pyraga, varske, ledus, tik sutarkuokit, arba zinau toki sokoladinio pyrago recepta, tai ten visus nenorimus, nesuvalgomus sokoladus islydau, o pacio pyrago per diena ir nelieka
Pirmus kartus ta juoda 99 pocentu iskepiau, o dabar antra plytele baigiu, pamiksuoju su 90.
Menesi laiko atsisakius cukriniu, miltiniu, kruopiniu labai pasikeite skonis. Anksciau ir neatsilaikydavau, o dabar galiu lengviau atsisakyt.
Suvalgiau apelsina, dabar eisiu velyvu pietu...