Kad tos saules neisvengsi jei gyveni......gi neuzsidarysi zmogus tarp keturiu sienu vasara

QUOTE(Lucero @ 2016 07 30, 14:57)
Kad tos saules neisvengsi jei gyveni......gi neuzsidarysi zmogus tarp keturiu sienu vasara 

Sedet aisku nereik kambary, bet privengti pvz vidurdieni saules stipriausios tikrai galima, arba neguleti istisai dienom pliaze.

QUOTE(Ramce @ 2016 07 03, 15:01)
negalima taip savavaliskai gelezi gerti, jos perteklius labai zalingas. Gi nesunku pasidaryti bent jau bendra kraujo tyrima.
Privaciose kelis eurus kainuoja.

Man geležies preparatai sukelia baisų viduriavimą.
Kas dėl didelio mieguistumo, tai ir aš su hypo nuo jo kenčiu.Bet dėl šventos ramybės pasidarysiu ir aš bendrą kraujo tyrimą.
QUOTE(Ramce @ 2016 07 30, 20:28)
Sedet aisku nereik kambary, bet privengti pvz vidurdieni saules stipriausios tikrai galima, arba neguleti istisai dienom pliaze. 

Kada isoperavo skydliauke, nesideginu ir nebunu sauleje. Vaikstau jei reikia kaip ir karsta, jei tai butina ir laukti negalima. Kitais atvejais- saugau save. Turejau senjora suni , kuri reikejo ir diena vesti i lauka, ismokem sisioti ant palutes. Jam irgi karsciai ne i sveikata.
O kokiu atveju ir kodel reikia vengti saules? Ar cia individualiai?..
QUOTE(__Adelė__ @ 2016 07 31, 07:36)
negerai saule sergant skydliaukes ligomis,
o ypac kai greta autoimuninis tiroiditas(prie jo reikia jodo vengti ,o tai reiskia kad atostogos pajuryje viska tik pablogina)deja tuo ir pati isitikinau)
pranesa kad rugpjutis bus karstas, jau kita savaitgali vel kepins 30 laipsniu

As ziuriu kaip jauciuosi. Man saule netinka. I Palanga rugseji vaziuoju. Bet jei jums saule nesukelia jokiu negerumu, galite buti. As zinau kad lietuviams truksta vit D, bet netinka man saule. O jus gerai jauciates? Juk proto ribose visada galima.
Sergu autoimuniniu tiroiditu, bet dar nė vienas gydytojas nesakė, kad negalima degintis prie jūros.
Skaičiau, kad sergant šia liga negalima aukoti kraujo donorystei.
QUOTE(Lybera @ 2016 07 31, 18:11)
Sergu autoimuniniu tiroiditu, bet dar nė vienas gydytojas nesakė, kad negalima degintis prie jūros.
Blogai skaitet. As daugkartine donore. Bet kaulu ciulpu donore buti, deja, negaliu.
QUOTE(linamog @ 2016 07 31, 17:15)
Blogai skaitet. As daugkartine donore. Bet kaulu ciulpu donore buti, deja, negaliu.
Tikrai?

Manau individualiai. Sistemine vilklige sergant kiek pamenu, grieztai negalima. Pazistama serga.
QUOTE(linamog @ 2016 07 31, 18:15)
Aš pati asmeniškai kažkada kreipiausi į donorystės tinklapį, ar galiu būti donore sirgdama autoimuniniu tiroiditu ir vartodama tiroksiną. Man atsakė, kad deja, bet negaliu, tik galiu savo artimuosius ir pažįstamus paraginti tai padaryti