QUOTE(off-line @ 2016 02 28, 11:38)
Night, o neįmanoma išvengt to vairavimo? Jei, pvz., neturėtum teisių, išmestų dabar tave? Kadangi pati buvau žiauriai neįtikėtinai negabi tam reikalui, tai puikiai žinau, kaip tragiškai vairuojama pirmus kartus po tokių pertraukų.
O jei neįmanoma išvengt, bent porai kartų instruktorių pasiimk, kad nors minimaliai įprastum. Nes čia ne juokas ir reikia realiai žiūrėt į situaciją, be perdėto pozityvumo. Mašiną lengvai nudaužt ne taip baisu būtų, jei Kasko draudimą ji turėtų. Tuo galėtų darbdaviai pasirūpint, jei jau niekaip neišsiverčia be vairuojančios darbuotojos.
O jei neįmanoma išvengt, bent porai kartų instruktorių pasiimk, kad nors minimaliai įprastum. Nes čia ne juokas ir reikia realiai žiūrėt į situaciją, be perdėto pozityvumo. Mašiną lengvai nudaužt ne taip baisu būtų, jei Kasko draudimą ji turėtų. Tuo galėtų darbdaviai pasirūpint, jei jau niekaip neišsiverčia be vairuojančios darbuotojos.
Išvengti ne. Nes aš sakiau, kad nevairavau po teisių išlaikymo, kad bijau. Iš kelinto karto ir per kokius vargus išlaikiau, žinoma, nesigyriau. Išmesti gal neišmestų, bet kaip tai praktiškai atrodys - pastatys auto, sakys važiuok, aš sėdėsiu ir nejudėsiu, sakysiu nevažiuosiu? Be to mano darbe reikėtų vairuot. Na vadovas sakė nespėju aš, nebegaliu visko pavežt vienas... Todėl pirma puolė ieškot mašinos, po to pranešė man. Galimai po savaitgalio ji jau bus. Kasko bus. Bet, turbūt, suprantama, kad sukalti savo ir ne savo vis dėlto didelis skirtumas. Tuolab, ne pramogoms naudoti ją perka.
Be to gal irgi suprantama, kad man GĖDA.

Na neisiu iš darbo juk dėl to, kad liepia vairuot, tuolab, teises turiu. Kažkaip lyg ir kvaila būtų.
Instruktoriaus reikėtų, tu teisi.