Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 29

QUOTE(Tanite @ 2016 02 20, 08:24)
rarity, sveikinu su gražia, puikia virtuve  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
Vaizdu esu patenkinta, o dėl funkcionalumo matysiu vėliau rolleyes.gif
Labai patenkinta pakabinamomis. Gerai, kad be rankenėlių dariau. Iš vidaus yra prisuktos tokios plokštelės, tai uždarant nereikia už plokštės imti
Ačiū (nepamenu kuriai blush2.gif ) dėl minties džiovyklėje puodeliu dėti žemai, o lėkštes aukščiau. Nepasiekčiau puodelių biggrin.gif Beje, meistras nustebo - sako visi taip deda, o jūs kodėl kitaip
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 02 20, 00:40)
Nu siandien pasiduodu. Matyt kol dar karta nenuvazouosiu, nebandysiu apsideliot, tol nieko nenusoresiu doh.gif
paskutinis siandien variantas su sala bet ne kampu g.gif
Na man asmeniskai tas  kampas tos erdves tiek labai neuzgriozdina, nes susigrudimas gaunasi ne toj vietoj. Tom praejimo i virtuve prio kampa ir sala pakanka, tent berods apie 1.2-1.3m gaunasi. O durys i kambari jau gaunasi uz virtuvesi desine, tai ta virtuve lygtai lieka nematymo zonoje g.gif
user posted image
aisku, suprantuk kad dar ta stadija, kad galiu keisti virtuve is kampines i 2 eiliu. Bet tas kampas man toks visad kaip atsarginis variantas, jei su sala nesigauna, tai tada turiu normalia pakankama virtuve.
Aisku kita vertus jei virtuve kampine vis tiek, tai man darbastalio is principo pakanka, tai sala reikalinga tik pjaustymui, maisymui, tai ja gal galima tada trumpint, siaurint dar kazkiek g.gif

Toks variantas man thumbup.gif O dėl stalo pločio, tai kiekvienos šeimos pripratimo ir poreikių reikalas, mums reikia didelio ir jokiais būdais į mažesnį nekeisčiau ax.gif .
QUOTE(rarity @ 2016 02 20, 07:31)
Ateinu su šviežutėle virtuve smile.gif  bigsmile.gif
Nuotraukų ilgai nelaikysiu, bet turiu Jums pasirodyti wink.gif
Ačiū visoms, kurios patariate, dalinatės savo patirtimi - ne tik gerais, bet ir (net svarbiau) blogais įspūdžiais  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Kol kas negaliu pasakyti pliusų - minusų. Plautuvė dar nepajungta (franke kašmyro spalva idealiai dera su stalviršiu), niekas nepradėta dėliotis.
Bendras vaizdas
Tipo cargo stalčius
Šiaip stalčius su vidiniu stalčiumi
Šiukšlinei gamintojas atvežė tokio dydžio kibirus, kad galėčiau tris kartus šiukšles nešti - reikės ieškotis naujų  unsure.gif
Stalčiuką po plautuve nufotografuosiu, kai pajungs ten viską  rolleyes.gif

wub.gif labai labai Jūsų virtuvė thumbup.gif Man nerealiai rankenėlės patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2016 02 20, 09:38)
wub.gif  labai labai Jūsų virtuvė  thumbup.gif  Man nerealiai rankenėlės patiko  wub.gif

ačiū 4u.gif
Rankenėlės ir man patinka smile.gif Labai ilgai ieškojau, kas patiktų
Dėl Žydriausios virtuvės, tai man atrodo sala ir stalas per daug, ypač, jei sala bus tik kaip darbastalis ir joje nebus jokios įrangos. Manau nepatogu bus pradėti darbą prie plautuvės, tada perkelti viską ant kito darbastalio ir vėl grįžti prie viryklės. Papildomas vaikščiojimas.
Mintis apie apvalų/ovalų stalą man patinka thumbup.gif
Pas jus šaldytuvas šalia kaitlentės, o plautuvė kitame gale?
Didelis stalas mano niekada neįgyvendinta svajonė. Prie stalo gali vykti visas gyvenimas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 20 vasario 2016 - 10:06
QUOTE(rarity @ 2016 02 20, 06:31)
Ateinu su šviežutėle virtuve smile.gif  bigsmile.gif

Labai viskas liux thumbup.gif Kaip jums gera jau turetu but ant sirdies, kad pagaliau turite grazia, uzbaigta virtuve smile.gif Belieka susideliot viska i vietas ir pradeti naudotis.
Turiu klausima: Kokio aukscio pas jus pakabinamos spinteles (2 apatines)? Matau, kad pas jus dvi lentynos, o as pasiplanavau tik 1 (gaunasi 50/2) Galvoju, gal persidaryt g.gif Gal taip labiau butu isnaudojama erdve? Koks jusu argumentas, kad daugiau lentyneliu daretes?
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 02 20, 10:27)
Ačiū  4u.gif
Vaizdu esu patenkinta, o dėl funkcionalumo matysiu vėliau  rolleyes.gif
Labai patenkinta pakabinamomis. Gerai, kad be rankenėlių dariau. Iš vidaus yra prisuktos tokios plokštelės, tai uždarant nereikia už plokštės imti
Ačiū (nepamenu kuriai  blush2.gif ) dėl minties džiovyklėje puodeliu dėti žemai, o lėkštes aukščiau. Nepasiekčiau puodelių biggrin.gif Beje, meistras nustebo - sako visi taip deda, o jūs kodėl kitaip

Va del virsutiniu atidarymo man kilo klausimas. Nuo paspaudimo atsidaro? Del funkcionalumo zinoma panaudojus pasimatys, bet dabar atrodo issprendet viska taip, kaip atrode geriausiai pagal turima virtuves erdve ir visas komunikacijas. Kokia gavosi kaina be buitines, jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(SmtmsCrazy @ 2016 02 20, 10:11)
Labai viskas liux  thumbup.gif Kaip jums gera jau turetu but ant sirdies, kad pagaliau turite grazia, uzbaigta virtuve smile.gif Belieka susideliot viska i vietas ir pradeti naudotis.
Turiu klausima: Kokio aukscio pas jus pakabinamos spinteles (2 apatines)? Matau, kad pas jus dvi lentynos, o as pasiplanavau tik 1 (gaunasi 50/2) Galvoju, gal persidaryt  g.gif Gal taip labiau butu isnaudojama erdve? Koks jusu argumentas, kad daugiau lentyneliu daretes?

Ačiū smile.gif
Vidinė dalis 70 cm. Dariau dvi lentynas, nes čia ketinu laikyti puodelius, stiklines ir kitus neaukštus dalykus. Dabar susidėjau puodelius ir matau, kad puikiai suplanavau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SmtmsCrazy @ 2016 02 20, 11:11)
Labai viskas liux  thumbup.gif Kaip jums gera jau turetu but ant sirdies, kad pagaliau turite grazia, uzbaigta virtuve smile.gif Belieka susideliot viska i vietas ir pradeti naudotis.
Turiu klausima: Kokio aukscio pas jus pakabinamos spinteles (2 apatines)? Matau, kad pas jus dvi lentynos, o as pasiplanavau tik 1 (gaunasi 50/2) Galvoju, gal persidaryt  g.gif Gal taip labiau butu isnaudojama erdve? Koks jusu argumentas, kad daugiau lentyneliu daretes?

Lentyneliu skaiciu darykit pagal tai, kas bus ten laikoma. Jeigu kokios dribsniu dezutes ar pan, turi but aukstesni tarpai. Jei kazkas zemo, tuomet daugiau lentyneliu tikslingiau. Planuokites tiek stalciu aukscius, tiek lentynas pagal konkrecius daiktus, kur kas bus laikoma.
Atsakyti
rarity, labai grazi virtuve wub.gif man patinka, pats dizainas, spalvos, rankeneles wub.gif

sunku komentuot del isdestymo, nes niekaip negaliu priprasti, kad kaitlente be gartraukio ir po langu ax.gif blush2.gif

man klausimas del pakabinamu sviestuvu. Juos kabinot labiau del grozio ar nepakanka sviesos nuo lubu? g.gif

koks lubu aukstis? nes matau kas pakabinamos iki lubu g.gif

ir man visai graziai ziurisi neimontuojamas saldytuvas. Vis dar nesu nusprendus ar imontuo ji ar ne g.gif nes neimontuojamas kaip suprantu erdvesnis gaunasi. As tik bijau, kad tos saldytuvas ziauriai nusipistuos ir reiks ji nuolat blizginti. bet kai ner vaiku, tai gal ir nieko.O siaip galvoju kad tikriausiai po vaiku padarinejomo tektu nuolat tuos pirstus matyt doh.gif

O tos pakabinamos atsidaro nuo paspaudimo? nes matau, kad nepailgintos dureles? kazkada buvau vienam virtuviu salone, ciupinejau atidaromus mechanizmus, tai man paaiskino, kad tie nuo paspaudimo sudenda ir vis tenka keisti g.gif kazin kaip is tikruju? g.gif

rarity, dar karta svekinu, tikrai atrodo graziai bendras vaizdas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2016 02 20, 10:14)
Va del virsutiniu atidarymo man kilo klausimas. Nuo paspaudimo atsidaro? Del funkcionalumo zinoma panaudojus pasimatys, bet dabar atrodo issprendet viska taip, kaip atrode geriausiai pagal turima virtuves erdve ir visas komunikacijas. Kokia gavosi kaina be buitines, jei ne paslaptis?

Pakabinamos sulenkiamos atsidaro keliant už plokštės. Apačioje yra palikta išsikišusi plokštė už jos vienu pirštu truputį patrukus, viskas suvažiuoja aukštyn. Pačias viršutines atmeta nuo paspaudimo, bet jas reikia kelti ranka - kiek pakeli, taip ir būna. Taip padaryta, kad į lubas nesitrankytų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 20 vasario 2016 - 10:47
QUOTE(TuDa @ 2016 02 20, 08:43)
4u.gif atidziai perskaiciau visus postus ax.gif ir kilo mintis parasyti savo pastebejimus. Sioje erdveje sala su staciakampiu stalu nesiziuri. Reiktu ivesti formu ivairoves, nes dabar visuose vizulkese tik staciakampiai baldai. Pabandykit L formos virtuves centre apgyvendinti kiek imanoma didesnio skersmens apvalu stala. Vaizdas turetu pagereti. Ta balta indauja salia sofos nereikalinga. Tik inesa sumaisties. Jei abejojate, kad truks vietos pasidejimui pasideliokit U formos virtuve su apvaliu stalu. Sekmes

aciu uz visus patarimus. pabandysiu pasidet apvalu, nors man kazkaip apvalus lyg ir nelabai prie sirdies blush2.gif net nezinau kodel.Gal man kazkaip atrodo, kad jis uzima daugiau vietos, kad tiek pat sutalpintu g.gif gal kad visad gyvenau nedideles erdvese ir bet koki staciakampi engviau kur pristumt nei apvalu doh.gif Ir siaip mano stilius galvoju bus toks siuolaikinis, tai gal aplavlus labiau tinka provansui ar klasikai.... g.gif

QUOTE(B'ena @ 2016 02 20, 09:38)
Toks variantas man  thumbup.gif  O dėl stalo pločio, tai kiekvienos šeimos pripratimo ir poreikių reikalas, mums reikia didelio ir jokiais būdais į mažesnį nekeisčiau  ax.gif  .

jei daryt 2 eiliu vituve, tai saldytuva so orkaite zinoma galima keisti. aldytuva deau arciau duru, kad greiciausia paieskiamas butu parejus is parduotuves, parejus is terasos, vaikams vakare nusileidus....
pas mane trikamis ne visai teisingas, bet mano svajone-kriaukle prie lango, todel viska deliojau, kad kriaukle butu po langu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 02 20, 10:36)
rarity, labai grazi virtuve wub.gif  man patinka, pats dizainas, spalvos, rankeneles wub.gif

Ačiū 4u.gif
Šviestuvai pas mus dėl kitos priežasties - ant šios palangės auga želmenys sultims ir jiems reikia papildomo specialaus apšvietimo. Vienoje nuotraukoje matosi rožinė šviesa
Aukštis 2,6 m
Apie pakabinamas jau rašiau - durelės pailgintis, bet ir šonai pailginti - dėl to nesimato
Šaldytuvas man ok. Jei būtume jauna šeima su planuojamais vaikais, gal iš viso didelį (platų) dėčiau
Blumas sako nelabai genda g.gif
Dėl kaitlentės naudojimo parašysiu vėliau - kol kas tik kavą viriau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 20 vasario 2016 - 10:51
QUOTE(rarity @ 2016 02 20, 10:46)
Ačiū  4u.gif
Šviestuvai pas mus dėl kitos priežasties - ant šios palangės auga želmenys sultims ir jiems reikia papildomo specialaus apšvietimo. Vienoje nuotraukoje matosi rožinė šviesa

as ir galvoju kas cia per spalvos nuotraukoje doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o pasirodo spec apsvietimas.
o as neiziuriu ar pas jus palange atskirai ar su stalvirsiu? Lyg ir matosi atskyrimas kazkoks. pas mane plati palange apie 40cm bus, ausktis turetu sutapt su darbastaliu, galvoju kaip sujung, nes tikriausiai jei delto imti platu darbastali is ir jo pjauti, tai labai bus brango, o biudzetas ribotas blush2.gif
Atsakyti