QUOTE(TuDa @ 2016 02 20, 08:43)

atidziai perskaiciau visus postus

ir kilo mintis parasyti savo pastebejimus. Sioje erdveje sala su staciakampiu stalu nesiziuri. Reiktu ivesti formu ivairoves, nes dabar visuose vizulkese tik staciakampiai baldai. Pabandykit L formos virtuves centre apgyvendinti kiek imanoma didesnio skersmens apvalu stala. Vaizdas turetu pagereti. Ta balta indauja salia sofos nereikalinga. Tik inesa sumaisties. Jei abejojate, kad truks vietos pasidejimui pasideliokit U formos virtuve su apvaliu stalu. Sekmes
aciu uz visus patarimus. pabandysiu pasidet apvalu, nors man kazkaip apvalus lyg ir nelabai prie sirdies

net nezinau kodel.Gal man kazkaip atrodo, kad jis uzima daugiau vietos, kad tiek pat sutalpintu

gal kad visad gyvenau nedideles erdvese ir bet koki staciakampi engviau kur pristumt nei apvalu

Ir siaip mano stilius galvoju bus toks siuolaikinis, tai gal aplavlus labiau tinka provansui ar klasikai....
QUOTE(B'ena @ 2016 02 20, 09:38)
Toks variantas man

O dėl stalo pločio, tai kiekvienos šeimos pripratimo ir poreikių reikalas, mums reikia didelio ir jokiais būdais į mažesnį nekeisčiau

.
jei daryt 2 eiliu vituve, tai saldytuva so orkaite zinoma galima keisti. aldytuva deau arciau duru, kad greiciausia paieskiamas butu parejus is parduotuves, parejus is terasos, vaikams vakare nusileidus....
pas mane trikamis ne visai teisingas, bet mano svajone-kriaukle prie lango, todel viska deliojau, kad kriaukle butu po langu