Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 29

QUOTE(rarity @ 2016 02 18, 22:11)
Nespėjo sumontuoti, tai rytoj vakare, su vaizdine medžiaga pasidalinsiu įspūdžiais. Kol jas, tai ką matau man patinka smile.gif

Puiku thumbup.gif . Laukiam smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 02 18, 22:02)
Jei ta siena ilgesnė, tai tikrai be problemų išeitų 2 eilių virtuvė. Bet tuomet stalui vietos nepakankamai... todėl tyliu ir nieko nesakau... smile.gif
4u.gif

ne netinka dviem eilėm, nes prie antro lango įėjimas į svetainę g.gif

QUOTE(rarity @ 2016 02 18, 22:11)
Tipo cargo stalčiaus fasadas 35 cm pločio. Aukštį dar reguliuosiu vidinio stalčiuko montavimo aukščiu.

ar tikras carco kur su išvažiuojančiu fasadu?
Man aktualu kokio pločio minimaliai gb vidiniai stalčiukai, kuriuos planuoju dėt ale ūkinėj. Gal kas suisidūtėt?

Ai dar klausimėlis. Ar prie atskirai montuojamos orkaitės reikia kokio garų nuvedimo ar panašiai?
Atsakyti
QUOTE(rimancius @ 2016 02 18, 23:46)
ne netinka dviem eilėm, nes prie antro lango įėjimas į svetainę  g.gif

Aš turėjau omeny, kad antra eil būtų ne prie lango, o prie sienos dešinėje.

QUOTE(rimancius @ 2016 02 18, 23:46)
Ai dar klausimėlis. Ar prie atskirai montuojamos orkaitės reikia kokio garų nuvedimo ar panašiai?

Juk iš uždarytos orkaitės negaruoja niekas, kam jai garų nuvedimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 18 vasario 2016 - 22:55
QUOTE(agnutia @ 2016 02 18, 10:53)
Sveikos, planuojuosi virtuve ir turiu keleta klausimeliu:

Kokiu principu atsidaranti darete siuksliniu stalciu? Norejau paspaudimu atsidarancio, bet baldininkas sako, kad kazkoks tarpukas bus lyginant su kitom durelem, o visu paspaudziamu nenoriu. Gal kas turi toki varianta ir galetu patarti ar nuotrauka imesti?

Gal is Ikea toks mechanizmas tiktu, pigesnis nei Blumo. Gal kuri turi? 4u.gif
http://www.ikea.com/...ducts/70227236/
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 02 18, 23:55)
Aš turėjau omeny,  kad antra eil būtų ne prie lango, o prie sienos dešinėje.
Juk iš uždarytos orkaitės negaruoja niekas, kam jai garų nuvedimas?

net nzn, dabar pas mane iš neįmontuojamos tai garuoja pro kaitlentės gale esančią angą, tai mastau kaip su įmontuojama tada? g.gif gal ir durnas klausimas, bet kuo giliau į mišką...
Atsakyti
Klausimas turincioms virtuves baldus ir planuojancioms - del ileidziamo apsvietimo virs virtuves zonos. Kiek cm nuo sienos daryti? Vieni baldininkai sako 45 cm, kiti siulo 90 cm g.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimancius @ 2016 02 19, 00:53)
net nzn, dabar pas mane iš neįmontuojamos tai garuoja pro kaitlentės gale esančią angą, tai mastau kaip su įmontuojama tada?  g.gif  gal ir durnas klausimas, bet kuo giliau į mišką...

Įmontuojamos yra atskiras įrenginys nuo kaitlentės ir jos niekur garų neišleidinėja, tik pro dureles atdarius. Nors būna ir su valdymu iš kaitlentės, tuomet jas reikia montuoti po kaitlente, apie tokių garus nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Gammy @ 2016 02 19, 00:54)
Klausimas turincioms virtuves baldus ir planuojancioms - del ileidziamo apsvietimo virs virtuves zonos. Kiek cm nuo sienos daryti? Vieni baldininkai sako 45 cm, kiti siulo 90 cm  g.gif Aciu  4u.gif

Ar kabinsit spinteles? jei taip tai sakyčiau 40 mažoka, bus ant pačios ribos. Jei be pakabinamų, tai gal gerai. Kiek pamenu mes traukėm centrą iki 55 berods prie pakabinamų spintelių
Atsakyti
QUOTE(Gammy @ 2016 02 19, 00:54)
Klausimas turincioms virtuves baldus ir planuojancioms - del ileidziamo apsvietimo virs virtuves zonos. Kiek cm nuo sienos daryti? Vieni baldininkai sako 45 cm, kiti siulo 90 cm  g.gif Aciu  4u.gif

Kalbate apie įmontuojamus šviestuvus lubose? O pakabinamos spitelės bus toje virtuvės dalyje? Jei bus, tai geriausias apšvietimas yra po spintelėmis. Jei pakabinamų spintelių nebus, tai reikia skaičiuoti taip, kad apšviestų stalviršį, o ne Jūsų nugarą - kadangi stalviršis įprastai būna 60cm gylio, tai taikyčiau kažkur per vidurį, t.y. 30cm nuo sienos.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 02 18, 20:23)
Vis dar montuoja. Šiandien nebaigs. Beje, mano neįmontuojas šaldytuvas išsikiša per kokius 5 cm iš baldų  g.gif

Berods idemiai skaitot sita tema. Pries keleta savaiciu garsiai apie tai cia kalbejau, kad neimontuojami nauji saldytuvai yra apie 65 cm. Todel ir siuliau platinti stalvirsius.
Nors jei jusu saldytuvas " mandras" tai gal kaip tik grazu kad jis naglai issikises pirmas?
Atsakyti
QUOTE(Gammy @ 2016 02 18, 23:42)
Gal is Ikea toks mechanizmas tiktu, pigesnis nei Blumo. Gal kuri turi? 4u.gif
http://www.ikea.com/...ducts/70227236/

As turiu pridejo naujoj virtuvej. Viskas veikia, nera jokio tarpo ir ant jo uzrasyta blum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 02 19, 01:11)
Berods idemiai skaitot sita tema. Pries keleta savaiciu garsiai apie tai cia kalbejau, kad neimontuojami nauji saldytuvai yra apie 65 cm. Todel ir siuliau platinti stalvirsius.
Nors jei jusu saldytuvas " mandras" tai gal kaip tik grazu kad jis naglai issikises pirmas?

Matyt praleidau doh.gif
Iš kitos pusės žiūrint, mūsų pasirinktas stslviršis yra tik vieno pločio 60 cm. O jei ir būtų 120 cm, tai dėl 5 cm pirkti dvigubai platesnį g.gif
Iš esmės jus man netrukdo - kitoje pusėje sienutė, kuri neleidžia išsikišti iš svetainės pusės.
Atsakyti