QUOTE(B'ena @ 2016 02 19, 15:31)
O kokia Jūsų salos paskirtis? Mūsų svetainė su valgomuoju (virtuvė atskirai) bus 47 kvadratų ir aš jau pergyvenu, kad vietos truks
Salos paskirtis - siek tiek norėjosi atskirti virtuves erdve, kad valgomasis stalas nebūtų grynai virtuvėje. Kita vertus, norisi arčiau šeimos ir matyti vaikus, tai ant salo galima sumuštinius kept, pjaustyt ir pan. Jei salos nėra, darai viską nugara į svetainę
Svečiai mane mažiausiai domina, nes jų kol kas nedažnai turim.
QUOTE(Juodai @ 2016 02 19, 15:50)
Tiksliai nepamenu, bet man rodos ta sala atsirado tuomet, kai bandžiau parodyti, kad nėra būtuna daryti didelę L formos virtuvę. Man
Žydriausia atveju idealiausia būtų dviejų eilių virtuvė, kurią kažkada ir siūliau:
Bet gavosi taip, kad šeimininkė užsinorėjo ir salos, ir grįžo prie kampinės virtuvės...
Taip, cia

mano virtuve. Matmenys liko panasus, gal kokie 5-10cm nebent sumazejo, nes projekte parodyta 808, o realiai pamatavus yra 800 cm ilgis. tai as buvau davus tikriausiai projekto matmenis
Prie kampines grizau del to, kad....... jei vistik realiai deliojant matytusi, kad sala netelpa, lieku su normalia kampine virtuve. Nes ta abejone ar nebus sugrusta, vis dar lieka
Be to, man truksta labiausiai ilgio kambariop, kampas to ilgio kaip ir nesumazina.
Ir kanalizacija pasakiau padaryt kaip tik tuo metu, kai 2 dienom buvau apsigalvojus i kampine, paskui vel sugrizau lyg prie 2 eilių, bet kanalizacija isvesta dabar biski ne ten., kur reiktu 2 eiliu virtuvei (gautusi per 2 spinteliu viduri) ir grindininis sildymas dabar jau padarytas ten ir po saldytuvu (taikyta kampjnei virtuvei) sildymas nevyniotas.
QUOTE(neinzy @ 2016 02 19, 16:02)
as suprantu Jusu nora tureti sala, bet manyciau mazai vietos visgi jai pas jus.. kas man labiausiai uzkliuvo- stalo plotis 76 cm- valgomojo stalui tai labai mazai - normalias 30cm skersmens lekstes susidejus vienam pries kita lieka 15 cm

bet jei 6 zmones suseda- tai nelieka vietos daugiau niekam pasideti- nei sriubos dubeniui, nei salotoms nei uzkandziams ir t.t. o sala prie kurios nesedesite - 80 cm? ar nesigaus taip, kad neturesite nei vienos patogios vietos pasisedejimui?
Toki stala radau baldu pasirinkime. pasimatavau savo, dabar sedim prie 58cm plocio stalo, aisku sedim tik is vienos puses nes stalas prie lango, tai uzdejau ta 76 ir man pasirode gan platus. Paziurejau, kad daug stalu yra 80cm plocio
Nu bliamba, butu dar papildomas metras, tai atrodo viskas Ok, o dabar jau beveik visi metai negaliu apsisprest

O kuo toliau, tuo apsisprendimo galimybes mazes, nes komunikacijos prien kazko derinamos ir paskui nebus ka keist
QUOTE(kristinka_2010 @ 2016 02 19, 16:09)
Tikrai as irgi Jums siulau arba dvieju eiliu, arba kampine... Kartu viskas nesiziuri..
Nu mastau dar. gal prie progos reims dar nuvaziuot susideliot. as pati matau, kad vos vos, bet vis atrodo kad sutilpsiu
aisku jei rinktis sala ar stala., tai be kalbu valgomasis stalas butu.