Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXV

Mergaites gyvenkim draugiskai, nera ko pyktis del savo nuomoniu, kiekviena ja turi skirtinga ir visos jus kazkuo teisios, isivaikinimas zingsnis rimtas vertas pagarbos ir ne visi tai sugeba padaryt
Atsakyti
sakau as jum ta tema labai aštri, as jau visko prisiklausius. Durniausia kaip aiskina, savus turi kam tau problemu jei ka paimsi... atrodo savi tai angelai, gyvenime bedu nebus.. tiek savi tiek svetimi gali but ir paguoda ir skausmas.. svarbu kad pats zmogus galetu myleti svetima, jis tai turi jausti gali ar ne.. As galiu mirksiukas.gif

Amariliai, aga bandziau padeliot ka matau paziuret smile.gif juokas ima ir tiek. ejau dabar is darbo pasiemiau 50 eur galvoju uzeisiu kirsiu rimtas kortas... tai ***... Mango pardej megstuka nusipirkau nedaejus lotuliukas.gif

gerai, vakare prisesiu praktikai, duokit kas klausimu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 04 05, 15:29)

Ritandra, siulau pasiskaitineti ivaikinimo skyreli, cia rasite daug informacijos - ir globeju pokalbiai apie ju globojamus vaikus, ir situacijas su kuriomis jie susiduria.Ir visa informacija ko reikia ir kaip viskas vyksta norint globoti ar ivaikinti.
http://www.supermama...hp?showforum=84
P.S. Mano tolimuose planuose taip pat yra sitas zingsnis  mirksiukas.gif

Aciu, visai iš galvos išejo kad SM visagale smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2016 04 05, 16:16)
ismest negalima geriau neimt jei nesi tikra tai manau pateisinama

Papildyta:

kodel kiap mazvaike? jai atsiunte tik nuotrauka ji apmaste kad tam vaikui nesuteiks ko reikia ir kas cia blogo? geriau paimt or nemylet nes va visuomene taip mano mato?

Tikrai negeriau paimt ir nemylet. Bet tam ir yra tie visi kursai bei laiko tempimas, kad susivoktum. Kaip suprantu, kai jau nuotrauka atsiuncia, tai jau prie pabaigos tas ivaikinimo procesas. O kaip mazvaike todel, kad tu pati taip parasei - "bet ji pastojo ir nebeime".
Papildyta:
Klausimas praktikai:
Mano vyresneles (beveik 7 metai) dabartine geriausia drauge vardu L. Kas joje man uzkliuna, ne itin patinka ir pan?
Atsakyti

Klausimas praktikai:
Mano vyresneles (beveik 7 metai) dabartine geriausia drauge vardu L. Kas joje man uzkliuna, ne itin patinka ir pan?
[/quote]
Kardu 2
Draugyste del naudos, kazkaip tokiu siltu draugisku jausmu nerodo drauge, nors joms abiems gerai, neaisku man kas nepatinka gal neiziuriu, bet manau ju draugyste gali but ilgalaike
Neaisku ar kortos rodo apie vaikus nes jie patys dar angeliukai
Atsakyti
Jausmas vos ne zmogu nuzudzius nelindau i dusia ko newme bet nuteist pacios pirmos,pagyvenkit n metu be vaiku ir pastojus paziuresiu kaip proteliai suksis...
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2016 04 05, 22:28)
Jausmas vos ne zmogu nuzudzius nelindau i dusia ko newme bet nuteist pacios pirmos,pagyvenkit n metu be vaiku ir pastojus paziuresiu kaip proteliai suksis...

Niekas neteisia, tiesiog as suprantu ka tu turejai uomenyje, tiesiog nedekingai sakini sudejai ir uzsipuole wink.gif

Mergaites ka as siandien suzinojau? Dvi zinias abi susijusios su mano vaiku.

Paziurekit pirma zinia susijus su B?

Antra gal labiau ka issiaiskinau apie savo vaika B?

Truputi turiu reikalu ir darbo neprisedu pati ismest kortu. Bet mano klausimai kaip visad. Neeiliniai lotuliukas.gif
Palengvinu viena zinia gera kita ne.

Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 05, 15:33)

Amariliai, aga  bandziau padeliot ka matau paziuret smile.gif juokas ima ir tiek. ejau dabar is darbo pasiemiau 50 eur galvoju uzeisiu kirsiu rimtas kortas... tai ***... Mango pardej megstuka nusipirkau nedaejus  lotuliukas.gif 

gerai, vakare prisesiu praktikai, duokit kas klausimu smile.gif

nu tikra Moteris biggrin.gif Megztukas kainuoja 50 jevro? Pardej? Galiu vel pradet megzt skiaz, bus biznis.

Gerai, Tau klausimas. Turiu dvi problemas visai visai buitines namuose. Su kuo jos susijusios? Lengvinu: gryn gryn buitis, ziek paveikslelius kai desi wink.gif

Ai ir dar viena Tau turiu, Ritandra, turetu kortikes labai aiskiai parodyt: paskutiniu metu kaip mano organizmas eme reaguoti i stresines situacijas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 05 balandžio 2016 - 21:05
QUOTE(Amariliai @ 2016 04 05, 21:57)
nu tikra Moteris biggrin.gif Megztukas kainuoja 50 jevro? Pardej? Galiu vel pradet megzt skiaz, bus biznis.

Gerai, Tau klausimas. Turiu dvi problemas visai visai buitines namuose. Su kuo jos susijusios? Lengvinu: gryn gryn buitis, ziek paveikslelius kai desi wink.gif

Ai ir dar viena Tau turiu, Ritandra, turetu kortikes labai aiskiai parodyt: paskutiniu metu kaip mano organizmas eme reaguoti i stresines situacijas?

galima as smile.gif manau su vandenstiekiu kazkas smile.gif
Papildyta:
[quote=Ritandra,2016 04 05, 21:48]
Niekas neteisia, tiesiog as suprantu ka tu turejai uomenyje, tiesiog nedekingai sakini sudejai ir uzsipuole wink.gif

Mergaites ka as siandien suzinojau? Dvi zinias abi susijusios su mano vaiku.

Paziurekit pirma zinia susijus su B?

Antra gal labiau ka issiaiskinau apie savo vaika B?

Truputi turiu reikalu ir darbo neprisedu pati ismest kortu. Bet mano klausimai kaip visad. Neeiliniai lotuliukas.gif
Palengvinu viena zinia gera kita ne.
man krito apversta kardu troike kaip interpretuot nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2016 04 05, 22:57)

Ryt iki pietu padeliosiu.

Megstukas 34 kainavo lotuliukas.gif bet ilgas iki keliu ! Su skeltuku thumbup.gif
Papildyta:
[quote=Paulyna,2016 04 05, 23:26]
galima as smile.gif manau su vandenstiekiu kazkas smile.gif
Papildyta:
[quote=Ritandra,2016 04 05, 21:48]

man krito apversta kardu troike kaip interpretuot nezinau smile.gif
[/quote]

Dviem klaysimam viena korta trauki?
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 05, 22:40)
Ryt iki pietu padeliosiu.

Megstukas 34 kainavo  lotuliukas.gif  bet ilgas iki keliu ! Su skeltuku  thumbup.gif
Papildyta:
Dviem klaysimam viena korta trauki?

del b traukiau ja
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 04 05, 20:51)
Kardu 2
Draugyste del naudos, kazkaip tokiu siltu draugisku jausmu nerodo drauge, nors joms abiems gerai, neaisku man kas nepatinka gal neiziuriu, bet manau ju draugyste gali but ilgalaike
Neaisku ar kortos rodo apie vaikus nes jie patys dar angeliukai

Rodo, 2 kardai tikrai i tema mirksiukas.gif

Blykste, atsiprasau, jei jau rasei, o as is naujo perklausiu, bet man iskilo klausimas, kiek laiko tu su taro? Kortos krenta tau tikrai teisingai, bet jau kelis kartus skaitau tavas interpretacijas ir jos tokios idomios. Kyla klausimas, ar tikrai visas kortas surasai ir jei taip, tai is kur tada imi reiksmes ar kur ju mokeisi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2016 04 05, 23:42)
del b traukiau ja

Del B tai du klausimai. Viena gera zinia susijusia suzinojau apie savo vaika B kokia ji? Apie k du kuo susija?

Kitas klausimas koki bloga dalyka ar zinia suzinojau apie savo vaika B?

Uztat ir klausiu kodel viena korta wink.gif kardinaliem klausimam.
Atsakyti