Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 14 tema

Kokios jums buvo issiros po konizacijos? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natalija Verikovskaja: 13 gegužės 2019 - 14:59

Man pakolkas įvairios. Iš pradžių buvo vandeningos, dabar kraujas. Nėra jo mažai, bet ir nėra kad būtų labai daug. Nežinau ar čia normalu ar ne? O tikrai ar normalu kraujas?

Atsakyti

Sveikos panelės ir moterys. Aš šitoje temoje naujokė, tad reikia pagalbos. Viską trumpai aprašau: Rastas ŽPV 45 tipas. Dariausi tyrimus, rašo: CINtec PLUS teigiamas tyrimas (Ki67+/p16+), rodo onkogeninę plokščiojo epitelio ląstelių transformaciją. Klinikinė diagnozė: LSIL

Pas ginekologę antradienį, bet jau nerimauju ir noriu žinoti kas tai yra. Sakykite, ar čia rastos vėžinės ląstelės? Ką reiškia ta onkogeninė transformacija? Ar būtinai reikės konizacijos? Labai noriu dar išsaugoti kaklelį, esu negimdžiusi, 28 metų.. Ačiū labai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monkey-love: 19 gegužės 2019 - 11:45

Man pakolkas įvairios. Iš pradžių buvo vandeningos, dabar kraujas. Nėra jo mažai, bet ir nėra kad būtų labai daug. Nežinau ar čia normalu ar ne? O tikrai ar normalu kraujas?

Sveiki, o kiek laiko po konizacijos? 

Atsakyti

Man pakolkas įvairios. Iš pradžių buvo vandeningos, dabar kraujas. Nėra jo mažai, bet ir nėra kad būtų labai daug. Nežinau ar čia normalu ar ne? O tikrai ar normalu kraujas?

Kiek operavusi gydytoja man minėjo, tai jei daugiau nei per menstruacijas ir krešuliai - nėra normalu. O patepliojimai iki pusantro mėnesio yra normalu. Man irgi, kaip minėjote, iš pradžių buvo beveik vandeningos, paskui su pakraujavimais apie 3 savaites.

Ar Jūs skiepijotės Gadasil 9 vakcina? Pas mane 31 tipas. Po 6 mėn. tik darytis tyrimus ir paaiškės, ar dingo ŽPV. Operavusi gydytoja rekomendavo skiepytis. Tik, ar nebus pinigai, kaip į balą, jei dar tūno tas ŽPV. Šeimos gydytoja sako, kad skiepija po operacijos t.y. nelaukus naujų tyrimų ir ats. O jei ir liko tas ŽPV, tai prislopins jo poveikį. Tik kiek randu informacijos, tai kaip ir nėra ištirtas šios vakcinos veiksmingumas suaugusioms moterims.

Atsakyti

Sveikos visos bendros likimo drauges, grystu vel i diskusijas, pries du metus daryta konizacija, tikrintasi du kartus pap paprastais viskas ok va trecias vizitas ir pap parode ASCUS, skystoje terpeje onkologas nerekomendavo zaisti is kart vakar dare biopsija skausminga man buvo labai kaip jums sita procedura, atsakymai po 10 dienu nervinuosi juodai kam kazkas panasaus buvo kokiu veiksmu emesi gydytojai?

Atsakyti

Sveika,uzjauciu tave...😐 koki zpv turejei,ar po konizacijos buvo dinges jis?

Atsakyti

Sveikos, likimo draugės, jungiuosi prie jūsų. Kaip sako, tai liga dažniausiai be jokių požymių. Savo apsileidimo dėka pasitikrinti nuėjau po 5 metų. Ankstesni tyrimai jokių pakitimų nerodė. Vidinio nerimo vedama (tiesiog iš po nakties sugalvojau, kad man kažkas negerai) ejau pasitikrint privačiai (nelaukiau kosminės eilės poliklinikoj). Patikros metu iš karto kolposkopas, biopsija iš 3 vietų, ZPV tyrimas, LPL tyrimas. Už šį malonumą susimoku beveik 400€ ir laukiu porą savičių. Gydytoja išleidžia su viltimi, kad tai didelis uždegimas. Po 2 savaičių laukomo, diagnozė - CIN3/ CIS, ZPV16. Konizacija LSMU KK.

Esu 2 savaitės po operacijos. Atsakymo po konizacijos dar neturiu, jo labiausiai bijau... Laukdama operacijos pasiskiepinau Gardasil (1 skiepas). Nebesvarstau ar gerai dėl skiepo, ar blogai, nes vienos nuomonės rasti nepavyko. Šeimos gydytojas sako, kad šita liga (kaip ir dauguma vėžinių/ikivėžinių) nusilpusio imuniteto pasekmė. Iš dalies juo tikiu. Nors kraujo rodikliai (išsamų kraujo tyrimą darausi ne rečiau nei kartą per metus) visada buvo geri, tačiau nuovargis ir pūslelinė buvo nuolatiniai mano palydovai. Šeimos gydytojas rekomenduoja stiprinti imunitetą, kas padėtų užmingyti ZPV. Reziumuojant: baimės akys didelės, klausimų daugiau nei atsakymų...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deborarosa: 15 birželio 2019 - 15:21

 

Atsakymas, kaip suprantu, jau netrukus. Stiprybės, daugiau dėmesio sau  :4u:  :4u:  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika77: 15 birželio 2019 - 19:37
QUOTE(Greisute @ 2019 06 13, 21:42)
<p>Sveika,uzjauciu tave...😐 koki zpv turejei,ar po konizacijos buvo dinges jis?</p>


ZPV netirtas ir dabar kazkodel netyre, pati esu du kartus tyrusi privacioje klinikoje atsakymai buvo neigiami
Atsakyti

Labas rytas,

gal galite pasakyti po kiek laiko turėjote atsakymą po konizacijos (labiausiai domina kas operavotės LSMUL KK). Man minėjo, kad bus po 2 savaičių, jeigu bus blogai - paskambins. Nors išraše parašyta, kad galutinis atsakymas po 6-8 sav. 

Beje, kada pirma kartą po konizacijos pasirodėte pas gydytoją (na čia tuo atveju kai nebuvo kažkokių bėdų).

Atsakyti

Kada darėtės pirmus tyrimus po konizacijos?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deborarosa: 18 birželio 2019 - 08:39