Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės sportavimui namuose

QUOTE(Saga @ 2007 04 25, 07:59)
turiu is as hammer firmos, labai panasus, tu rankenu pulsui matuoti tai man nereikia, pasizaidziau gal kelias dienas ir psio..... dar keli nekokybiski varztai buvo tai atsisukinejo, dabar vyras pakeite tai viskas ok.... mano svori atlaiko, sportuoju kasdien.... o daugiau sniukstinejant nelabai zinau ka berasi.... imi arba brangesni su daugiau funkciju, pigesni maziau...... yra dirznes apkrovos ir magnetines..... na kuo brangesni imsi tuo jis bus geresnis ir viskas wink.gif ....man kasdieniniam naudojimui uzteko ir uz 1000 lt

O kur tu savaji isigyjai? O kuom skiriasi dirzines apkrovos nuo magnetiniu g.gif
O ar pas tave rodo kiek kaloriju sudeginai, numinta distancija ir t.t Ar yra galimybe pasirinkti ivairias programas, kaip pvz: far burning, climbing ir t.t
Gal galetum parasyti koks tavo modelis tiksliai. Ar daug vietos uzima ar reikia i elektra jungti
Na va apiberiau as tave klausimais 4u.gif
Atsakyti
as turejau 2 elipsinius ir juostinio ir dabar pakeiciau i magnetini, taigi galiu palyginti.juostinis dirba garsiau, pas mane hameris buvo, naujas apie 800 kainavo.del parodymu negaliu nieko pasakyti, vaikai labai greitai ta pulteli nulauze , net netaisem, kazkaip nereikejo.naudojau 3 metus kazkur. dabar nusipirkau magnetini, labai pygiai radau tik 250 litu, ziurejau internete toks apie 1500 euru kainuotu blink.gif negaliu juo atsidziaugt, eina tyliai, labai gerai pultelis rodo, tik pulso matavimo funkcijai nera kazkokios detales.taigi magnetini ir rekomenduociau, pats minimas daug malonesnis, na net nezinau kaip palyginti-leki lyg su vejaliu, kaip kazkoki pagreiti igauni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Semi Sweet @ 2007 04 25, 20:37)
O kur tu savaji isigyjai? O kuom skiriasi dirzines apkrovos nuo magnetiniu  g.gif
O ar pas tave rodo kiek kaloriju sudeginai, numinta distancija ir t.t Ar yra galimybe pasirinkti ivairias programas, kaip pvz: far burning, climbing ir t.t
Gal galetum parasyti koks tavo modelis tiksliai. Ar daug vietos uzima ar reikia i elektra jungti
Na va apiberiau as tave klausimais  4u.gif

na del dirzniu ir magnetiinu apkrovu jau atsake tau.... tik pridusiu dirzai kartais nutruksta, juos reikia keisti, na ir del garso dar aktualu...... vietos tikrai nemazai uzima, miegamjam i spinta jau sunkiau ieiti..... elektros nereikia yra baterijos, pultelis rodo ir greiti, ir tavo apsukas per minute ir laika (kaip nori uzsistatai kad atgal eitu ar i prieki)... ir kcal sudegintas rodo (apytikiriai, paskaiciuota vidutiniskai ir net instrukcijoje nurodyta kad tai labai individualu)...... atstuma irgi rodo . del tu treniruociu tai ju nera pas mane ir as nelabai zinau kas tas yra..... pas mane http://www.senukai.l...id=000050703761 va toks, tik dar yra raudonos rankenos per viduri pulsui (kuriu neneaudoju)...... o ir pirkau senukuose (na ir nupigo jis, gal paskubejau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga: 26 balandžio 2007 - 06:56
Gal galite patarti del eliptinio treniruoklio, po gimdymo reiktu sutvarkyti lasiniukus papildomus ax.gif Kaina nera svarbi, svarbiausia, kad butu geras, plius dar ir vyras prades mankstintis intensyviau namie (kol kas jis uzsiima aktyviai sporto klube), bet jo svoris 120 g (aisku pas ji ne lasiniai, kaip pas mane doh.gif, o raumenys)

domintu, kokiu firmu treniruokliai yra skirti profesionalesniam naudojimui, nes hummer tai man kazkokie nelabai, gal kettler imti, plius dar - kur vilniuje galima butu ju isigyti (zinau be didziuju prekybos centru ziaures miestelio norfoje yra parduotuve "atletas" atrodo, o daugiau tai lyg ir neatsimenu kur)
Atsakyti
QUOTE(drugelis123 @ 2007 05 01, 20:19)
Gal galite patarti del eliptinio treniruoklio, po gimdymo reiktu sutvarkyti lasiniukus papildomus ax.gif Kaina nera svarbi, svarbiausia, kad butu geras, plius dar ir vyras prades mankstintis intensyviau namie (kol kas jis uzsiima aktyviai sporto klube), bet jo svoris 120 g (aisku pas ji ne lasiniai, kaip pas mane  doh.gif, o raumenys)

domintu, kokiu firmu treniruokliai yra skirti profesionalesniam naudojimui, nes hummer tai man kazkokie nelabai, gal kettler imti, plius dar - kur vilniuje galima butu ju isigyti (zinau be didziuju prekybos centru ziaures miestelio norfoje yra parduotuve "atletas" atrodo, o daugiau tai lyg ir neatsimenu kur)

as turiu orbitreka. nebrangus, labai neblogas (sportuoju ir sporto klube ant prfesionaliu, tai galiu palygint) ir kompaktiskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Semi Sweet @ 2007 04 25, 07:39)
Įdedu nuorodą, kokį jau esu nusižiūrėjus Hammer kompanjos. Kas kas turite kokie atsiliepimai būtų?

QUOTE(Saga @ 2007 04 25, 07:59)
pasizaidziau gal kelias dienas ir psio.....

Aš irgi buvau užsidegusi, grius plyš prireikė man to treniruoklio, įsivaizdavau kaip namie minsiu, kaip bus gera kad nereiks eiti į sporto salę, krautis tašę, kažkur važiuot... Pirkom mes magnetinį Hammerį iš Senukų. Tai per metus kokius 5 kartus buvau užlipus tongue.gif
Man iš tikrųjų nepatiko per didelis krūvis šlaunims, kažkaip įsivaizdavau kad judės visi raumenys tolygiai, bet net ir pastačius ant mažiausių apsukų jaučiau didelį apkrovimą šlaunims, o raumeningų kojų aš tikrai nenorėjau schmoll.gif be to mano kojos ir taip nėra storos, tai man tokio didelio krūvio kojoms nereikėjo.
Praėjus 1,5 metų nusprendėm parduoti, nes jis praktiškai stovėjo ir rinko dulkes smile.gif

QUOTE(Semi Sweet @ 2007 04 25, 21:37)
O kuom skiriasi dirzines apkrovos nuo magnetiniu  g.gif

Kaip mums aiškino diržinis veikia garsiau o magnetinis tyliai, kai mindavai tai jokio garso nebūdavo. Pas mane rodė kiek metrų nueita, kiek kcal sudeginta, tačiau tų fat burning ar climbing tai nebuvo schmoll.gif dar buvo galima reguliuoti apkrovą - man rodos 12 pakopų buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karmen: 08 gegužės 2007 - 20:03
as irgi svajojau svajojau apie elipsini treniruokli, zyziau zyziau vyrui, kad man jo reikia, nusipirkom, pasportavau menesi ir viskas. kaip supratau cia visoms taip. todel patarciau nepirkti itin gero ir brangaus. manau yra normaliu treniruokliu, kurie tiktu namams ir ne uz 1000lt. nors siuo metu kazkaip vel pradejau ji minti. gal kad pavasaris, norisi buti lieknesnei... sekmes sportuojant!
P.S. cia kazkuri rase, kad labai apsikrauna slaunys sportuojant, ka as zinau, gal ka negerai darau, bet man tai blauzdos visada skauda.
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2007 05 08, 20:01)
Aš irgi buvau užsidegusi, grius plyš prireikė man to treniruoklio, įsivaizdavau kaip namie minsiu, kaip bus gera kad nereiks eiti į sporto salę, krautis tašę, kažkur važiuot... Pirkom mes magnetinį Hammerį iš Senukų. Tai per metus kokius 5 kartus buvau užlipus tongue.gif

nu tu tik sakini is mano posto paimei ir jis visai kita prasme igavo...... as pasizaidziau kelias dienas su pulso matuokliu o sportuoju saziningai 3 menesius, jau numeciau 11 kg, sustiprejo labai uzpakalio ir slaunu ramenys, maziau celiulito ir figura dailesne...... o pirkau as ji butent kadangi turiu storas slaunis ir didele rura, tai man sitas treniruoklis fantastika ir tikrai artimiausiu metu jis pas mane nedulkes wink.gif .......
Atsakyti
kaip jus ji minat, kad jums slaunys sportuoja??? nu man blauzdos skauda. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2007 05 09, 15:43)
kaip jus ji minat, kad jums slaunys sportuoja??? nu man blauzdos skauda. blink.gif

nu nebutinai gi skaudeti turi wink.gif ....... va dabar man is viso niekas neskauda, ale mankstinasi mirksiukas.gif, tvirteja mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano manymu tai raumenis blauzdu gali skaudeti todel, kad pas treniruokli pats zingsnis yra trumpas ir taip sportuojant raumenys zymiai greiciau pavargsta.
Treniruokliai su didesniu zingsiu yra labiau rekomenduojami, nes yra patogesni, na bet zinoma ir ju kaina nuo 1500Lt 4u.gif
Atsakyti
na mes panasiai ir mokejom. didelis tas musu treniruoklis. gal tikrai as per arti kojas laikau, reiks pabandyt truputi toliau, kad zingsiai didesni butu. aciu uz patarima.
Atsakyti