QUOTE(Saga @ 2007 06 04, 16:38)
na kiekvienam savo.... o man man betikslis atrodo kazko patampymas, pabandymas susideliot a la programa, kuri net neaisku gera ji ar ne ...... ir toks blaskymasis gaunasi, islekiau palaksciau, nusibodo, dabar jau dviraciu minsiu..... siaip tai as to net sportu nevadinu
Na taip, kiekvienam savo
Kai sportu domiesi ne pirmus ir ne antrus metus iš eilės, kai kas atrodo daug paprasčiau - ir tas blaškymasis savo sistemą turi (savaitė - 2 dienas kardio (patikėk, čia tiks ir bėgimas, ir dviratis, ir... šokių treniruotė - ko tą dieną labiau nori

, 2-3 dienas - jėgos pratimai, nors viena - tempimui, lankstumui (joga, pilatesas ar pan.), 1-2 dienos - poilsiui); ir programas dėliojant trenerį konsultacijai rasi, jei norėsi, ir pakankamai rimtesnės literatūros yra negu forumai. O šiaip dėl programų - retai kuriam klube ją sudėlios gerai, reikia domėtis pačiai, nes daugumos klubų programos - "paste - copy" lygio, o trenerių, kurie tikrai sudarinėja geras programas lipdydami kūną proporcingai ne tiek ir daug, jei tikėsim tais, kurie rimtai sportuoja ir dalyvauja varžybose - ant rankų pirštų lengvai suskaičiuosi bet kuriam didesniam mieste.
O sportu aš to ir pati nevadinu - neturiu tikslo lipti ant podiumo kaip fitneso atstovė

Tiesiog renkuosi aktyvesnį gyvenimo būdą ir nieko daugiau

Bei įvairiapusį kūno treniravimą

Ir mėgstu matyti rezultatus
O va vieno treniruoklio metų metais dusinti niekaip negalėčiau

Matyt, čia jau rimtas sportas, o aš jam tikrai nesubrendau per statistiškai didesnę savo gyvenimo dalį