Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės sportavimui namuose

QUOTE(Gabe @ 2007 03 07, 12:00)
gal ir spontaniskai pasielgiau, bet uzsisakiau si treniruokli:  http://www.hobbyhall...96/396_138.html  manau neprasoviau, nes labai suviliojo kaina, o dar ir masazistas parekomendavo toki, nes neapkrauna sanariu..  blush2.gif

Neprasovei thumbup.gif
Soul, man tas antras grynas nesusipratimas doh.gif
Ant jo na pasokinesi kaip ant arklio ir atsibos, sakykim jis gal presui, rankoms, peciams kazkokios naudos turi, bet kiek su juo varysi, kokias 5 min. ir pavargs rankos, 30 min. kaip su elipsiniu kazin ar pasimankstinsi. As as meniskai jo ne uz simta litu i namus nesitempciau (nebent namie daug vietos ir gali ji pastatyti salia kokio kardio treniruoklio), o elipsinis tikrai vertas demesio treniruoklis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2007 03 07, 16:50)
Soul, man tas antras grynas nesusipratimas  doh.gif
Ant jo na pasokinesi kaip ant arklio ir atsibos, sakykim jis gal presui, rankoms, peciams kazkokios naudos turi, bet kiek su juo varysi, kokias 5 min. ir pavargs rankos, 30 min. kaip su elipsiniu kazin ar pasimankstinsi. As as meniskai jo ne uz simta litu i namus nesitempciau (nebent namie daug vietos ir gali ji pastatyti salia kokio kardio treniruoklio), o elipsinis tikrai vertas demesio treniruoklis  thumbup.gif

Ačiū už patarimus 4u.gif .

Namie vietos nedaug, ale treniruoklio reikia ne tik man, bet ir vyrui, kuriam būtų gerai kad jis tik sėdėtų, o lašiakai patys kristų doh.gif - jaučiu jis padus ant elipsinio, nes jau dabar iš nuotraukų juokiasi, kad jis kažkoks kosminis tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Soul @ 2007 03 07, 20:32)
Ačiū už patarimus  4u.gif .

Namie vietos nedaug, ale treniruoklio reikia ne tik man, bet ir vyrui, kuriam būtų gerai kad jis tik sėdėtų, o lašiakai patys kristų  doh.gif - jaučiu jis padus ant elipsinio, nes jau dabar iš nuotraukų juokiasi, kad jis kažkoks kosminis  tongue.gif .

Jei reikia mesti svori, kiek zinau, geriausiai yra kardiuotreniruotes, o sitas sedimas man nepanasus i kardiotreniruokli (steperi, begimo takeli, dvirati), jis gal daugiau atskiriems raumenims lavinti skirtas. Aisku sedint svorio nenumesi, bet gal tokiu atveju geriau tiktu dviratis g.gif Svarbiausiai pasirinkti toki, kuris nenusibostu greitai ir butu naudojamas mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif as turiu hanteliukus ir elipsini treniruokli ( nu nzn ar gerai cia pasakiau, treniruoklis toks, kad ant jo atsistojus mini, arba lipi kaip laiptais), rezultatas puikus, sutvirtejo kojos ir uzpaklaiukas grazesnis, tik va, nzn ka daryt su apatiniu pilvo lasinuku sluoksniu. Taigi, bakar ermitaze nusipirkau toki diska, ant kurio atsistoji ir sukiojiesi i visas puses. Nusipirkt tai nusipirkau, bet kokius raumenis jis treniruoja tai taip ir nesuprantu. gal kas nors toki turi? jis vadinasi sveikatos diskas arba figure twister? labai lauksiu jusu pasisakymu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agniux911 @ 2007 01 05, 10:19)
patarkit ar verta pirkti, gal kas naudojat??? easy shaper, pilvo presui ir kt.dalims
cia is top shop. idomu butu sulaukti atsakymo ir besitreniruojanciu.ar jis naudos duoda ar tik siaip kad pajudet tik treniruoklis

Aš jau turiu, bet dar nesu sportavusi. Vakar tik surinkau.
Pirkau ne kaip savarankišką treniruoklį, o kaip priedą po eliptinio.
Tai dabar ruošiuosi 35 min. su eliptiniu sportuoti, apšilti, o tada su easy shaper atskiras raumėnų grupes mankštinti dar 25-30 minučių.

Atsakyti
na, mergaites, padekit man. Nu kazkaip nebesugebu susirasti kokius raumenukus treniruoja tas diskas, ant kurio sukiojiesi i visas puse. Nu gal kuri nors isbandet, nes inete tik foto sudeta arba kinietiskai parasyta, o as kinietiskai kalbu tai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu, tai bandete kuri nors, nes as cia stengiuosi stengiuosi, o gal be reikalo???? g.gif
Atsakyti
Supermama, tai kaip tas Easy shaper? kaip vertinti treniruotes su juo, ar pirktum dar sykį? Mąstau apie tokį pirkinį g.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2007 03 14, 10:01)
4u.gif  as turiu hanteliukus ir elipsini treniruokli ( nu nzn ar gerai cia pasakiau, treniruoklis toks, kad ant jo atsistojus mini, arba lipi kaip laiptais), rezultatas puikus, sutvirtejo kojos ir uzpaklaiukas grazesnis, tik va, nzn ka daryt su apatiniu pilvo lasinuku sluoksniu. Taigi, bakar ermitaze nusipirkau toki diska, ant kurio atsistoji ir sukiojiesi i visas puses. Nusipirkt tai nusipirkau, bet kokius raumenis jis treniruoja tai taip ir nesuprantu. gal kas nors toki turi? jis vadinasi sveikatos diskas arba figure twister? labai lauksiu jusu pasisakymu blush2.gif

ta "lekste" padeda liemeni isryskinti tongue.gif o tos sankaupeles po bamba.. tai man atrodo nelabai jiems pades. tiems po bamba reikia atsigulus ant grindu kelti kojas kad pedos butu mzd 10-15 cm nuo grindu ir taip laikyti kuo ilgiau. pratima irgi kuo daugiau kartu kartosi- tuo geriau smile.gif jei gerai darysi pratima, tai jausi ne tik slaunu raumenukus, bet ir pilvo apatines dalies raumenukus

na ir dar lygsvara ir laikysena lavina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi-Vian: 21 balandžio 2007 - 13:54
ax.gif gal galite patarti, aš norėčiau namuose užsiiminėti aerobika, kokio svoorio pirkti svarelius? blush2.gif
Atsakyti
Laba diena,

Ieškau parduotuvės, geriausiai būtų Kaune, kur galėčiau įsigyti elipsini treniruoklį.
Kokie yra geriausi? Buvau Senukuose neblogi, bet dar norėčiau daugiau kur pasniukštinėti.
Įdedu nuorodą, kokį jau esu nusižiūrėjus Hammer kompanjos. Kas kas turite kokie atsiliepimai būtų?

http://www.senukai.l...50/50819297.JPG
Atsakyti
QUOTE(Semi Sweet @ 2007 04 25, 06:39)
Laba diena,

Ieškau parduotuvės, geriausiai būtų Kaune, kur galėčiau įsigyti elipsini treniruoklį.
Kokie yra geriausi? Buvau Senukuose neblogi, bet dar norėčiau daugiau kur pasniukštinėti.
Įdedu nuorodą, kokį jau esu nusižiūrėjus Hammer kompanjos. Kas kas turite kokie atsiliepimai būtų?

http://www.senukai.l...50/50819297.JPG

turiu is as hammer firmos, labai panasus, tu rankenu pulsui matuoti tai man nereikia, pasizaidziau gal kelias dienas ir psio..... dar keli nekokybiski varztai buvo tai atsisukinejo, dabar vyras pakeite tai viskas ok.... mano svori atlaiko, sportuoju kasdien.... o daugiau sniukstinejant nelabai zinau ka berasi.... imi arba brangesni su daugiau funkciju, pigesni maziau...... yra dirznes apkrovos ir magnetines..... na kuo brangesni imsi tuo jis bus geresnis ir viskas wink.gif ....man kasdieniniam naudojimui uzteko ir uz 1000 lt
Atsakyti
QUOTE(iievukas @ 2007 04 24, 19:32)
blush2.gif  Tai ką niekas man nepadės? verysad.gif

Jei tik pradedi, pradžiai pasiimk buteliukus nuo mineralinio (mažus), prisipilk vandens ir užteks (bent mėnesiui), po to - vandenį pakeisk smėliu, o po to galėsi pirkti 2 kg ( arba bent 1,5 kg). Gali pirkti 1 kg, bet po mėnesio kito bus lengvi ir tik mėtysis namuose, nebent dar kam padovanosi ar kur kitur pritaikysi mirksiukas.gif Jei lengvi - nebus progreso smile.gif
Atsakyti