Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės sportavimui namuose

Sumaniau pirkti treniruoklį,, tik dabar abejonių kupina ar verta??? ir kokį galiausiai išsirinkti... nete pasiskaičiau, tai elipsiniai krito į akį... Gal kas pirkot nesenai, kaip ir kokį išsirinkot? Pasidalinkit patirtimi... ;-)
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 08 14, 17:37)
Mane irgi domina "Easy shaper". Dvejus su puse metų sportuoju namie ant kilimėlio - 5 kartus per savaitę bent po pusvalandį. Rezultatai buvo akivaizdūs jau po kokių 2 mėn. Bet nusibodo tas pats per tą patį - norisi kažko nauja. Galvoju apie šitą treniruoklį. Tik kažin ar jis vertas dėmesio g.gif

Mano nuomone: demesio nevertas schmoll.gif , kadangi yra"per silpnas".
Nusipirkau pries pora menesiu TV reklamos suviliota, daugiau niekada nebepirkciau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuzi @ 2007 09 17, 14:19)
Sveikos  4u.gif  Planuoju pirkti treniruokli, nes laiko kada eit i sale neturiu, ir esu pasiryzus vakarais namie uzsiiminet sportu thumbup.gif  Tik va nezinau ka rinktis.. Noriu sustiprint koju raumenis, uzpakaliuka, ir tuo paciu pilva..  g.gif  Ar gal dviratis tiktu? Bet ar minant dvirati dirba pilvo raumenys? Galvoju apie va toki.. http://www.fitness-s...i...8&pid=23173. Laukiu nuomoniu, labai dekui smile.gif

Gal jau isigijot elipsini treniruokli? Ir as i ji vis ziuriu ir nesiryztu pirkt - kinietiskas, garantija tik metams, pogarantinio aptarnavimo fitness-shop neteikia, reiskia, jei suges po metu ir vienos dienos, treniruoklis bus tinkamas tik ismetimui... Mamytes, kokiais treniruokliais naudojates? Pasidalinkit, prasau, patirtim.
Atsakyti
na praeitą savaitę nusiirkau elipsinį treniruoklį, tai dar nedaug patirties turiu... bet kol kas tai labai patinka... minu po pusvalanduką kasdie... šiandien va nesenai 7 km numyniau per 30 min... liežuvis iki kelių tongue.gif
Garantiją tik pusmečiui davė... nedaug... Ermitaže Vln pirkau... tikiuosi nesuluš greitai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dance @ 2007 12 07, 20:49)
na praeitą savaitę nusiirkau elipsinį treniruoklį, tai dar nedaug patirties turiu... bet kol kas tai labai patinka... minu po pusvalanduką kasdie... šiandien va nesenai 7 km numyniau per 30 min... liežuvis iki kelių tongue.gif
Garantiją tik pusmečiui davė... nedaug... Ermitaže Vln pirkau... tikiuosi nesuluš greitai biggrin.gif

Noriu pikti elipsinį treniruoklį, kol kas dar renkuosi.
Dance, ar tu savuoju patenkinta? Kokia jo markė arba kiek jis kainavo?
Atsakyti
gal kas zinote kur Kaune nusipirkti gumas ant koju (kad eitu su lipdukais prisitvirtinti), nes niekur nera nieko panasaus ka klube turim ax.gif
4u.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Reikia patarimo iš Orbitreko savininkių: gal kuri nors žinote kaip pasikeisti tą dirželį Orbitreke, kur tą diržą pirkt? Nes aš kai minu, tai toks dundėjimas atsirado, įtariu, kad tas diržas susidėvėjo... g.gif Garantinis nebegalioja, MB neįkerta iš kurio galo išvis ardyt viską, kad sutaisytų...Laai lauksiu patarimų čia arba į az wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Fleurette @ 2007 10 08, 12:36)
Norėčiau nusipirkti gimnastikos kamuolį. Gal žinot, kur tokių galima įsigyti? Senukuose gal?
Ačiū 4u.gif

Pirkau Senukuose (imk vokišką, Kettler, nes kiniški prasti labai...), bet paskui mačiau ir Ermitaže, beje, Ermitaže pigiau 10 Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2007 01 05, 13:56)
doh.gif
Neprakaituodama preso nepadaysi, o kad moterys uzsiaugintu ant ranku raumenis (tuo labiau su 2 kg. hanteliukais) reikia daug ir sunkiai dirbti, laikytis spec dietu, vartoti tam tikrus papildus ir pan.
Raumenys neskauda kai yra priprate prie kruvio, bet jau buvo paaiskinta postu auksciau.
Manau ne toki treniruokli reiktu pirkt, o i sporto kluba nueiti, bent jau siek tiek suzinosi apie tai, kaip atliekami pratimai, su kokiais pratimai kurie raumenys lavinami ir pan.  mirksiukas.gif

Sveikutes mergaites 4u.gif As tik isiliejau i jusu gretas drinks_cheers.gif Turiu namie Esi seiperi... Sportuoju kas dien, kai eina zinios - visa ziniu laika - kaip tik jas paziuriu . Poveikis tikrai yra. Tik reikia reguliariai sportuoti. Ten raumenys dirba su siokiu tokiu pasipriesinimu, kuris yra tikrai pakankamas, o pasitempti beveik neimanoma. Per savaite liemuo ir slaunys pastebimai sumazejo - tikrai patariu
Atsakyti
QUOTE(Lotuke @ 2007 11 26, 12:17)
Mano nuomone: demesio nevertas schmoll.gif , kadangi yra"per silpnas".
Nusipirkau pries pora menesiu TV reklamos suviliota, daugiau niekada nebepirkciau... smile.gif

o kodel per silpnas? mazas kruvis raumenims ar nera rezultato?
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2007 03 21, 08:04)
na, mergaites, padekit man. Nu kazkaip nebesugebu susirasti kokius raumenukus treniruoja tas diskas, ant kurio sukiojiesi i visas puse. Nu gal kuri nors isbandet, nes inete tik foto sudeta arba kinietiskai parasyta, o as kinietiskai kalbu tai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nu, tai bandete kuri nors, nes as cia stengiuosi stengiuosi, o gal be reikalo???? g.gif

Aš taip pat tokį turiu. Tai galiu pasakyti kad pilvo raumenis tai stiprina ir tikrai liemenį išryškina. Aš tai bent gerus pora kartų per dieną intensyviai su juo pasisukioju, ištraškinu stuburą rolleyes.gif Mano MB taip pat labai jis patinka, nes labai faina iš ryto su juo prasijudinti. Aš tai kad smagiau tai dar rankom kaip slindininkas, paskum kaip boksininkas pasimosikuoji iš jėgos mirksiukas.gif Žodžiu tikrai ne bergždiai su juo dirbi.

O jei kasdiena taip nuoširdžiai pasisukiosi, tai tikrai rezultatus matysi ant liemens. thumbup.gif
Atsakyti
Gal rekomenduotumet koki treniruokli, kuris butu skirtas pilvui ir rankoms. Nei koju ,nei slaunu man treniruoti nereikia.
Atsakyti
sveikos merginos,
jau savaite kai turiu elipsini treniruokli, tikrai esu patenkinta. truputi apsipirkom su vyru, vietoj hammer firmos tailandietiska nupirkom, tam tik puse metu garantija duodama vietoj dvieju,bet tikiuosi laikys, mokejom 900 lt senukuose. pradziai pradejau po puse valandeles 2,3,4,2 rezimu. skaiciau, kad norincioms suliekneti 4 lygio daugiau nereikia. kaip sake vienas treneris, svarbu makaluotis, tada ir kalorijas geriau sudegini. dabar tai mano mazas dar greitis, reikia prie kruvio priprasti.

pas mane dar pedalai i gala persideda, tada dirbi ant blauzdu ir koju galines puses, bet pastebejau, kad per savaite blauzdos centimetru padidejo, o visur po 1 nukrito, nuo pilvo 4 cm. jauciu reiks nebedirbti su galiniais doh.gif

ELIPSINIS TRENIRUOKLIS SU ŽINGSNIUOKLIU "TEB-6.3AS"

Maksimalus vartotojo svoris 100 kg;
Treniruoklis naudojamas ištvermei treniruoti, riebalų deginimui, širdies ir kraujotakos stiprinimui, probleminių zonų treniravimui, gali būti naudojamas kaip elipsinis ir žingsniavimo treniruoklis;
Kompiuteris rodo 5 funkcijas:greitį, laiką, distanciją, sudegintų kolorijų kiekį ir pulsą;
Magnetinė stabdžių sistema, 8 įtempimo lygiai, surinkto treniruokio matmenys: 133x64x165 cm;

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 03 sausio 2008 - 11:25