Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės sportavimui namuose

QUOTE(anasar @ 2007 12 10, 06:15)
Noriu pikti elipsinį treniruoklį, kol kas dar renkuosi.
Dance, ar tu savuoju patenkinta? Kokia jo markė arba kiek jis kainavo?

kainavo maniškis 400 Lt... ir esu juo tikrai patenkinta... manau namų sportavimui nereikia labai krūto... smile.gif jame 8 apkrovos lygiai, rodo pulsą, numintą atstumą, laiką, sudegintas kalorijas, žodžiu - pagal viską toks pat kaip ir tie kur po štuką kainuoja... na žinoma, pastarųjų kokybė turėtų būti kur kas geresnė, arba elektronikos daugiau pripičkinta... smile.gif
Maniškis HMS firmos kokios tai... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dance: 09 sausio 2008 - 19:29
sveikutės,
gal kur naudojat šitą arba panašų į jį? gundausi pirkti wub.gif
TRENIRUOKLIS
Atsakyti
ar perkant easy shaper'i duoda kokia knygute su pratimais ir kiek ten ju yra? as sportavau namie paprastus pratimukus dariau, bet jau baigesi valia norisi treniruoklio?
mamytes sakykite ar verta pirkti begimo takeli?ar koks easy shaperis geriau tiktu kunui sustiprinti, nes jauciuosi tokia suglebusi pliurza mastau.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu pasiteirauti ar kuri isbandete si treniruokli? Kokie rezultatai? g.gif http://www.topshop.l...t...4&pid=46723
Atsakyti
Ir dar sitas, ar kas bandete? g.gif
http://www.topshop.l...t...4&pid=54806
Atsakyti
Sveikos smile.gif as norejau pasiteirauti, gal kuri zinot, kur galima rasti kokius pratimus atlikti su aerobikos kamuoliu? Labai noriu ji isigyti, bet nezinau, kokius tiksliais pratimus galima daryti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2008 02 27, 23:07)
Sveikos  smile.gif  as norejau pasiteirauti, gal kuri zinot, kur galima rasti kokius pratimus atlikti su aerobikos kamuoliu? Labai noriu ji isigyti, bet nezinau, kokius tiksliais pratimus galima daryti...  ax.gif

o gal zinai kaip suzinoti koks kamuolio dydis tinkamiausias butu? smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistaken @ 2008 02 28, 01:39)
o gal zinai kaip suzinoti koks kamuolio dydis tinkamiausias butu? smile.gif smile.gif

Na as cia irgi is sitos temeles radau, kazkas buvo idejes smile.gif

Ūgis,cm Kamuolio dydis, øcm

Iki 160cm - 55
160-175cm - 65
175-185cm - 75
185-195cm - 85
Virš 195cm - 95

Sekmes sportuojant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2008 02 28, 19:36)
Na as cia irgi is sitos temeles radau, kazkas buvo idejes  smile.gif

Ūgis,cm Kamuolio dydis, øcm

Iki 160cm - 55
160-175cm - 65
175-185cm - 75
185-195cm - 85
Virš 195cm - 95

Sekmes sportuojant  mirksiukas.gif

ačiū smile.gif

dabar žiūriu nėra mano nuorodų su pratimais .. negi aš pamiršau paspausti "redaguoti".. doh.gif doh.gif doh.gif

http://www.delfi.lt/...php?id=15210733

ir apačioje susiję straipsniai, ten kažkur tikrai turi būti ne vienas straipsnis su pratimais naudojant kamuolius smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau kamuoli, tai super dalykas thumbup.gif bet kol dar netreniruota as , tai sunku daryt kai kuriuos pratimus... schmoll.gif kordinacijos truksta lotuliukas.gif labai dziaugiuos, ir sedeti ant jo labai patogu. Dabar su vyru nepasidalinam lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Namuose labai gerai daryti pratimus stuburui arba lavinamuosius smile.gif , na mane buvo poliklinikoje nusiuntę į sporto salę ir ten išmokė ką kaip daryti, o po to jau tęsi namie. Tačiau stuburas atsigauna fantastiškai, tik reikia netingėti ir vietos kambaryje turėti. Treniruokliai irgi gerai, bet ne visos (-i) gali juos turėti, o tam ir vietos reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktooorija @ 2008 03 28, 11:00)
Mano stuburui irgi labai reikia atsigauti fantastiskai blush2.gif  Gal galetum kaip nors isduoti paslapti kaip ir kur galima ismokti puikiuju pratimu?

Vienas variantas - poliklinikoje arba sanatorijoje pas reabilitologus (labiau rekomenduotina, kai yra rimtesnių problemų).
Antras - sporto klube (pilates, joga, tempimo pratimai ar pan.) (profilaktinės stuburo ligų programos ir etc.). Bet čia reikėtų nepatingėti pereiti per kelis sporto klubus, pasirinkti profesionalesnį trenerį ir patinkantį variantą ir per kelis mėnesius pramoksi mirksiukas.gif , po to galėsi sportuoti namuose.
Trečias (prasčiausias, nes niekas nestebi iš šono ir nekoreguoja neteisingo atlikimo) - literatūra, DVD ir pan. medžiaga on-line ar spausdinta forma ax.gif
Aš šiuo metu mokausi (gal jau greičiau tobulinuosi) pilatese smile.gif
Atsakyti