Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(busycat @ 2016 04 23, 11:00)
Bepiga daryti gerus darbus tyliai, kai turi tam lėšų blush2.gif O kai jų neturi, vienas niekaip neišsisuksi, reikia įtraukti visus neabejingus, tuomet gerų darbų būna daugiau 4u.gif

As ne apie tai rasiau. Kartais labai juokinga kaip zmogus padares gera darba ar paremes ka-laksto ir balbatuoja per visa pasauli-darboviete, draugus ir t.t.t.

Labas rytas 4u.gif mergiukes mums jau geriau bigsmile.gif Jau miegojome visa nakti smile.gif
Geros dieneles visoms!

Busiuk, sekmes darbelyje-nelabai suprantu ka cia gaminsi-bet manau po to paaiskinsi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukrinė avelė: 23 balandžio 2016 - 10:25
Sveikos 4u.gif
Smagu, kad Cukriui geryn thumbup.gif
Busy, produktyvios kūrybinės popietės 4u.gif
Nikita prašančiom akytėm wub.gif
O pas man spaudimas minusinis- galva svaigsta, rankos nekyla, žmonių baidausi, net mintys kaip sulėtintam kine.. Po pietų turėsiu svečių su nakvyne- tėvai, uošviai, brolio šeima sugužės. Švęsim vyro, sūnaus ir abiejų mano tėvų gimtadienius ( visi gimę balandį). Tai geriu dvigubą espresso ir bandau save reanimuoti ir į priešsvetinius buities bėgius įsistatyti. tongue.gif palinkėkit man stiprybės ax.gif
Atsakyti
Aist[B] mudvi linkim tau stiprybės, kad spaudimas pasidarytų pliusinis 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kai Nikita užvalgo mėsos laksto kaip paturbinta, gal ir tau reiktų kokį jautienos gabaliuką sukramtyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū už palinkėjimus drinks_cheers.gif

Aist turbinkis su kava, mano spaudimas irgi dažnai būna labai žemas. Gelbėjuosi kava 4u.gif

Cukriau, pasidžiaugti kad kažką padarei gero, juk nėra taip blogai? blush2.gif Neturiu omenyje girimasi

Nikita Tutės akimis laugh.gif

Šiandien Olis kaimo prašmatnusis gražuolis, buvo išvestas pasivaikščioti. Nu drąsus katinas iki apsikakojimo. Kad tau nors kiek būtų pritūpęs iš baimės biggrin.gif Ni ni
Tutis smarkutis taip pat buvo išvestas su šniureliu. Tik panelė Kiara poniškai maskatavo po terasą nevaržomais kailiniais. Na jai neleidžia karūna bandyti iššokti.
Jau labai garsiai p[amastau apie voljero terasoje statymą. Jiems tikrai reikia ir oro ir musių ir vėjo.

Serija 3

Tutis smarmkutis, dairosi Giliuko, kiba bus praėjęs pro šalį

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 23 balandžio 2016 - 11:18
Laba diena merginos smile.gif
QUOTE(zundyte @ 2016 04 22, 22:45)
Renatelex,kaip tavo reikalai ,dar nejuda?

Zundyte, dar vis laukiu 4u.gif jau kiekviena diena galvoju,gal jau siandien, bet neskuba, matyt nori siltesniu oru palaukt wub.gif
Pirmadieni einu pas gydytoja, darys tyrimus ir jei nepagerejo, guldys i ligonine, tai jau manau ir nebeisleis kol neateis didzioji diena ax.gif

Olis ir Tute wub.gif Nikitos akys smile.gif
Aist, kad savijauta pageretu 4u.gif
Atsakyti
Renatelex, jeigu ką, tai lengvos tau Didžiosios Dienos drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Aist - pazistamas jausmas 4u.gif Nepamirsk nufotkinti stala-kazkodel jauciu ant jo bus daug skanumynu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 04 23, 12:38)
Renatelex, jeigu ką, tai lengvos tau Didžiosios Dienos drinks_cheers.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Kažin kaip Meduolis reaguos į mažiuką g.gif O gal vėl išleisi jį paatostogauti pas mamą ?
Atsakyti
Renatele, ar cia tavo pirmasis leliukas?
Atsakyti
Kai pas šeimininkę ateina "protasovas" smile.gif

https://youtu.be/2M0DOX5vpug

Laba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 04 23, 08:37)
A kadiel? Man krūtinės gaila, kam man į ją muštis?

Pati sakei kad kalta smile.gif 4u.gif

QUOTE(Aist @ 2016 04 23, 11:44)

O pas man spaudimas minusinis- galva svaigsta, rankos nekyla, žmonių baidausi, net mintys kaip sulėtintam kine.. Po pietų turėsiu svečių su nakvyne- tėvai, uošviai, brolio šeima sugužės. Švęsim vyro, sūnaus ir abiejų mano tėvų gimtadienius ( visi gimę balandį). Tai geriu dvigubą espresso ir bandau save reanimuoti

Gražios šventės 4u.gif man kava spaudimo nekelia.... tektų gert kokį 20g brendžio nebent, ar krosiuką pralėkt biggrin.gif

QUOTE(renatelexx @ 2016 04 23, 12:34)
Laba diena merginos smile.gif

O kokia daktarė ? kur gimdysi ? ...ir aišku ko lengvesnio atėjimo.... nepamiršk pasigirt, fgali bent sms parašyt, atlėkčiau aplankyt ax.gif pirma pamatyąčiau iš panų smile.gif

Cukriuk ačiū , FB jau yra tik kad tuščia kaip ir....puslapį MB raizgo, nesz kainuoja gi viskas...beje kai KS tai iš anksto padarė smile.gif Logo ir draugelės vyras pažadėjo KS aišku pati sugebėjau...

Pas mus tai saulė tai lija, vėjas šaltas...na nepavasaris dar, nors narcizai tulpės žydi jau...kieme gražu
Atsakyti