Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip įdegti?

QUOTE(bagiriukas @ 2007 04 01, 13:55)
nezinau man atrodo kad ten gal kokie modernesni modeliai tu soliariumu ir viskas, na cia mano nuomone  ax.gif

nu gali būt. nors aš ten penktadienį buvau užėjus, tai gulimas soliariumas. bet kadangi lempos naujos, tai gali minutė žymiai daugiau kainuot blink.gif
bet iš kitos pusės tai gal greičiau įdegsiu taip irnesakyk.gif
Atsakyti
As ir nusipirkau abonenta ir zadejau vaiksciot, bet uzsidare soliariumas ir nebegrazina pinigeliu verysad.gif O abonenta pirkau 150lt aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(laurytel @ 2007 04 06, 16:19)
As ir nusipirkau abonenta ir zadejau vaiksciot, bet uzsidare soliariumas ir nebegrazina pinigeliu  verysad.gif  O abonenta pirkau 150lt  aggressive.gif

blink.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif juos
man tai geras buvo, nusipirkau abonimentąč, žiūriu kitą dieną soliariumui 20% nuolaida doh.gif ax.gif
Atsakyti
as noreciausuzinoti kiek laiko reikia eiti i soliariuma, kad lengvai idegtum, ir ar butina naudoti kremus einant?
ir dar koks kremas savaiminio idegio yra geriausias? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurytel @ 2007 04 06, 16:19)
As ir nusipirkau abonenta ir zadejau vaiksciot, bet uzsidare soliariumas ir nebegrazina pinigeliu  verysad.gif  O abonenta pirkau 150lt  aggressive.gif

nu sakes blink.gif blink.gif blink.gif ot kokie be sazines gun_rifle.gif gun_rifle.gif
QUOTE(domomama @ 2007 04 06, 22:01)
as noreciausuzinoti kiek laiko reikia eiti i soliariuma, kad lengvai idegtum, ir ar butina naudoti kremus einant?
ir dar koks kremas savaiminio idegio yra geriausias? ax.gif  4u.gif

as tai neseniai pradejau eit jau buvau kokius 5 ar 6 kartus tai rezultatai tik biski matosi blush2.gif bet cia nuo odos priklauso, as tai sunkiai degu tai manau reikes pora menesiu pavaiksciot kad parusciau ax.gif
Atsakyti
blush2.gif gal kas žino kaip suvienodinti įdegį? neseniai prieš eidama soliariumas pradėjau naudoti apsauginį kremą, tai matyt nelygiai išsitepiau doh.gif ir kokos nudegė dryžiais blink.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 04 08, 10:44)
blush2.gif gal kas žino kaip suvienodinti įdegį? neseniai prieš eidama soliariumas pradėjau naudoti apsauginį kremą, tai matyt nelygiai išsitepiau  doh.gif  ir kokos nudegė dryžiais  blink.gif

eik tu blink.gif as krema visada temu tik man dar taip neatsitiko schmoll.gif o koki cia tu krema pirkai? unsure.gif tai gal kita karta tiesiog netepk tu vietu kur tamsesnes g.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2007 04 08, 12:46)
eik tu  blink.gif  as krema visada temu tik man dar taip neatsitiko  schmoll.gif  o koki cia tu krema pirkai?  unsure.gif  tai gal kita karta tiesiog netepk tu vietu kur tamsesnes  g.gif

Impact vadinasi.
bet gal tai mano klaida. nemokėjau lygiai išsitepti g.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 04 08, 10:44)
blush2.gif gal kas žino kaip suvienodinti įdegį? neseniai prieš eidama soliariumas pradėjau naudoti apsauginį kremą, tai matyt nelygiai išsitepiau  doh.gif  ir kokos nudegė dryžiais  blink.gif

Siulau prisileisti y vonia vandens ir gerai paguleti, kad atmirktu virsutinis odos sluoksnis. Gal ysipilti y vandeny apie 3-4 puodukus pieno - baltina truputy oda, tikrai nieko blogo neatsitiks mirksiukas.gif Pagulejus 20min pasidaryk pylinga viso kuno, tas vietas kurios tamsesnes patrink labiau, kad susivienodintu 4u.gif Tik neik y soliariuma, ir nesidegink dar ant virsaus, nes geriau tikrai nebus schmoll.gif Kai pylingo pagalba susivienodinsi ydegy, tada jau galesi toliau degintis mirksiukas.gif Jei ka, rasyk man y a.z. nes as dirbu soliariumu sriityje jau apie pora metu ir tikrai turiu ka patart mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2007 04 08, 12:52)
Siulau prisileisti y vonia vandens ir gerai paguleti, kad atmirktu virsutinis odos sluoksnis. Gal ysipilti y vandeny apie 3-4 puodukus pieno - baltina truputy oda, tikrai nieko blogo neatsitiks mirksiukas.gif  Pagulejus 20min pasidaryk pylinga viso kuno, tas vietas kurios tamsesnes patrink labiau, kad susivienodintu 4u.gif  Tik neik y soliariuma, ir nesidegink dar ant virsaus, nes geriau tikrai nebus schmoll.gif  Kai pylingo pagalba susivienodinsi ydegy, tada jau galesi toliau degintis mirksiukas.gif  Jei ka, rasyk man y a.z. nes as dirbu soliariumu sriityje jau apie pora metu ir tikrai turiu ka patart mirksiukas.gif  4u.gif

ačiū kaip tik šiandien eisiu maudytis išbandysiu tavo metodą drinks_cheers.gif mat vestuvės ant nosies nenoriuy dryžuota būt schmoll.gif
tik kad vat pylingo neturiu. doh.gif tik kūno losioną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 04 08, 12:47)
Impact vadinasi.
bet gal tai mano klaida. nemokėjau lygiai išsitepti  g.gif

girdetas kremas g.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2007 04 08, 12:52)
Siulau prisileisti y vonia vandens ir gerai paguleti, kad atmirktu virsutinis odos sluoksnis. Gal ysipilti y vandeny apie 3-4 puodukus pieno - baltina truputy oda, tikrai nieko blogo neatsitiks mirksiukas.gif  Pagulejus 20min pasidaryk pylinga viso kuno, tas vietas kurios tamsesnes patrink labiau, kad susivienodintu 4u.gif  Tik neik y soliariuma, ir nesidegink dar ant virsaus, nes geriau tikrai nebus schmoll.gif  Kai pylingo pagalba susivienodinsi ydegy, tada jau galesi toliau degintis mirksiukas.gif  Jei ka, rasyk man y a.z. nes as dirbu soliariumu sriityje jau apie pora metu ir tikrai turiu ka patart mirksiukas.gif  4u.gif

geras patarimas matosi kad patyrusi sitoj srity thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 04 08, 12:55)
ačiū kaip tik šiandien eisiu maudytis išbandysiu tavo metodą  drinks_cheers.gif mat vestuvės ant nosies nenoriuy dryžuota būt  schmoll.gif
tik kad vat pylingo neturiu.  doh.gif  tik kūno losioną  ax.gif

jeigu vietoj pylingo išsitepčiau medumi? bigsmile.gif help.gif
Atsakyti