Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip įdegti?

QUOTE(Viktorijavz @ 2007 02 25, 17:36)
ir nenoriu to streso del dirbtinio idegio minuseliu.

aha, kai man buvo, pasitepiau tuo kremu dirbtinio įdegio, po to pamačiau, kad visa koja dėmėm nuėjus doh.gif blink.gif
Atsakyti
as galvojau bandyt ta purskiama i degi, bet persigalvojau pradejau i solairiuma vaiksciot ax.gif bijau kad demem nebutu tas purskiamas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2007 03 31, 17:09)
bet persigalvojau pradejau i solairiuma vaiksciot 

aš irgi eiaiu į soliariumą nuo kitos savaitės
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 03 31, 18:12)
aš irgi eiaiu į soliariumą nuo kitos savaitės

spesi idegt? laiko tau mazokai liko g.gif ar gerai ima tave? mane tai sunkaii labai tai as is anksto vaiksciot pradesiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2007 03 31, 17:25)
spesi idegt? laiko tau mazokai liko  g.gif  ar gerai ima tave? mane tai sunkaii labai tai as is anksto vaiksciot pradesiu  blush2.gif

ai, kiek įdegsiu jau tiek. tariausi jau. tai sakė iš pradžių poros minučių užteks, o paskui jau daugiau reiks. o šiap reiks kokių 5-6 kartų
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 03 31, 18:27)
ai, kiek įdegsiu jau tiek. tariausi jau. tai sakė iš pradžių poros minučių užteks, o paskui jau daugiau reiks.  o šiap reiks kokių 5-6 kartų

as tai nusipirkau abonementa 70 minuciu, tikiuosi idegsiu graziai ir dar liks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2007 03 31, 17:32)
as tai nusipirkau abonementa 70 minuciu, tikiuosi idegsiu graziai ir dar liks  blush2.gif

kiek mokėjai, jei ne paslaptis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 03 31, 18:40)
kiek mokėjai, jei ne paslaptis?  blush2.gif

70litu tai gaunasi minute 1litas thumbup.gif netoli namu mano atsidare naujas solairiumas, siaip minute 1.2 o su abonentu 1 thumbup.gif ten stovimas, o as niekad nebuvau buvusi stovimam, bet patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2007 03 31, 17:45)
70litu tai gaunasi minute 1litas  thumbup.gif  netoli namu mano atsidare naujas solairiumas, siaip minute 1.2 o su abonentu 1  thumbup.gif  ten stovimas, o as niekad nebuvau buvusi stovimam, bet patiko  bigsmile.gif

aha. pas mane ten tai sakė kad naujas lempas įdėjo, tai net nežinau kiek minutė kainuos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 03 31, 18:46)
aha. pas mane ten tai sakė kad naujas lempas įdėjo, tai net nežinau kiek minutė kainuos  unsure.gif

dabar kazkaip kainos pakile man atrodo net iki 1.60 siekia kiek zinau unsure.gif praeitais metais atrodo pigiau buvo... nors gal kaip kur blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2007 04 01, 13:48)
dabar kazkaip kainos pakile man atrodo net iki 1.60

ai bet žinai, gal kartais geriau bgrangiau sumokėt ir žinot kad ir rezultatas geresnis bus g.gif na čia mano nuomone
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 04 01, 13:50)
ai bet žinai, gal kartais geriau bgrangiau sumokėt ir žinot kad ir rezultatas geresnis bus  g.gif na čia mano nuomone

nezinau man atrodo kad ten gal kokie modernesni modeliai tu soliariumu ir viskas, na cia mano nuomone ax.gif
Atsakyti