na, kiekvienam savo...
QUOTE(Tylene @ 2006 08 10, 06:31)
Vilnius
Kalvariju 131, įėjimas iš Lukšio gatvės 2,
Sigmos Sporto Centras
Tel.: 8 680 19812
(4 puslapyje įdėta ir nuoroda
Kaune ankščiau kainavo 45 lt..gal dabar jau 65...
Šiandien eisiu, tai bus matyt. 
O užsirašyti visada yra geriau. Nes kai paskambini (bent jau Kaune), tai papasakoja kaip pasiruošti procedūrai. Pasako , kad reikia pasidaryti kūno pilingą prieš kelias dienas, kad tą dieną kai eini purkštis negalima teptis kremais, kvėpintis kvepalais ir pan. KAd reikia apsirengti laisvus tamsius drabužius, nes gali išteplioti po procedūros ( nes purškia su tokiu tamsiu, kad matytųsi kur nupurškta...kitą rytą nusiplauni jį ir jau gali rengtis ką nori).
Kalvariju 131, įėjimas iš Lukšio gatvės 2,
Sigmos Sporto Centras
Tel.: 8 680 19812
(4 puslapyje įdėta ir nuoroda

Kaune ankščiau kainavo 45 lt..gal dabar jau 65...

O užsirašyti visada yra geriau. Nes kai paskambini (bent jau Kaune), tai papasakoja kaip pasiruošti procedūrai. Pasako , kad reikia pasidaryti kūno pilingą prieš kelias dienas, kad tą dieną kai eini purkštis negalima teptis kremais, kvėpintis kvepalais ir pan. KAd reikia apsirengti laisvus tamsius drabužius, nes gali išteplioti po procedūros ( nes purškia su tokiu tamsiu, kad matytųsi kur nupurškta...kitą rytą nusiplauni jį ir jau gali rengtis ką nori).

sveikute, gal gali pasakyti kur tokia paslauga galima gauti Kaune? l. aciu
QUOTE(Indre_G. @ 2007 02 21, 16:36)
kiek zinau, Kestucio gatves prazioj yra salone Atide (jeigu teisingai parasiau pavadinima)
QUOTE(Indre_G. @ 2007 02 21, 17:36)
Aš purškiausi Alpetri, dar yra šilainiuose Saulejoj, hyper maximoj Ametistejoj, kad man rodos daug kur

QUOTE(Akvilexxx @ 2007 02 22, 14:02)
Aš purškiausi Alpetri, dar yra šilainiuose Saulejoj, hyper maximoj Ametistejoj, kad man rodos daug kur 

sakyk atvirai ar likai patenkinta tuo idegiu...kazkaip galvoju vestuvems, esu baltaode i soliariumus nevakstau nes negaliu kenkia apgamu l. daug turiu, suknele bus atviroka..zodziu esu pasimetusi..
Mergaites patarkite kaip reikai idegti krutine ir kakal.nu kiek einu i soliariumus,vistiek pilvas ,kojos idega o kita dalis nieko

Esminis klausimas - ar tas purskiamas idegis tepa rubus? Po vestuviu planuoju parduoti savo suknele, tai jei ji susigadins su idegiu, bus labai negerai

QUOTE(svete @ 2007 02 23, 00:02)
Esminis klausimas - ar tas purskiamas idegis tepa rubus? Po vestuviu planuoju parduoti savo suknele, tai jei ji susigadins su idegiu, bus labai negerai 

Kiek supratau iš ankstesnių pasisakymų, po to kai po pirmos nakties nusiprausi, nebetepa.
QUOTE(bride @ 2007 02 22, 20:40)
Kiek supratau iš ankstesnių pasisakymų, po to kai po pirmos nakties nusiprausi, nebetepa.
Merginos, kurios bandet, parasykit, kaip is tikruju, svarbus klausimas. Nes neidesiu tos suknios pavirinti i skalbimo masina, kad atsiskalbtu

na bent jau tas dirbtinio idegio kremas, kuri galima nusipirkti parduotuvėje vis tiek nors ir koks brangus būtų šiek tiek tepa, ypač sniego baltumo rūbus. Tai abejoju, kad ir šis kuom kitoks. Aš ėjau į soliariumą prieš vestuves ir ten pirkdavausi specialų kremą prieš soliariumą. Man 5 kartų pakako.

Jo, kas del idegio pries vestuves, tai as tp uz soliariuma, nors jame niekada nesilankau, is viso, per visa savo gyvenima tik 3 kursa turesiu (tik labai svarbiomis progomis). Tad manau, nieko nenutiks, paveiksciosiu reguliariai menesiuka.
Kaip ir daugelis, bijau sutept suknele ir nenoriu to streso del dirbtinio idegio minuseliu.
Kaip ir daugelis, bijau sutept suknele ir nenoriu to streso del dirbtinio idegio minuseliu.