Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip įdegti?

Patarkite, tikrai kokį kremuką, o tai ir man reikės nusipirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natasele @ 2007 04 13, 14:38)
Patarkite, tikrai kokį kremuką, o tai ir man reikės nusipirkti  ax.gif

man tai labai patinka kremai is Swedish Beauty ir Australian Gold, ju kokybe tikrai patenkinta smile.gif greiciau idegu, ilgiau idegis laikosi smile.gif

Keleta ju rusiu yra psl: http://www.soliarium.lt/
Atsakyti
QUOTE(Ksantipe @ 2007 04 13, 15:08)
man tai labai patinka kremai is Swedish Beauty ir Australian Gold, ju kokybe tikrai patenkinta smile.gif greiciau idegu, ilgiau idegis laikosi smile.gif

Keleta ju rusiu yra psl: http://www.soliarium.lt/

O pigesnių nebūna ? blush2.gif Labai jau kainos dideles
Atsakyti
QUOTE(natasele @ 2007 04 13, 15:23)
O pigesnių nebūna ?  blush2.gif  Labai jau kainos dideles

Ausralian Gold jei neklystu pats pigiausias apie 70lt kainuoja, bet kiekis gan didelis;
yra mazesniu kiekiu, kainuoja nuo apie 20lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pfaifer @ 2007 04 13, 14:30)
koki kremuka parekomenduotumet pries einant i soliariuka, nes man tedega tik pilvukas, o veidukas krutine kaip ir nieko... g.gif  mastau.gif  mastau.gif

as tai ten vietoj koki nusiperku, bet dar nieko gero neatradau verysad.gif ir man reiktu patarimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2007 04 13, 19:39)
as tai ten vietoj koki nusiperku, bet dar nieko gero neatradau  verysad.gif  ir man reiktu patarimo  blush2.gif

pasirink kremuka, kur yra bronzatoriu, tada tikrai greiciau matysis smile.gif
as tai labai greitai idegu, man uztenkan 2-3kart.nueiti ir pakankamai ruda bunu..nu aisku, netokia ruda, kaip kitos buna,atrodo, kad uzmigusios soliarume buvo smile.gif bet labai tamsi oda man ir negrazu..
Atsakyti
Mane kazkaip tas purskimas sudomino.. Taip ir neradau atsakymo ar tepa baltus rubus po purskimo??Gal kas vis gi pursketes pries vestuves ir teko deveti balta suknele? Kaip atrode suknele po vestuviu? doh.gif Ar tas kremas kazkiek tepe??Pasidalinkite patirtimi.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(klauzada-neklauzada @ 2007 04 14, 21:41)
Mane kazkaip tas purskimas sudomino.. Taip ir neradau atsakymo ar tepa baltus rubus po purskimo??Gal kas vis gi pursketes pries vestuves ir teko deveti balta suknele? Kaip atrode suknele po vestuviu? doh.gif Ar tas kremas kazkiek tepe??Pasidalinkite patirtimi.. g.gif

As kiek skaiciau, tai nutepa ta kremas ar purškimas suknelę, bet as tik skaiciau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(natasele @ 2007 04 14, 22:11)
As kiek skaiciau, tai nutepa ta kremas ar purškimas  suknelę, bet as tik skaiciau  cool.gif

manau kad tepa, nes vieną kartą kremu buvau prieš soliariumą pasitepus, tai naktiniai iki šiol rudi blush2.gif
šiandien bandysiu metodą su kūno losionu + kavos tirščiais. plausiu tą kremą lauk, kad man suknelės neišteptų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natasele @ 2007 04 14, 22:11)
As kiek skaiciau, tai nutepa ta kremas ar purškimas  suknelę, bet as tik skaiciau  cool.gif

as teiravausi kas dare purskiama idegi, tai tikrai garantavo kad TEPS .. .. . , bet - ta pasakiau nuomos salone, tai tik ispute akis blink.gif ir sako - tu ko tcia kitu bedomis sergi - ir purskis, ir tepkis, ka nori ta daryk, tik per puse perplestos negrazink lotuliukas.gif lotuliukas.gif , o visa kita musu bedos.

Vat taip vat thumbup.gif . Tai siulytciau pasiklaust nuomoj, jei leis, tai ir i sveikata drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2007 04 15, 11:31)
Vat taip vat  thumbup.gif . Tai siulytciau pasiklaust nuomoj, jei leis, tai ir i sveikata  drinks_cheers.gif

Mano suknelė ne iš nuomos punkto doh.gif
Atsakyti
as jau dabar einu i soliariuma po karta i savaite du menesius, po to per paskutines savaites dvi eisiu po 2-3k i savaite ir busiu ruda kaip negre lotuliukas.gif man grazu kai labai rudos nuotakos, ivory suknute, sviesus plaukuciai ir kokie spindintys arba perlu papuosalai mmm..... wub.gif vesiuos ir savaji paskutinem dienom truputi pakepinti soliariume thumbup.gif
Atsakyti