Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip įdegti?

QUOTE(Viktorijavz @ 2007 05 05, 18:08)
O man tai visai taip ir nepasirode  mastau.gif idegusi, bet visai nejuoduke  biggrin.gif siaip, nelabai tikeciau, kad ji daug laiko po lempom praleisdavo  irnesakyk.gif
Papildyta:
O i  soliariuma tai as birzeli vaiksciot pradesiu - 2 menesiukai pries vestuves, po para kartu i savaitele. Jei bus geras oras ir vaziuosim prie juros, tai soliariumo reikes maziau  rolleyes.gif Bet siaip, jau ruosiuosi, nusipirkau losjona pries deginantis, tp po deginimosi, geriu beta karotina su vit. E  ax.gif

na norejau pasakyti kad noriu tiek kiek ema88 ydegti bet turbut laaabai daug soliariume teks guleti... as jau dabar vaikstau po 2x i savaite, o paskutini menesi manau eisiu dazniau ir savaji vesiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 05 05, 20:08)
O i  soliariuma tai as birzeli vaiksciot pradesiu - 2 menesiukai pries vestuves, po para kartu i savaitele. Jei bus geras oras ir vaziuosim prie juros, tai soliariumo reikes maziau  rolleyes.gif Bet siaip, jau ruosiuosi, nusipirkau losjona pries deginantis, tp po deginimosi, geriu beta karotina su vit. E  ax.gif

O kokie ten tiksliau beta karotinai biggrin.gif . Ta prasme pavadinimas vitaminu.
Ir ar padėda, ar padės?
Atsakyti
QUOTE(natasele @ 2007 05 05, 21:18)
O kokie ten tiksliau beta karotinai  biggrin.gif . Ta prasme pavadinimas vitaminu.
Ir ar padėda, ar padės?

as pradejau gerti bio karotina thumbup.gif nueini i vaistine ir paparasai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natasele @ 2007 05 05, 20:18)
O kokie ten tiksliau beta karotinai  biggrin.gif . Ta prasme pavadinimas vitaminu.
Ir ar padėda, ar padės?

Na, as jau trecius metus geriu vasaros sezonais, tai esu tikrai patenkinta - greiciau idegu, nesilupu, ilgiau idegis laikosi.... tik aisku, 1 men. pagerti neuztenka, visada geriu mazdaug 4 men. O tu kapsuliu yra labai ivairiu, ir pigiu, ir brangiu. Pvz vienos is pigesniu (10-12Lt\30tabl.) lietuviskos "Aconitum-Beta Caroten + E" ar pvz danu "Pharma Nord Bio-Carotene"...
Atsakyti
O aš kadangi tekėjau rugsėjo 10 d, tai visą vasarą nesideginau visiškai... paprasčiausiai nebuvo kada... dirbau ir vestuvių visi rūpesčiai... ir nenorėjau kad kokios nors šleikutės pasiliktų... tai 1,5 mėn prieš vestuves dažnokai pavaikščiojau į soliariumus.. ir atrodžiau puikai
Atsakyti
Patarciau pavaikscioti i soliariuma, o jei susikloste situacija kad jau nera laiko tai geriausia nusipurksti tik nesitepkit idegio kremais, nes busit plemuotos ir suknele purvina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2007 05 09, 18:19)
Patarciau pavaikscioti i soliariuma, o jei susikloste situacija kad jau nera laiko tai geriausia nusipurksti tik nesitepkit idegio kremais, nes busit plemuotos ir suknele purvina smile.gif

Dėl tų kremų . Dabar nusipirkau Nivea kremuką visam kūnui, tipo toninis. Kelis kartus pasitėpiau, gal 3, po trečiojo karto pamačiau, kad ant riešų iki alkūnių plemais nuėjo blink.gif doh.gif . Ir čia vadinasi tik toną priduoda doh.gif Tai gerai, kad tik šitoje vietoje ir kažin ar kitur veliau neatsiras.
Taip ir bandau visus toninius biggrin.gif Kol kas geriausias buvo džonsons. Bet jaučiu, kad į soliariumą vistiek eisiu, nes nieko gero su tais kremukais.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Idegio problema ir man labai aktuali. Svarstau ka cia daryti: juk nesinori per vestuves buti baltesnei nei suknele g.gif Bet siuo metu butent tokia ir buciau biggrin.gif Netgi turiu abonementa i soliariuma, bet bijau i ji eiti. Kazkada buvau, bet man nepatiko, nenaturalu nors tu ka....Didziausia beda, kad turiu be galo daug apgamu (ne slaku) ant viso kuno, mat esu labai sviesaus gymio, net ir keletas strazdaneliu vasara islenda smile.gif Tad del tu apgamu ir bijau soliariumu. Bet kitos iseities nezinau. Visokiais kremais nelabai pasitikiu, nes jau teko nusivilti...Gal galite ka patarti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NaujaDalyvė @ 2007 05 10, 18:04)
Sveikos  4u.gif

Idegio problema ir man labai aktuali. Svarstau ka cia daryti: juk nesinori per vestuves buti baltesnei nei suknele  g.gif  Bet siuo metu butent tokia ir buciau  biggrin.gif  Netgi turiu abonementa i soliariuma, bet bijau i ji eiti. Kazkada buvau, bet man nepatiko, nenaturalu nors tu ka....Didziausia beda, kad turiu be galo daug apgamu (ne slaku) ant viso kuno, mat esu labai sviesaus gymio, net ir keletas strazdaneliu vasara islenda  smile.gif  Tad del tu apgamu ir bijau soliariumu. Bet kitos iseities nezinau. Visokiais kremais nelabai pasitikiu, nes jau teko nusivilti...Gal galite ka patarti?  ax.gif

pas mane ant kuno taip pat daug apgamu, bet einu gan daznai i soliariuma ir tikrai man dar iki siol nepakenke schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(natasele @ 2007 05 09, 18:17)
Dėl tų kremų . Dabar nusipirkau Nivea kremuką visam kūnui, tipo toninis. Kelis kartus pasitėpiau, gal 3, po trečiojo karto pamačiau, kad  ant riešų iki alkūnių plemais nuėjo  blink.gif  doh.gif . Ir čia vadinasi tik toną priduoda  doh.gif  Tai gerai, kad tik šitoje vietoje ir kažin ar kitur veliau neatsiras.
Taip ir bandau visus toninius  biggrin.gif Kol kas geriausias buvo džonsons. Bet jaučiu, kad į soliariumą vistiek eisiu, nes nieko gero su tais kremukais.

As pati tuos atspalvi priduodancius losjonus naudojau visa ziema - tiesiog, vietoj iprasto losjono, nes oda yra gana sausa, tad tepliojuos istisus metus.
Is visu bandytu idegio losjonu, o bandziau visus, kurie yra pasirode parduotuvese, man geriausias yra DOWE. Idegis tikrai naturaliausias, be to, jo konsistensija kiek tirstesne nei kitu, tai kazkaip ilgiau laikosi ir greiciau susigeria. Be to, dabar atsirades net ir zvilgesi priduodantis DOWE! O kad nenueitu dememis, teptis reikia kas antra diena arba kokius 3 k i savaite. Tada spalva issilaiko. Kas kelias savaites ar kas manesi visada ta idegi nuplaunu, nusveiciu oda, padarau keliu dienu pertrauka ir vel tepliojuos - reikia pastangu lygiam dirbtiniam idegiui palaikyti cool.gif
O vasara, tai neee, sitie losjonai nieko gero, nes paziurejus i ****** tikrai matytusi, kad kazka tepi biggrin.gif Tad, vestuvems as UZ soliariuma.
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 05 11, 09:44)
As pati tuos atspalvi priduodancius losjonus naudojau visa ziema - tiesiog, vietoj iprasto losjono, nes oda yra gana sausa, tad tepliojuos istisus metus.
Is visu bandytu idegio losjonu, o bandziau visus, kurie yra pasirode parduotuvese, man geriausias yra DOWE. Idegis tikrai naturaliausias, be to, jo konsistensija kiek tirstesne nei kitu, tai kazkaip ilgiau laikosi ir greiciau susigeria. Be to, dabar atsirades net ir zvilgesi priduodantis DOWE! O kad nenueitu dememis, teptis reikia kas antra diena arba kokius 3 k i savaite. Tada spalva issilaiko. Kas kelias savaites ar kas manesi visada ta idegi nuplaunu, nusveiciu oda, padarau keliu dienu pertrauka ir vel tepliojuos - reikia pastangu lygiam dirbtiniam idegiui palaikyti  cool.gif
O vasara, tai neee, sitie losjonai nieko gero, nes paziurejus i ****** tikrai matytusi, kad kazka tepi  biggrin.gif Tad, vestuvems as UZ soliariuma.

Aš gi irgi tepuosi tais kremais labai seniai, bet šitaip plemais pavarė pirmą kartą. blink.gif smile.gif
O dove dar nebandžiau, reikės kada nusipirkti cool.gif
Jo ant pėdų tiktai viskas pasimato.
Atsakyti
Visiskai sutinku su visom,kurios uz soliariuma ir Bio karotina drinks_cheers.gif Siaip as esu baltaode ir i soliariumus retai kada uzsuku,bet tokiai progai kaip vestuves tai tikrai ten apsilankysiu ir ne karta cool.gif Nors mano vestuves vasara,bet soliariume kazkaip greiciau ir lygiau idegu thumbup.gif Isbandziau visokius savaiminio idegio kremus,bet nuo visu lieku plemuota,turbut todel,kad neturiu kantrybes su jais,taigi lieka tik soliariumas
Atsakyti