Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip įdegti?

QUOTE(balta_lelija @ 2007 04 15, 12:48)
Mano suknelė ne iš nuomos punkto  doh.gif

As gi irgi nenuomoju blush2.gif , tai savo suknes nesinori murzinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 04 15, 12:48)
Mano suknelė ne iš nuomos punkto  doh.gif

as tai taip siulytciau g.gif - tie nuomos punktai tai vistik kazkaip vistiek sutvarko, issiskalbia tas savo suknes ir t.t., tai tiesiog nueit i koki nuomos salona ir susitart del tokios paslaugeles, kad ir tavo tuo paciu prigriebtu i ta pacia kruvele isplovimui, ir tiek. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2007 04 15, 20:41)
as tai taip siulytciau  g.gif - tie nuomos punktai tai vistik kazkaip vistiek sutvarko, issiskalbia tas savo suknes ir t.t., tai tiesiog nueit i koki nuomos salona ir susitart del tokios paslaugeles, kad ir tavo tuo paciu prigriebtu i ta pacia kruvele isplovimui, ir  tiek.  biggrin.gif  biggrin.gif

nu net nežinojau apie tokią galimybę schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 04 15, 22:07)
nu net nežinojau apie tokią galimybę  schmoll.gif

as taip pat nuomosiuos suknyte,tai kaip ir galeciau purkstis.. O dabar pamaniau,kad jei jau tas idegis laikosi kokia savaite tai tikrai,tai gal po kokiu 4iu plovimu jau tas idegis nebetepa?? g.gif Juk nebutina purkstis pries pat vestuves? Kaip manote? mirksiukas.gif Ar tas idegis nuolat tepa?? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(klauzada-neklauzada @ 2007 04 14, 20:41)
Mane kazkaip tas purskimas sudomino.. Taip ir neradau atsakymo ar tepa baltus rubus po purskimo??Gal kas vis gi pursketes pries vestuves ir teko deveti balta suknele? Kaip atrode suknele po vestuviu? doh.gif Ar tas kremas kazkiek tepe??Pasidalinkite patirtimi.. g.gif

QUOTE(klauzada-neklauzada @ 2007 04 16, 07:21)
as taip pat nuomosiuos suknyte,tai kaip ir galeciau purkstis.. O dabar pamaniau,kad jei jau tas idegis laikosi kokia savaite tai tikrai,tai gal po kokiu 4iu plovimu jau tas idegis nebetepa?? g.gif  Juk nebutina purkstis pries pat vestuves? Kaip manote?  mirksiukas.gif  Ar tas idegis nuolat tepa??  blink.gif

Tepa iskart po purskimo kol nusiprausi(po 12 val.) todel patartina nesioti laisvus ir tamsesnius drabuzius,kad leistum isigesti i oda ir neissiteptum,paskui jau neturetu,nebent suknele labai kur suverzta bus.
Manau geriausia purkstis viena-dvi dienas pries,nes sako ,kad idegis laiko savaite,bet viskas priklausys nuo odos tipo,kaip daznai prausies ir t.t. tad gali kokias 5 dienas laikyt ir nenoresi per savo vestuves matyt kaip idegis nueina.
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 04 15, 16:05)
as jau dabar einu i soliariuma po karta i savaite du menesius, po to per paskutines savaites dvi eisiu po 2-3k i savaite ir busiu ruda kaip negre  lotuliukas.gif  man grazu kai labai rudos nuotakos, ivory suknute, sviesus plaukuciai ir kokie spindintys arba perlu papuosalai mmm.....  wub.gif  vesiuos ir savaji paskutinem dienom truputi pakepinti soliariume  thumbup.gif

as taip pat galvoju kad reiks paskutinem dienom vestis i soliaruma ir saviski, nes juk paskui bus as ruda kaip negriuke, o jis baltas kaip suriukas lotuliukas.gif 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
as jau purskiausi tris kartus pries ivairias sventes. ir galiu pasakyti, kad nereikia bijoti, nes tikrai neliks jokiu baisiu demiu. 10 valandu po nupurskimo reikia deveti laisvus tamsius drabuzius, paskui gerai gerai nusiprausti ir viskas. vienose vestuvese buvau su kremine suknele (diena pries buvau nusipuskusi) tai tik pazastys gal truputi susitepe, o siaip viskas puikiai.
Atsakyti
QUOTE(Pfaifer @ 2007 04 16, 18:54)
as taip pat galvoju kad reiks paskutinem dienom vestis i soliaruma ir saviski, nes juk paskui bus as ruda kaip negriuke, o jis baltas kaip suriukas lotuliukas.gif  4u.gif  rolleyes.gif

aš bijau, kad pas mus gali gautis atvirkščiai blink.gif , bus ne kas g.gif
Atsakyti
o idomu kaip su patalyne? Jei esi ka tik issipurskusi,kaip namie miegoti,kad neisteptu patalynes? tongue.gif Nejau turiu miegoti su spec drabuziais?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(klauzada-neklauzada @ 2007 04 17, 19:34)
o idomu kaip su patalyne? Jei esi ka tik issipurskusi,kaip namie miegoti,kad neisteptu patalynes?  tongue.gif  Nejau turiu miegoti su spec drabuziais??  g.gif

nusipurksti reikia ryte, o po 10 val labai gerai nusiprausti. ir gali miegoti ramiai, nes tavo patalyne bus kuo svariausia smile.gif
Atsakyti
pirma, manau 'atgaivinsiu' sita tema-manau pers svarbi buti gale tongue.gif
niu, ar jau kuri kepinates soliariumuose??? g.gif
nezinau, as tai nesipurskinesiu, o einu i soliariuma. Tik va norejau klaustelt o gal kuri zino ar skaite pamenu ema88 buvo kaip tikra ''juoduke'' per vestuves, ydomu kiek laiko ji tupejo po lempom? g.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 05 05, 18:57)
Tik va norejau klaustelt o gal kuri zino ar skaite pamenu ema88 buvo kaip tikra ''juoduke'' per vestuves, ydomu kiek laiko ji tupejo po lempom?  g.gif

O man tai visai taip ir nepasirode mastau.gif idegusi, bet visai nejuoduke biggrin.gif siaip, nelabai tikeciau, kad ji daug laiko po lempom praleisdavo irnesakyk.gif
Papildyta:
O i soliariuma tai as birzeli vaiksciot pradesiu - 2 menesiukai pries vestuves, po para kartu i savaitele. Jei bus geras oras ir vaziuosim prie juros, tai soliariumo reikes maziau rolleyes.gif Bet siaip, jau ruosiuosi, nusipirkau losjona pries deginantis, tp po deginimosi, geriu beta karotina su vit. E ax.gif
Atsakyti