Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip įdegti?

QUOTE(kupeta @ 2008 04 13, 11:27)
As irgi baltaodė, soliariumuose nesilankau, tai bandysiu purškiamą įdegį. Tikiuosi viskas bus gerai...

tikrai nesiulau purskiamo idegio, ypac jeigu lb atvira suknyte bus. ties purskimai prie pazastu, kaklo atrodo kaip purvas, tikrai nesiulua.

o soliarumaas - tiesiog jeigu esi baltaode, tai neik i soliariuma 10 min is karto, o pradek nuo 5 min, didink kas minute su kiekvienu kartu + kremas su bronzantais, padedantis greiciau idegti ir viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
lauksim saulės vasarą ir bandysim pasideginti prie ežerėlio ar pievelėje pas mamą... 4u.gif
Atsakyti
Oj.. as tai labai sunkiai idegu sauleje.. tai einu i soliariuma.. 4u.gif gal kvaila vasara, bet.. smile.gif
Atsakyti
merginos gal kuri galit man patarti koki krema pirkti, kad skatintu idegi?
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2008 04 26, 15:36)
merginos gal kuri galit man patarti koki krema pirkti, kad skatintu idegi?

Yra zinok ivairiu tu kremu.. 4u.gif vienoms patinka Crystal cia labai jau isgirtas.. smile.gif As pvz naudoju AG Dark tanning acelerator smile.gif Man tinka ir patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnioshka @ 2008 04 16, 20:41)
Na as ne savosioms vestuvems buvau "nusipurkst", pamergiaut ejau. Buvau Kaune, salone.  thumbup.gif Bet tikrai labai patenkinta buvau, nes esu baltode sunkiai degu, o atrode labai graziai be jokiu plemu, demiu, tolygiai.. O visa tai todel, kad ta idegi ji paskirste su kempinele, su rankom, visur graziai ismasazavo, tolygiai padenge, apie gera pusvalandi uztruko, o kur tuose tik atsistoji ir nupurskia, tai daug nusiskundimu girdejau..  unsure.gif

O kuriame cia salone purskiaisi? Noreciau ir ash isbandyti ax.gif
Atsakyti
ir as noreciau suzinoti smile.gif pati esu baltaode, vestuves uz 29 dienu, soliariume idegt, jauciu, nespesiu... unsure.gif O purkstis, kur atsistoji ir tave apipurskia, nenoriu. pries menesi purskiausi Kaune, visai netoli Prisikelimo baznycios, tai labai nepatiko schmoll.gif is tikruju, kaip sake kazkuri panele, pazastyse liko tamsesnes demes, lyg koks purvas, koju nagai nebuvo nulakuoti, tai visi parudave kazkokiais plemukais, riba tarp rieso ir plastaklos irgi ryski, nes delnus reikejo issitepti kazkokiais "riebalais", kurie saugo nuo to purskimo. Plius parinko idegio spalva gana tamsia. kai grizau namo, tetis net atsoko, duris atidares doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir as jau pradejau vaikscioti i soliariuma, nes vestuves ant nosies:) Norisi kazkiek skirtis nuo sukneles spalvos ban.gif
Atsakyti
Sveikutes, o kur patartumete eiti nestuke.gif nestukems? Zinau kad yra kazkokie purskiami soliariumai butent nestukems, bet kur? Ir ar nekenkia? 4u.gif
Atsakyti
o as turiu patarima visoms sviesiaodems, nemegstancioms soliariumu ir turbut ir nestuke.gif tinka. Pati pradejau bandyti ir kol kas dziaugiuosi rezultatu smile.gif
Parduotuvese jau senokai, o dabar ir reklamuoti pradejo kuno losjona "Johnsons". Turbut zinot, sviesiai gelsvas buteliukas, ir sako, kad skatina idegi. Tai va, jis is tikro veikia! biggrin.gif Zinoma, pirma karta tai kai rankas pamirsau nusiplauti, jos buvo tris kartus rudesnes uz visa kuna, bet po to, kai jau lygiai uzsitepiau, viskas ciki. Ir idegis matosi (tiesa, po trecio karto jis nera toks, kaip puse vasaros sauleje prasivarcius), ir greita, ir nervu nekainuoja, kad nespesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 04 29, 10:24)
o as turiu patarima visoms sviesiaodems, nemegstancioms soliariumu ir turbut ir  nestuke.gif  tinka. Pati pradejau bandyti ir kol kas dziaugiuosi rezultatu smile.gif
Parduotuvese jau senokai, o dabar ir reklamuoti pradejo kuno losjona "Johnsons". Turbut zinot, sviesiai gelsvas buteliukas, ir sako, kad skatina idegi. Tai va, jis is tikro veikia!  biggrin.gif  Zinoma, pirma karta tai kai rankas pamirsau nusiplauti, jos buvo tris kartus rudesnes uz visa kuna, bet po to, kai jau lygiai uzsitepiau, viskas ciki. Ir idegis matosi (tiesa, po trecio karto jis nera toks, kaip puse vasaros sauleje prasivarcius), ir greita, ir nervu nekainuoja, kad nespesiu smile.gif

Čia savaiminio įdegio kremas?
Atsakyti
Ir as ta kremuka naudoju po soliariumo,tik man jo kvapas nelabai patinka,toks erzinantis smile.gif Bet siaip tai efektas tikrai geras smile.gif
Atsakyti