Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip įdegti?

o kokia spalva dazo soliariumai? ar imanoma idegti rusvai, o ne oranzine spalva? pazistu viena mergina, tai ji visa oranzine kaip morka vaiksto is po tu soliariumu ir dar galvoja apie save,kad labai grazu lotuliukas.gif ar cia del to,kad per daug, ar toki poveiki soliariumai visad daro? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nota @ 2008 05 08, 20:50)
o kokia spalva dazo soliariumai? ar imanoma idegti rusvai, o ne oranzine spalva? pazistu viena mergina, tai ji visa oranzine kaip morka vaiksto is po tu soliariumu ir dar galvoja apie save,kad labai grazu  lotuliukas.gif  ar cia del to,kad per daug, ar toki poveiki soliariumai visad daro? g.gif

Labukas visoms bunancioms sioje temoje 4u.gif

Bijau suklysti, bet nemanau, kad nuo soliariumo gali pasidaryt morka ax.gif Pati retkarciais nueinu pasideginti, bet niekada neigaunu morkos spalvos schmoll.gif Tavo pazistama arba dar kazka papildomai naudoja t.y. kazkokius kremus soliariumo metu arba po jo ir neissiduoda lotuliukas.gif, nes turbut nori but gudresne uz visas ir pasirodyti, kad ji nuo soliariumo graziai idega doh.gif Zinau savo rate tokiu panelyciu kur neissiduoda savo paslapciu ir vaiksto kaip morku prisivalge lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsiprasau tu blush2.gif , kurios esate tokios, gal jus ir grazios 4u.gif
Atsakyti
kokius kremus naudot kad saulutej greiciau idegciau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nota @ 2008 05 08, 19:50)
o kokia spalva dazo soliariumai? ar imanoma idegti rusvai, o ne oranzine spalva? pazistu viena mergina, tai ji visa oranzine kaip morka vaiksto is po tu soliariumu ir dar galvoja apie save,kad labai grazu  lotuliukas.gif  ar cia del to,kad per daug, ar toki poveiki soliariumai visad daro? g.gif

Įtariu, kad naudoja kremą su bronzatais ir jos odai tie bronzatai morkos spalvą duoda. Man taip pat siūlė kremą su bronzatais, bet pasakliau, kad nereikia. Šokoladine mergaite neketinu būti, noriu vos vos lengvo vasariško įdegio. Praeitą vasarą buvau prie jūros paskrudus ir truputį buvo likę, dabar 2 kartus į soliarumą nuėjau ir jau efektas neblogas.
Atsakyti
As patarciau naudoti AKTIVATORIU ax.gif Tada nei "morka" patampi, nei "prisvylusia" grazuole 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilionka: 22 gegužės 2008 - 12:24
kiek buvau soliariumuose tai oranzine neisejau,ir ne vienos oranzines nemaciau,tik purvinai sukepusias,o tas morkinis atspalvis tai nuo papildomu kremuku atsiranda.man taip buvo,nusipitkau SUN SOLAR krema ,o jame buvo skatinancio idegi kremo,tai ir isejau demeta oranzine
Atsakyti
as pati lankiausi soliariume du menesius bet pastebejau kad mane pradejo berti,oda tapo siurksti kaip" zasies oda" doh.gif tai isigandau ir nebeinu,ir dabar rusiuos pas dermatalogus verysad.gif iki vestuviu dar trys menesiai o taip norisi buti ta diena rudai, tai sakau meginsiu ta nupurskiama idegi,kokie atsilipimai ar jis rudai ar tik svelniai nusipurskia... g.gif
Atsakyti
šššš oras net pasideginti neišeina.. labai liūdna man dėl to verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rosmarina_ @ 2008 05 26, 09:56)
as pati lankiausi soliariume du menesius bet pastebejau kad mane pradejo berti,oda tapo siurksti kaip" zasies oda" doh.gif tai isigandau ir nebeinu,ir dabar rusiuos pas dermatalogus verysad.gif iki vestuviu dar trys menesiai o taip norisi buti ta diena rudai, tai sakau meginsiu ta nupurskiama idegi,kokie atsilipimai ar jis rudai ar tik svelniai nusipurskia... g.gif

Turiu įdegių fanės ir ekspertės atsiliepimus apie nupurškimą. Anot jos, karštam ir šiltam orui jis visai netinka. Nes su prakaitu viskas nubėga į raukšles ir lieka ant drabučių. O ant kūno lieka purvini rėžiai. Atspalvį kaip suprantu galima pasirinkti, tik svarbiausia, kad nebūtų daug tonų tamsesnis, nes atrodys nenatūraliai. Aš šį variantą atmečiau.
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2008 05 26, 11:52)
Turiu įdegių fanės ir ekspertės atsiliepimus apie nupurškimą. Anot jos, karštam ir šiltam orui jis visai netinka. Nes su prakaitu viskas nubėga į raukšles ir lieka ant drabučių. O ant kūno lieka purvini rėžiai. Atspalvį kaip suprantu galima pasirinkti, tik svarbiausia, kad nebūtų daug tonų tamsesnis, nes atrodys nenatūraliai. Aš šį variantą atmečiau.

nekas...kaip suknele atrodytu doh.gif
Atsakyti
nu sakes o jau galvojau bus mano isigelbijimas,tas purskiamas idegis g.gif ka dabar daryt unsure.gif pries saule degintis neturiu laiko,reiks suktis kaskaip ir sugalvotiti tinkama varianta su tuo idegiu biggrin.gif
Atsakyti
Pabandyk nueiti pas kosmetologe, kad tave lygiai isteptu tais savaiminio idegio kremais, gal tie bus issigelbejimas? As atsimenu 12 kl. pries isleistuves kaip nusitepliojau, kaip siandien pamenu su Garnier, tai visa demem buvau, sakes, o viska dariau is vakaro, tai kaip kosmara prisimenu kaip as ten is pradziu bandziau tepineti baltas vietas, o po to vis tiek viska sveiciau smile.gif, o tas buvo jau pries 10 metu... ech. Tai dabar manau geriau eiti pas kosmetologe.

O siaip, kas deginasi soliariumuose, tai galiu patarti nusipirkti Bio-Carotene kapsulyciu, greiciau ir graziau idegis pasimato. Man kazkada pussesere pasake pries 3 m., tai as karta i metus toki "seansa" padarau. Pries vestuves manau pilnai uztenka 1 men. ir aisku i soliariuma nusoliuoti bent karta i sav. Man labai padeda smile.gif

QUOTE(rosmarina_ @ 2008 05 26, 16:48)
nu sakes o jau galvojau bus mano isigelbijimas,tas purskiamas idegis g.gif ka dabar daryt unsure.gif  pries saule degintis neturiu laiko,reiks suktis kaskaip ir sugalvotiti tinkama varianta su tuo idegiu biggrin.gif

Atsakyti