Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip įdegti?

QUOTE(paliulaite @ 2008 04 29, 10:24)
o as turiu patarima visoms sviesiaodems, nemegstancioms soliariumu ir turbut ir  nestuke.gif  tinka. Pati pradejau bandyti ir kol kas dziaugiuosi rezultatu smile.gif
Parduotuvese jau senokai, o dabar ir reklamuoti pradejo kuno losjona "Johnsons". Turbut zinot, sviesiai gelsvas buteliukas, ir sako, kad skatina idegi. Tai va, jis is tikro veikia!  biggrin.gif  Zinoma, pirma karta tai kai rankas pamirsau nusiplauti, jos buvo tris kartus rudesnes uz visa kuna, bet po to, kai jau lygiai uzsitepiau, viskas ciki. Ir idegis matosi (tiesa, po trecio karto jis nera toks, kaip puse vasaros sauleje prasivarcius), ir greita, ir nervu nekainuoja, kad nespesiu smile.gif

Na nestukiems nerekomenduojama naudoti ir soliariumu ir savaiminio idegio kremu, nes uzkimsa poras ir gali kilti komplikaciju tiek odai, tiek kepenims.
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2008 04 29, 12:53)
Čia savaiminio įdegio kremas?

kazkas panasaus, bet.. Savaiminio idegio kremas, kiek teko naudoti, daro greita ir ryskesni poveiki, o cia pamazu ruduoji..
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 04 30, 10:48)
kazkas panasaus, bet.. Savaiminio idegio kremas, kiek teko naudoti, daro greita ir ryskesni poveiki, o cia pamazu ruduoji..

Aš nuo tokių kremų paskui negaliu savo apatinių išskalbti, o tai kas bus su suknele?
Atsakyti
as tai jau kelis kartus buvau soliariume, ir jau matosi kad kunelis rudesnis nei buvo thumbup.gif esu labai patenkinta
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2008 04 30, 10:49)
Aš nuo tokių kremų paskui negaliu savo apatinių išskalbti, o tai kas bus su suknele?

tai vat butent, kad sitas daiktas nepalieka tokios pleveles, kaip savaiminio idegio kremas. Jis labai naturaliai isigeria i oda ir atrodo naturaliau nei idegio kremas. Gauniesi tokia po soliariumo... Butent del to ir dziaugiausi suradusi smile.gif
Atsakyti
as taip pat esu ji bandziusi, geras daiktas. bet man labiau patiko GARNIER BODYSUMMER. jis panasaus veikimo
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 04 26, 13:48)
lauksim saulės vasarą ir bandysim pasideginti prie ežerėlio ar pievelėje pas mamą...  4u.gif

va čia normaliausiai smile.gif

aš kažkaip nepergyvenu dėl savo spalvos - l greit įdegu tai veikiau nesmagu butu jei kokiu maikiu rėžiai nudegtu odoje
Atsakyti
[galima degintis slapta ir nuogai lotuliukas.gif wub.gif
tai pas mano mama yra sodyba tai ten galima ką nori daryti, niekas nemato, tvora aukšta.
Atsakyti
as tai tokia labai baltaode, tai niekad nedrisau eiti i soliariuma, nes jau nuo saulute visa raudona kaip parselis vaikstau. bet dabar pagalvojau, kad butu visai gerai pabandyt, suzinot kaip atrodo, kad pries vestuves zinociau kiek laiko skirti tam soliariumui ir per kiek laiko nudegsiu iki norimo rezultato. man labai rudai nepatinka, tai noreciau tokio svelnaus atspalvio tiktai. kadangi niekad nebuvau tai net nezinau kiek gi man kainuotu toks malonumas?
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 04 30, 19:32)
tai vat butent, kad sitas daiktas nepalieka tokios pleveles, kaip savaiminio idegio kremas. Jis labai naturaliai isigeria i oda ir atrodo naturaliau nei idegio kremas. Gauniesi tokia po soliariumo... Butent del to ir dziaugiausi suradusi smile.gif

Tuomet aš nemoku jo užsitepti, nes ir nuo Johnson šito kremo sugebėjau plėmėm paruduoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2008 05 08, 11:22)
Tuomet aš nemoku jo užsitepti, nes ir nuo Johnson šito kremo sugebėjau plėmėm paruduoti doh.gif

smile.gif pirma karta pas mane ant kuno dryziai buvo. Bet cia kaip ir nuo kiekvieno savaiminio idegio: nelygiai uztepta. Pasipraktikuosi ir bus viskas ciki smile.gif
Atsakyti
o as irgi bandziau Johnsons, bet man visai nepatiko. oda ne rusva o gelsva gaunasi, nesamone kazkokia, kiek su draugem snekejau visos sake, kad tie savaiminio idegio kremai su gelsvu atspalviu dazo verysad.gif
Atsakyti