Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip įdegti?

na ką merginos, jau atidarom deginimosi sezoną... 4u.gif aš jau pradėjau ir jau šiokį tokį įdegį turiu... biggrin.gif geras oras...
Atsakyti
Man tai nuo saules kartais buna alergija... verysad.gif O nuo soleriumo niekada... schmoll.gif
Atsakyti
na tada jau bėda... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 06 02, 19:09)
na ką merginos, jau atidarom deginimosi sezoną...  4u.gif  aš jau pradėjau ir jau šiokį tokį įdegį turiu...  biggrin.gif  geras oras...

O po sio ateinancio savaitgalio daugelis idegi turetu tureti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2008 06 03, 19:38)
O po sio ateinancio savaitgalio daugelis idegi turetu tureti  biggrin.gif

As jau ir po praejusio turiu rezultata thumbup.gif Su MB mbuvom pajury, o mane saulute degina rudai tai rezultatais esu patenkinta
clap.gif yahoo.gif
Atsakyti
O man tai ko gero teks pasitenkinti soliariumais, nes neturiu laiko savaitgaliais, visas laisvalaikis uzimtas... doh.gif verysad.gif O oras toks geras... wub.gif cool.gif
Atsakyti
O aš susirgau, tai dabar ir soliariumai ir saulutės atpuola. Nors po kelių soliariumo seansų vaizdelis man jau patinka. Jei per pusantro mėnesio nenusiplaus, bus super.
Atsakyti
O as negaliu buti ant saules pradejo berti strazdanom kuna verysad.gif ir nuo tiesiogines saules ir nuo soliariumo unsure.gif
Atsakyti
tai super tada.. kaip tik planuoju į sodybą nulėkti tai dar pasideginsiu.. biggrin.gif
Atsakyti
Zinot merginos ka pasakysiu, geriau uz POvestuvine yra tik PRIESvestuvine kelione thumbup.gif nesenokai pabuvau Turkijoj, tai jokiuose soliariumuose nereieks guleti (na gal pora karteliu, kad "maudymuko idegi" suvienodinti). O jei rudumo pritruks, tai visada yar idegio kremai rolleyes.gif
Atsakyti
Vta paskutini karta kai buvau soliariume, nudegiau gerokai sedyne su nugara, buvau 8 minutems verysad.gif vos neverkiau is skausmo doh.gif
Atsakyti
Sveikos paneles,nesupykit uz mano nuomone,bet jau kaip prisiskaiciau COSMOPOLITAN zurnale apie saules pavojingus spindulius ir dar penkis kart pavojingesnias soliariumu lempas,tai nusprendziau geriau jau atrodysiu kaip ligonis is isores,bet busiu sveika,o ne graziu rusvu idegiu ir ligonis is vidaus g.gif Manau sveikata yra svarbiaus uz bet koki grozi smile.gif Sveiko jum deginimosi,bukit atsargios! victory.gif
Atsakyti