Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip įdegti?

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2006 08 11, 09:45)
Labux Tylene, man vis dar mistika kaip nupurskia per kelias minutes, a? gal platesniu spinduliu aparatas purskia? nes Nail bare tai moteriske labai kruopsciai visus tarpupirscius kol ispurskia, tai pusvalandis minimum  ax.gif

nu matai..ten specialus aparatas...jis toks yra tik Kaune ir Vilniuje Kalvarijų gatvėje. Jis purškia plačiai..atsistoji ten kaip į dušo kabiną be durų..ir purškia iš tolo..ir ta migla krenta ant kūno...pasisukinėji į visas puses ir viskas.smile.gif Bet sakau, kulnai liko baltoki verysad.gif nežinau kaip čia atrodysiu..tik tiek , kad vestuvės kol kas ne mano..tai kaip svečiui bus gerai... ax.gif Bet jau veidas koks rudas...einu gatve ir atrodo visi tik ir žiūri į mano snukutį doh.gif verysad.gif šiandien trinsiu su visokiais prausikliais..gal kiek pabals g.gif

o kaip tau? gal foto turi?
Atsakyti
Pamatytumėt mergaitės, kaip aš šiandien atrodau.. cray.gif
ot protelis...persisvilinau soliariume fool.gif
paakiai zali kažkokie...veidas bordinis... doh.gif geriau turbut nusipurkšt reikėjo..
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2006 08 11, 09:15)
nuuu..aš jau nusiploviau tą bronzą...ir visai nieko..smile.gif Tik veidas kažkodėl vis tiek tamsesnis nei kūnas g.gif  gal jis labiau įdegęs buvo, todėl taip gavosi g.gif  nu bet nieko..nušveisiu dar šiandien ir susivienodins. Šiaip spalva lygi...tik kulnai balti doh.gif  o reikės būt su basankėm... doh.gif

tai tu dabar panasi i negriuke,ruda o pedos ir delnai balti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaInga @ 2006 08 11, 18:33)
Pamatytumėt mergaitės, kaip aš šiandien atrodau..  cray.gif
ot protelis...persisvilinau soliariume  fool.gif
paakiai zali kažkokie...veidas bordinis...  doh.gif  geriau turbut nusipurkšt reikėjo..

visur reikia su saiku... ziurek, kad dabar luptis nepradetum! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mazziukas @ 2006 08 11, 17:40)
tai tu dabar panasi i negriuke,ruda o pedos ir delnai balti blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu ne taip baisiai...panaši į tais merginas, kurios "persikaitina" soliariumuose..nu žinai kai būna..tokios rudos.. doh.gif beeet nušveičiau veidelį dabar su pilingu ir prausikliu- ir atrodo labai neblogai..natūraliai įdegęs...smile.gif bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 08 11, 21:02)
visur reikia su saiku... ziurek, kad dabar luptis nepradetum! blink.gif

tai kad aš ir vaikščiojau su saiku..po 7min..bet žiūriu - neima..tai galvoju 10min nueisiu - PAĖMĖ!! wacko.gif biggrin.gif
bet nieko, šiandien jau ok.gif
tikiuosi nenusilupsiu, nes vestuvės jau kitą savaitgalį... blink.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal zinot kur purskiama idegi atlieka Klaipedoj g.gif ?
Atsakyti
aš ejau ejau į soliariuma ir vis nieko kol nenusipirkau kremuko tai taip fainai dabar
Atsakyti
QUOTE(pembroksiuke @ 2006 08 12, 17:58)
Sveikutes, gal zinot kur purskiama idegi atlieka Klaipedoj  g.gif ?

jei neklystų... Aidos studijoj
Atsakyti
QUOTE(pembroksiuke @ 2006 08 12, 17:58)
Sveikutes, gal zinot kur purskiama idegi atlieka Klaipedoj  g.gif ?

Taikos pr.32 yra salonas naujas atsidares dbar nepamenu pavadinimo, gali pasiziureti www.grozioterapija.tk, viso kuno nupurskimas kainuoja 65lt
Atsakyti
QUOTE(Almida @ 2006 08 15, 16:13)
Taikos pr.32 yra salonas naujas atsidares dbar nepamenu pavadinimo, gali pasiziureti www.grozioterapija.tk, viso kuno nupurskimas kainuoja 65lt

Aciu thumbup.gif , reiks pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
nu ir as susidomejau tuo purskimu, tik va man gali buti beda? g.gif man ant ranku ties peciais priekineje puseje baltos demes visada atsiranda, ir nesvarbu ar soliariume ar pries saulute ar savaiminiu, vi isryskeja, tai jei nupurks ar nebus taip kad visur ruda ruda, o tos demes baltos g.gif jauciu kad gali buti g.gif
Atsakyti