QUOTE(airinuke_1 @ 2006 08 22, 16:39)
nepamiršk gero pilingo prieš tai. Ir jei eisi į SUNFX, tai rytojaus dieną būtinai su kempine gerai nuplauk visą kūną..tada nenueis jokiais plėmais

QUOTE(Tylene @ 2006 08 22, 22:18)
nepamiršk gero pilingo prieš tai. Ir jei eisi į SUNFX, tai rytojaus dieną būtinai su kempine gerai nuplauk visą kūną..tada nenueis jokiais plėmais 

pasidariau pilinga pries 2 dienas ir pries pat einant i ta purskima su siurkstesne kempine dar pravariau visa kuna, labai mane prigasdino kad miegociau su pizama nes nusitrins

as tai jau pradejau eiti i soliariuma.vestuves uz 3 savaiciu tai nueisiu i savaite po pora kartu tai turetu po truputi graziai idegti
tikiuosi

QUOTE(airinuke_1 @ 2006 08 25, 22:21)
na reiktu kas antra dienele manau eiti, bent paskutine savaite reiketu tikrai kas antra, kad idegis stipresnis butu 

aha,eisiu ateinancias 2 savaites po kokius 2-3 kartus o paskutine savaite ziuresiu kiek dar truks

Aš irgi ėjau į soliariumą, tie kremai tai man

QUOTE(ausand @ 2006 08 28, 00:07)
as einu i soliariuma todel kad kaip supratau tas purskimas laikosi max savaite,as noriu kad ilgiau liktu

QUOTE(ausand @ 2006 08 27, 23:07)
na kiekvienam savo;) aš prieš soliariumus- labai sausina odą, gali atsirasti įvairių dėmių..rizika susirgti odos vėžiu..Geriau jau renkuosi saugų būdą.

Nesuprantu, cia tiek daug geru dalyku apie ta nupurskima priraset...na kad nekenkia, tai cia fantastika, bet tai kodel mano dauge taip peike sita stebukla
Sako, visa patalyne nusidaze ir dar parode, kaip po keliu dienu oda atrode - siaubas
vieni plemai nusitryne, tai kaip cia jums nieko?
Jinai kazkur Vilniuj purskes uz 40 Lt si pavasari.
Bet manau, pati savo kailiu kai patirsiu, tai ir aisku bus, o tai nezn, kokios ir tos nuomones laikytis

Bet manau, pati savo kailiu kai patirsiu, tai ir aisku bus, o tai nezn, kokios ir tos nuomones laikytis

QUOTE(mazziukas @ 2006 08 10, 21:59)
o as nuoga buvau

QUOTE(Viktorijavz @ 2006 09 27, 20:10)
Nesuprantu, cia tiek daug geru dalyku apie ta nupurskima priraset...na kad nekenkia, tai cia fantastika, bet tai kodel mano dauge taip peike sita stebukla
Sako, visa patalyne nusidaze ir dar parode, kaip po keliu dienu oda atrode - siaubas
vieni plemai nusitryne, tai kaip cia jums nieko?
Jinai kazkur Vilniuj purskes uz 40 Lt si pavasari.

mane is karto perspejo, kad miegoti su pizama, kad nenusitrintu per nakti i patalyne, nieko negalima daryti ta vakara, nei ranku plauti, nei kazka sunkaus dirbti