Saket akropolyje purskia. Tai kur tiksliai, koks salonas?
O europoj to nera???
QUOTE(Viktorijavz @ 2006 09 28, 11:48)
Akropolyje purškia Nail Bar'e

Tai va mano patirtis tokia:
parudavau viskas čiki ir veidelis labai natūraliai rudai atrodė

QUOTE(Latte @ 2006 09 28, 12:05)
Akropolyje purškia Nail Bar'e
Aš purškiausi prieš vestuves ten, tai kai užsirašai iš anksto gauni berods 20 proc. nuolaidą
Bet va aš po išsipurškimo iškarto vairavau tai man pažastys ir apatinė rankų dalis kur glaudžiasi prie šonų nenurudavo taip kaip reikia
Tai pamačiau jau tik ant nuotraukų
Gerai, kad nekilnojau aš tų rankų daug ir tik keliose nuotraukose užfiksuota 

Oho, tai gal sakyciau, pries pat savo vestuves pasirinkti kita idegio buda?
Juk suknele balta ir kiekvienas nepavykes ados lopinelis gali krist i akis

Siaip pati tai megstu losjonus su idegio komponentais. Pora kartu issitepi kaip paprastu losjonu, ir gerai. Bet pries savo vestuves tai daryti tp rizikinga, nes vis tiek pasitaiko nelygumu.
Tai gal tookiai progai pasiaukoti soliariume vertetu

Gal galetum numeriuka duoti, kuriuo is anksto uzsisakyti galima?Aciu.
QUOTE(Viktorijavz @ 2006 09 28, 13:19)
Oho, tai gal sakyciau, pries pat savo vestuves pasirinkti kita idegio buda?
Siaip pati tai megstu losjonus su idegio komponentais. Pora kartu issitepi kaip paprastu losjonu, ir gerai. Bet pries savo vestuves tai daryti tp rizikinga, nes vis tiek pasitaiko nelygumu.

Na viskas buvo lygiai, tik kai purškė mergina sakė niekur nesulenkti rankų ir stovejau kryžiaus forma gal 15 min

Beje jeigu ką tai aš visdėlto vistiek pasirinkčiau purškimą, nors ir nelabai man pasisekė, bet tai manau čia yra mano kaltė

Telefonas registracijai yra: +370 5 2492727 arba +370 659 74434. Tik nepamirškite pasakyti, kad norite nuolaidos

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2006 08 08, 22:04)
galiu parodyti kaip atrodziau antra vakara po purskimo, o cia tebuvo - "sviesus idegis", nes jie ten turi dar ir "tamsu idegi", tai gerai, kad as neissiprasiau, jog su "tamsiu" mane nupurkstu
nes ir taip labai tamsiai buvo
va

va
O kur galeciau pamatyti kaip tas rudumas atrodo ??

Beje, gal kas Klaipedoj pursketes????Gal galit parekomenduoti kur Klaipedoj geriau ispurskia, idomu gal reiktu pries vestuves viena bandomaji pasidaryti, kad bent isivaizduoti kaip tas idegis atrodys.....nors mano vestuves lapkricio 17d., tai turbut laiko bandymams nebeliko, o taip noretusi issipurksti, bet labai bijau nelygumu....net neisivaizduoju kaip imanoma butu nepriliesti rubais kuno, o ir namo reiks su automobiliu gryzti.....kaip rusai sako "i chočetsa i koletsa..."

na, isbandziau savaiminio idegio serveteles ir ispudis visai neblogas
tik reikia ramiai pasedet kol nudziusi ir po keturiu-penkiu valandu rudute kur reikia. aisku tos serveteles uztenka veidui ir rankoms, bet man didesnio kuno ploto ir nereikes rudinti. na, dar ziuresiu ar ryt veidukas nebus plemukais nuejes

QUOTE(egliosha @ 2006 10 17, 21:52)
na, isbandziau savaiminio idegio serveteles ir ispudis visai neblogas
tik reikia ramiai pasedet kol nudziusi ir po keturiu-penkiu valandu rudute kur reikia. aisku tos serveteles uztenka veidui ir rankoms, bet man didesnio kuno ploto ir nereikes rudinti. na, dar ziuresiu ar ryt veidukas nebus plemukais nuejes 

ir mums butinai parasyk, kaip, ar nenuejo plemukais????
beje, as galvoju, gal pries vestuves reikia nueiti pas kosmetologe ir teisiog paprasyti, kad padarytu viso kuno pilinga (arab pati ji pasidarysiu namie) ir kad ji mane istrintu su savaimio idegio kremu....tada lygiai gautusi....zinoma, galima ir vyro paprasyti, bet ar mokes lygiai istepti....

QUOTE(Anile @ 2006 10 18, 10:40)
ir mums butinai parasyk, kaip, ar nenuejo plemukais????
beje, as galvoju, gal pries vestuves reikia nueiti pas kosmetologe ir teisiog paprasyti, kad padarytu viso kuno pilinga (arab pati ji pasidarysiu namie) ir kad ji mane istrintu su savaimio idegio kremu....tada lygiai gautusi....zinoma, galima ir vyro paprasyti, bet ar mokes lygiai istepti....

gera mintis, tik vieno itrinimo neuzteks, reikia bent 3

as kazkaip abejoju del tu serveteliu

O prieš kiek laiko iki vestuvių reikėtų eiti purkštis į tą purškiamą soliariumą?
Ten turbūt galima ir atspalvį pasirinkti? Nenorėčiau būti nenatūraliai ruda, juolab, kad ir aš tokia daugiau baltaodė iš prigimties

QUOTE(bum @ 2006 10 18, 12:07)
O prieš kiek laiko iki vestuvių reikėtų eiti purkštis į tą purškiamą soliariumą?
Ten turbūt galima ir atspalvį pasirinkti? Nenorėčiau būti nenatūraliai ruda, juolab, kad ir aš tokia daugiau baltaodė iš prigimties 

kai as paskambinau registruotis, man patare eiti diena diena pries, nes tada graziausias idegis buna, bet as manau kad reiktu eiti 2 dienas pries, nes jei nutiktu kokia nelaime, ar taip kur prisiliestum ir nusitrintu bronza, jie patvarko ir dar papurskia kur reikia, o jei purksies diena pries, tikrai nespesi pasikorueguoti

atspalviai yra 3, mane purske vidutiniu, bet buvau tikrai tamsi tamsi, tai jei nenori buti per tamsi, prasyk sviesaus

na, nuejo ties pazastim
ir vakar veida neiskentus blizgesio nusiploviau, bet siandien vis dar svelniai parudus. taigi, jei suknele uzdara butu, tai visai nieko su servetelem, o jei korsetukas, tai geriau i soliariuma pavaiksciot(kazkodel po serveteliu tas purskimas nepatikimai atrodo)

QUOTE(egliosha @ 2006 10 18, 19:33)
na, nuejo ties pazastim
ir vakar veida neiskentus blizgesio nusiploviau, bet siandien vis dar svelniai parudus. taigi, jei suknele uzdara butu, tai visai nieko su servetelem, o jei korsetukas, tai geriau i soliariuma pavaiksciot(kazkodel po serveteliu tas purskimas nepatikimai atrodo)