Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip įdegti?

Saket akropolyje purskia. Tai kur tiksliai, koks salonas?
O europoj to nera???
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2006 09 28, 11:48)
Saket akropolyje purskia. Tai kur tiksliai, koks salonas?
O europoj to nera???

Akropolyje purškia Nail Bar'e mirksiukas.gif Aš purškiausi prieš vestuves ten, tai kai užsirašai iš anksto gauni berods 20 proc. nuolaidą ax.gif
Tai va mano patirtis tokia:
parudavau viskas čiki ir veidelis labai natūraliai rudai atrodė thumbup.gif Bet va aš po išsipurškimo iškarto vairavau tai man pažastys ir apatinė rankų dalis kur glaudžiasi prie šonų nenurudavo taip kaip reikia doh.gif Tai pamačiau jau tik ant nuotraukų blink.gif Gerai, kad nekilnojau aš tų rankų daug ir tik keliose nuotraukose užfiksuota tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2006 09 28, 12:05)
Akropolyje purškia Nail Bar'e mirksiukas.gif Aš purškiausi prieš vestuves ten, tai kai užsirašai iš anksto gauni  berods 20 proc. nuolaidą ax.gif
Tai va mano patirtis tokia:
parudavau viskas čiki ir veidelis labai natūraliai rudai atrodė  thumbup.gif Bet va aš po išsipurškimo iškarto vairavau tai man pažastys ir apatinė rankų dalis kur glaudžiasi prie šonų nenurudavo taip kaip reikia doh.gif Tai pamačiau jau tik ant nuotraukų  blink.gif Gerai, kad nekilnojau aš tų rankų daug ir tik keliose nuotraukose užfiksuota tongue.gif

Oho, tai gal sakyciau, pries pat savo vestuves pasirinkti kita idegio buda?
Juk suknele balta ir kiekvienas nepavykes ados lopinelis gali krist i akis unsure.gif

Siaip pati tai megstu losjonus su idegio komponentais. Pora kartu issitepi kaip paprastu losjonu, ir gerai. Bet pries savo vestuves tai daryti tp rizikinga, nes vis tiek pasitaiko nelygumu.

Tai gal tookiai progai pasiaukoti soliariume vertetu g.gif

Gal galetum numeriuka duoti, kuriuo is anksto uzsisakyti galima?Aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorijavz: 28 rugsėjo 2006 - 12:23
QUOTE(Viktorijavz @ 2006 09 28, 13:19)
Oho, tai gal sakyciau, pries pat savo vestuves pasirinkti kita idegio buda?
Juk suknele balta ir kiekvienas nepavykes ados lopinelis gali krist i akis unsure.gif

Siaip pati tai megstu losjonus su idegio komponentais. Pora kartu issitepi kaip paprastu losjonu, ir gerai. Bet pries savo vestuves tai daryti tp rizikinga, nes vis tiek pasitaiko nelygumu.

Tai gal tookiai progai pasiaukoti soliariume vertetu g.gif
Gal galetum numeriuka duoti, kuriuo is anksto uzsisakyti galima?Aciu.

Na viskas buvo lygiai, tik kai purškė mergina sakė niekur nesulenkti rankų ir stovejau kryžiaus forma gal 15 min doh.gif Kai pasakaiu, kad vestuvėms savo purškiuosi, tai mergina net paskui pasakė, kad galiu kitą dieną ateiti, kad nelygumus išlygintų jeigu tokių dėl visa ko būtų blink.gif Bet aš neturėjau galimybių nueiti dar kartą ir kaip minėjau pastebėjau nelygumą tik nuotraukose mirksiukas.gif O soliariumo aš nepasirinkau todėl, kad esu baltaodė ir man kankintis iki norimo rezultato būtų reikėję labai daug blink.gif
Beje jeigu ką tai aš visdėlto vistiek pasirinkčiau purškimą, nors ir nelabai man pasisekė, bet tai manau čia yra mano kaltė cool.gif Taip, kad panos pasistenkite po tokių procedūrų nevairuoti toli, apsirengti kuo laisvesnius drabužius ir t.t.
Telefonas registracijai yra: +370 5 2492727 arba +370 659 74434. Tik nepamirškite pasakyti, kad norite nuolaidos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2006 08 08, 22:04)
galiu parodyti kaip atrodziau antra vakara po purskimo, o cia tebuvo - "sviesus idegis", nes jie ten turi dar ir "tamsu idegi", tai gerai, kad as neissiprasiau, jog su "tamsiu" mane nupurkstu  blink.gif nes ir taip labai tamsiai buvo  biggrin.gif
va

O kur galeciau pamatyti kaip tas rudumas atrodo ?? ax.gif

Beje, gal kas Klaipedoj pursketes????Gal galit parekomenduoti kur Klaipedoj geriau ispurskia, idomu gal reiktu pries vestuves viena bandomaji pasidaryti, kad bent isivaizduoti kaip tas idegis atrodys.....nors mano vestuves lapkricio 17d., tai turbut laiko bandymams nebeliko, o taip noretusi issipurksti, bet labai bijau nelygumu....net neisivaizduoju kaip imanoma butu nepriliesti rubais kuno, o ir namo reiks su automobiliu gryzti.....kaip rusai sako "i chočetsa i koletsa..." g.gif
Atsakyti
na, isbandziau savaiminio idegio serveteles ir ispudis visai neblogas cool.gif tik reikia ramiai pasedet kol nudziusi ir po keturiu-penkiu valandu rudute kur reikia. aisku tos serveteles uztenka veidui ir rankoms, bet man didesnio kuno ploto ir nereikes rudinti. na, dar ziuresiu ar ryt veidukas nebus plemukais nuejes cool.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2006 10 17, 21:52)
na, isbandziau savaiminio idegio serveteles ir ispudis visai neblogas cool.gif tik reikia ramiai pasedet kol nudziusi ir po keturiu-penkiu valandu rudute kur reikia. aisku tos serveteles uztenka veidui ir rankoms, bet man didesnio kuno ploto ir nereikes rudinti. na, dar ziuresiu ar ryt veidukas nebus plemukais nuejes cool.gif

ir mums butinai parasyk, kaip, ar nenuejo plemukais????

beje, as galvoju, gal pries vestuves reikia nueiti pas kosmetologe ir teisiog paprasyti, kad padarytu viso kuno pilinga (arab pati ji pasidarysiu namie) ir kad ji mane istrintu su savaimio idegio kremu....tada lygiai gautusi....zinoma, galima ir vyro paprasyti, bet ar mokes lygiai istepti.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anile @ 2006 10 18, 10:40)
ir mums butinai parasyk, kaip, ar nenuejo plemukais????

beje, as galvoju, gal pries vestuves reikia nueiti pas kosmetologe ir teisiog paprasyti, kad padarytu viso kuno pilinga (arab pati ji pasidarysiu namie) ir kad ji mane istrintu su savaimio idegio kremu....tada lygiai gautusi....zinoma, galima ir vyro paprasyti, bet ar mokes lygiai istepti.... ax.gif

gera mintis, tik vieno itrinimo neuzteks, reikia bent 3 mirksiukas.gif

as kazkaip abejoju del tu serveteliu g.gif nu bijau jas bandyt, man tiek kartu plemais nueidavo viskas, kad net baisu, tai va del vienintelio dalyko esu uztikrinta, tai del to purskiamo soliariumo, ax.gif
Atsakyti
O prieš kiek laiko iki vestuvių reikėtų eiti purkštis į tą purškiamą soliariumą? ax.gif Ten turbūt galima ir atspalvį pasirinkti? Nenorėčiau būti nenatūraliai ruda, juolab, kad ir aš tokia daugiau baltaodė iš prigimties unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2006 10 18, 12:07)
O prieš kiek laiko iki vestuvių reikėtų eiti purkštis į tą purškiamą soliariumą?  ax.gif Ten turbūt galima ir atspalvį pasirinkti? Nenorėčiau būti nenatūraliai ruda, juolab, kad ir aš tokia daugiau baltaodė iš prigimties  unsure.gif

kai as paskambinau registruotis, man patare eiti diena diena pries, nes tada graziausias idegis buna, bet as manau kad reiktu eiti 2 dienas pries, nes jei nutiktu kokia nelaime, ar taip kur prisiliestum ir nusitrintu bronza, jie patvarko ir dar papurskia kur reikia, o jei purksies diena pries, tikrai nespesi pasikorueguoti schmoll.gif

atspalviai yra 3, mane purske vidutiniu, bet buvau tikrai tamsi tamsi, tai jei nenori buti per tamsi, prasyk sviesaus mirksiukas.gif
Atsakyti
na, nuejo ties pazastim lotuliukas.gif ir vakar veida neiskentus blizgesio nusiploviau, bet siandien vis dar svelniai parudus. taigi, jei suknele uzdara butu, tai visai nieko su servetelem, o jei korsetukas, tai geriau i soliariuma pavaiksciot(kazkodel po serveteliu tas purskimas nepatikimai atrodo)
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2006 10 18, 19:33)
na, nuejo ties pazastim lotuliukas.gif ir vakar veida neiskentus blizgesio nusiploviau, bet siandien vis dar svelniai parudus. taigi, jei suknele uzdara butu, tai visai nieko su servetelem, o jei korsetukas, tai geriau i soliariuma pavaiksciot(kazkodel po serveteliu tas purskimas nepatikimai atrodo)

smile.gif tikiu kad nepatikimai atrodo purskima,s bet kol pati neisbandysi, nepakeisi savo nuomones smile.gif
Atsakyti