Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

QUOTE(Sikste @ 2016 11 14, 14:07)
Ar jus naudojates nauja SM versija?

Ne kol kas, nes nelabai susigaudau kaip veikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sikste @ 2016 11 14, 14:07)
I koki? Kada tiksliai? As gal visai mielai prisijungciau ax.gif
As jau taip seniai cia nebeuzeinu verysad.gif
Ar jus naudojates nauja SM versija?

Liepos 22 smile.gif bet turbūt jau bilietu nebeliko. Robbie Williams smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Retai cia berasau, bet dar vis paskaitineju ax.gif norejau jusu paklausti gal zinot kokius gerus siltus batus ax.gif kai su vaikais bunu lauke labai sala kojos doh.gif gal kuri radot tikrai siltus batus skirtus ilgesniam laikui lauke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2016 11 14, 18:37)
Liepos 22 smile.gif bet turbūt jau bilietu nebeliko.  Robbie Williams  smile.gif

Paziurejau, yra dar bilietu, bet data netinkama verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(l-u-x @ 2016 11 15, 13:46)
Sveikos 4u.gif
Retai cia berasau, bet dar vis paskaitineju  ax.gif  norejau jusu paklausti gal zinot kokius gerus siltus batus ax.gif kai su vaikais bunu lauke labai sala kojos doh.gif gal kuri radot tikrai siltus batus skirtus ilgesniam laikui lauke biggrin.gif

As nusipirkau situos https://www.bergfreu...WQ1OTAwM2EifQ==

Sesuo mano jau 3 metai nesioja.Kojos neslampa ir silta buna. As dar padukus ysidesiu ir y darba bus thumbup.gif Del dyziü reik bütinai matuotis. As emiau 42-43, nes kiti dydziai per mazi. Ypac su desine koja vargas.
Atsakyti
QUOTE(Ingo101 @ 2016 11 17, 15:23)
As nusipirkau situos https://www.bergfreu...WQ1OTAwM2EifQ==

Sesuo mano jau 3 metai nesioja.Kojos neslampa ir silta buna. As dar padukus ysidesiu ir y darba bus  thumbup.gif  Del dyziü reik bütinai matuotis. As emiau 42-43, nes kiti dydziai per mazi. Ypac su desine koja vargas.

as krai buvau nupirkus, man nepaiko,kad koja ten suto,kojne pastovei slapia buvo. As zu oda ir kailiu vidui smile.gif Turiu rieker,ir ilgus ir trumpucius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2016 11 18, 10:09)
as krai buvau nupirkus, man nepaiko,kad koja ten suto,kojne pastovei slapia buvo. As zu oda ir kailiu vidui smile.gif Turiu rieker,ir ilgus ir trumpucius smile.gif

As rieker irgi turiu, bet man su jais sala kojos, nors viduj vilna. Dabar ale UGGsus nusipirkau , silta dabar su jais, ziuresim kaip bus ziema.
Atsakyti
QUOTE(Sikste @ 2016 11 18, 17:02)
As rieker irgi turiu, bet man su jais sala kojos, nors viduj vilna. Dabar ale UGGsus nusipirkau , silta dabar su jais, ziuresim kaip bus ziema.

Man reikia tokiu batü rytiniam ir sekmadieniui darbui.Y biura ir seip kur isvykt turiu kitokiu. O sitie reikalingi,kad tamsoj kur y bala ar pan. neymurkciau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sikste @ 2016 11 18, 17:02)

Aš irgi UGG rekomenduočiau.
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2016 11 18, 18:32)
Aš irgi UGG rekomenduočiau.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif sutinku, dukrom nupirkau.Tai kartais is vyresneles pasiskolinu iki parduotuves nueiti. Bet pirkau originalius ne padielkas,basom kojos nesala! Ir butina supurkst su impregnatorium,kad neliktu plemeti jei suslaptu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KolJe: 18 lapkričio 2016 - 19:09
Kamik, Sorel, Columbia - visi sniego batai. iki -32, -35. teoriskai. bet is ju visu grozio tai ka as zinau. kaip ir is UGG'su ax.gif (nors aisku skonio reikalas) bet kartais ziema, kai stovi lauke ir drebi tai galvoji nafik tas grozis, svarbu silta butu. beje vietoj UGG galima ziuret pigesnius EMU.
as turiu Rieker, bet man su jais saltesne ziema irgi salta. siemet nauju reikes, nes jau kaip ir atitarnavo savo... tik as kaip visad tempiu guma. reiketu jau dabar dairytis, o ne kai minusas paspaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orkinta: 19 lapkričio 2016 - 14:55
As lakierkas kaip tik vakar ziemai nusipirkau smile.gif Pas mus ziemu nelabai buna, tai ypatingai siltu nereik. O siaip turiu vienus zieminius aulinukus, praeita ziema gal kokia savaite tenesiojau. Kas mane asmeniskai nervina, kad aulinukuose visame bate kaili isiuva, tai pabuvus ilgeliau patalpoje blauzda sukaista, todel as savuju truputi privengiu smile.gif
Vakar sveciuose buvo viena vokietaite, tai ji savo mergaitems tokius isiaunamus padukus/kojines nupirkus taip kaip i botus buna. Siaip maciau Deichmanne visokiu ale thermo paduku yra, norejau mergaitei nupirkt, bet jos dydzio nebuvo, tai budama LT nupirkau pardavejos isgyrtus ale naturalius vilnos/medvilnes padukus.
Sugalvojo nuomininke Lt is buto issikelt gruodzio pradziai... jau tokie nereikalingi man sie rupesciai pries sventes...
O mergytei sventems nupirkau veliuro suknele, bet tiek man toji medziaga patiko, kad ir sau nusipirkau veliurine suknute. Kita savaite esam numate kaip ir kiekvienais metais seimos fotosesija, o maniskiui miezis akyje niekaip nepraeina. Is pradziu buvo vienoje akyje kazkas neaiskaus, tai nusiunciau pas gydytoja, israse antibiotiku ir susitvarke viskas. Bet po kurio laiko kitoje akyje atsirado ir jau kuris laikas nieko padaryt nepavyksta, buvo ir issispaudes, bet vel uzaugo. Dabar man rodos jau net du, gal zinot koki buda tam reikalui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitka@yahoo.com: 19 lapkričio 2016 - 22:36