As lakierkas kaip tik vakar ziemai nusipirkau

Pas mus ziemu nelabai buna, tai ypatingai siltu nereik. O siaip turiu vienus zieminius aulinukus, praeita ziema gal kokia savaite tenesiojau. Kas mane asmeniskai nervina, kad aulinukuose visame bate kaili isiuva, tai pabuvus ilgeliau patalpoje blauzda sukaista, todel as savuju truputi privengiu
Vakar sveciuose buvo viena vokietaite, tai ji savo mergaitems tokius isiaunamus padukus/kojines nupirkus taip kaip i botus buna. Siaip maciau Deichmanne visokiu ale thermo paduku yra, norejau mergaitei nupirkt, bet jos dydzio nebuvo, tai budama LT nupirkau pardavejos isgyrtus ale naturalius vilnos/medvilnes padukus.
Sugalvojo nuomininke Lt is buto issikelt gruodzio pradziai... jau tokie nereikalingi man sie rupesciai pries sventes...
O mergytei sventems nupirkau veliuro suknele, bet tiek man toji medziaga patiko, kad ir sau nusipirkau veliurine suknute. Kita savaite esam numate kaip ir kiekvienais metais seimos fotosesija, o maniskiui miezis akyje niekaip nepraeina. Is pradziu buvo vienoje akyje kazkas neaiskaus, tai nusiunciau pas gydytoja, israse antibiotiku ir susitvarke viskas. Bet po kurio laiko kitoje akyje atsirado ir jau kuris laikas nieko padaryt nepavyksta, buvo ir issispaudes, bet vel uzaugo. Dabar man rodos jau net du, gal zinot koki buda tam reikalui?