Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisias

Mano svoris svyruoja apie 57 kg, o taip noriu 54 kg, nezinau, per kiek laiko tai pasieksiu. Ziuriu, ka dedu i burna, mazdaug kalorijas paskaiciuoju, bet tai koki pyrageli ar sokolado gabaliuka isimetu i burna, tai taip ir gyvenu smile.gif Noriu kita savaite jau matyti 56 priekyje, kai uzlipsiu ant svarstykliu...
Atsakyti
dontstop, kur pirkai vyrui selfie lazdą? Ar patenkintas?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ruošiuosi moraliai rytojais kontroliniam svėrimuisi biggrin.gif Ilgai nesisvėriau, tai tikrai baisu biggrin.gif

QUOTE(sima_1 @ 2016 06 09, 13:57)
dontstop, kur pirkai vyrui selfie lazdą? Ar patenkintas?

Maximoj smile.gif Nepatenkintas, be reikalo pirkau, užmetė jau kažkur, pana mačiau tempėsi po butą, reiškias atidavė žaisti doh.gif Pirkau ant greičio neįsigilinus, ji pasirodo tik telefonui tinka g.gif O telefonais mes nefotografuojam. Tai matyt ir toliau naudosim savo stovą fotoaparatui, kai norėsim visi keturi nusifotografuoti unsure.gif
Atsakyti
Aš ką tik prikimšau vaisių su jogurtu ir lino sėklom, tai tokia energinga jaučiuos thumbup.gif Reikia džiaugtis vaisiais ir uogom kol sezonas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 06 09, 13:56)
Sveikos  4u.gif

Ruošiuosi moraliai rytojais kontroliniam svėrimuisi  biggrin.gif  Ilgai nesisvėriau, tai tikrai baisu  biggrin.gif
Maximoj  smile.gif Nepatenkintas, be reikalo pirkau, užmetė jau kažkur, pana mačiau tempėsi po butą, reiškias atidavė žaisti  doh.gif Pirkau ant greičio neįsigilinus, ji pasirodo tik telefonui tinka  g.gif  O telefonais mes nefotografuojam. Tai matyt ir toliau naudosim savo stovą fotoaparatui, kai norėsim visi keturi nusifotografuoti  unsure.gif

Aha, telefonui biggrin.gif aš savo vyrui ieškau gimtadieniui dovanos, artėja ax.gif galvoju visai nieko dovana, jis mėgėjas fotkint, filmuot, ne daug kainuoja žiūrėjau.
Papildyta:
QUOTE(Top_Secret @ 2016 06 09, 16:02)
Aš ką tik prikimšau vaisių su jogurtu ir lino sėklom, tai tokia energinga jaučiuos  thumbup.gif  Reikia džiaugtis vaisiais ir uogom kol sezonas laugh.gif

Čia labai labai skanu šitas variantas, gaila braškių negaliu, prasidėjo sezonas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 06 09, 18:19)
Aha, telefonui biggrin.gif aš savo vyrui ieškau gimtadieniui dovanos,  artėja  ax.gif galvoju visai nieko dovana, jis mėgėjas fotkint, filmuot, ne daug kainuoja žiūrėjau.
Papildyta:

Čia labai labai skanu šitas variantas, gaila braškių negaliu, prasidėjo sezonas bigsmile.gif

Aišku gera dovana, ypač jei žinai, kad naudos smile.gif Mano vyras tai kaip ir dauguma vyrų manau, mėgsta visokias technikos naujoves. O aš deja nieko apie jas neraukiu, jei ką ir perku, va kaip nepataikau blush2.gif

O kodėl negali valgyt braškių? Nejau dėl žindymo? O taip neduodi Aurėjai jų? Pas mus šiandien buvo mano močiutė svečiuose. Atnešė braškių (lietuviškų smile.gif ) ir trešnių iš ketvirtadieninio ūkininkų turgaus. Vaikai kategoriškai atsisakė abudu. Vyras nevalgo. Aš ir nemėgstu. Gėda rašyt, bet visko gali būti, kad supūdysim ir išmesim, jau yra taip buvę doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 06 09, 17:55)
Aišku gera dovana, ypač jei žinai, kad naudos  smile.gif  Mano vyras tai kaip ir dauguma vyrų manau, mėgsta visokias technikos naujoves. O aš deja nieko apie jas neraukiu, jei ką ir perku, va kaip nepataikau  blush2.gif

O kodėl negali valgyt braškių? Nejau dėl žindymo? O taip neduodi Aurėjai jų? Pas mus šiandien buvo mano močiutė svečiuose. Atnešė braškių (lietuviškų  smile.gif ) ir trešnių iš ketvirtadieninio ūkininkų turgaus. Vaikai kategoriškai atsisakė abudu. Vyras nevalgo. Aš ir nemėgstu. Gėda rašyt, bet visko gali būti, kad supūdysim ir išmesim, jau yra taip buvę  doh.gif  blush2.gif

Na jis mėgsta selfius daryt, ypač su dukra, tai gal praverstų cool.gif nors turim ir kamerą ir fotiką, bet nemažai ir su telefu visko fiksuoja.

Aha, dukrą beria, jau pernai pastebėjau, šiemet pabandžiau ir pati ir jai daviau paragaut, tai išbėrė.
Tai pasiūlykit kad ir kaimynam kokiem, kad neišmest. Arba uogienes virk.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 06 09, 19:06)

Tai pasiūlykit kad ir kaimynam kokiem, kad neišmest. Arba uogienes virk.

Nebendraujam su kaimynais, o ir uogienių neverdu, nėra ten didelis kiekis, turbūt litras, o va pernai iš giminių gavom dėžę braškių doh.gif Dar būna giminės kokį maišą obuolių padovanoja doh.gif Na gera šeimininkė aišku privirtų obuolienių ir kompotų, prikeptų pyragų, aš moku tik supūdyt ir išmest blush2.gif
Reikia nepamiršt ryt bent į košę įbert g.gif

Šiandien pas mus buvo skanumynų skanumynas essen.gif Keptos orkaitėje cukinijos su kuskuso ir fetos įdaru, su sūrio plūtele wub.gif
Atsakyti
dontstop, tik marš greit uogų valgyt! Koks skanumas, koks sveikumas thumbup.gif aš neatsidžiaugiu braškėm, kertam su sūnum abu ax.gif nors jei jau nemėgsti, per prievartą nesukiši, o jei kokius kokteilius plakti, vaikam nepatiktų? Gi mėgsta jie pieniškus kokteilius, gal ir pačiai patiks g.gif arba braškes sutrink, ir pusryčiams prie blynų thumbup.gif ne super sveiki variantai, bet vis uogos būtų suvalgytos biggrin.gif

Aš kažko nepasisotinu šiandien visą dieną, valgau valgau, ir vis alkana. Vakarienei mėsytė su kalnu daržovių, dar ir duonos porą riekelių paėmiau, galvoju gal sočiau bus, nu nes kiek čia galima valgyt blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Šiandien mano nuotaika puiki, kontrolinis sverimasis parodė gražų skaičiuką rolleyes.gif Per 10 dienų dienų -1,8 kg assa.gif

Trysduvienas, nevalgo mano vaikai visokių tokių variacijų. Blynus valgo, bet didesnis griežtai tik su grietine, mažesnė griežtai tik be nieko biggrin.gif Bet ačiū už idėjas 4u.gif Susiplaksiu gal aš sau pienišką kokteilį essen.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 06 10, 07:44)
Sveikos  4u.gif

Šiandien mano nuotaika puiki, kontrolinis sverimasis parodė gražų skaičiuką  rolleyes.gif  Per 10 dienų dienų -1,8 kg  assa.gif

Trysduvienas, nevalgo mano vaikai visokių tokių variacijų. Blynus valgo, bet didesnis griežtai tik su grietine, mažesnė griežtai tik be nieko  biggrin.gif Bet ačiū už idėjas  4u.gif  Susiplaksiu gal aš sau pienišką kokteilį  essen.gif

Oho kokie puikūs rezultatai thumbup.gif matai kaip gerai čia gavos rolleyes.gif
Tikrai gera idėja pieniški kokteiliai, gal dar į kokius ledus sueitų, jei pati daraisi ax.gif nu man tiesiog gaila uogų, kad išmesit. Aplamai labai nemėgstu maisto išmest.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 06 10, 09:53)
Oho kokie puikūs rezultatai thumbup.gif matai kaip gerai čia gavos rolleyes.gif
Tikrai gera idėja pieniški kokteiliai, gal dar į kokius ledus sueitų, jei pati daraisi ax.gif nu man tiesiog gaila uogų, kad išmesit. Aplamai labai nemėgstu maisto išmest.

Aš irgi nemėgstu maisto išmest schmoll.gif Aplamai mes jo ir nemetam, viską gerai apskaičiuojam, kiek ko pirkti. Bet va kai atneša dovanų ir dar kažko, ko nemėgstam, tada bėda biggrin.gif

Jei viskas bus gerai ir pagal planą, tai sekmadienį važiuojam į Lenkiją rolleyes.gif Šį kartą prieš važiuojant lieka tuštutėlis šaldytuvas, viską išbaigėm, ir kamera tuščia, ir lentynos thumbup.gif Su savim pasiimsiu bananų, suvyniotų į riešutų sviestu išteptus lavašus smile.gif Ryt subaigsim gatavų patiekalų likučius. Turiu sriubos, plovo...na ir braškių biggrin.gif
Atsakyti