Mano svoris svyruoja apie 57 kg, o taip noriu 54 kg, nezinau, per kiek laiko tai pasieksiu. Ziuriu, ka dedu i burna, mazdaug kalorijas paskaiciuoju, bet tai koki pyrageli ar sokolado gabaliuka isimetu i burna, tai taip ir gyvenu
Noriu kita savaite jau matyti 56 priekyje, kai uzlipsiu ant svarstykliu...

dontstop, kur pirkai vyrui selfie lazdą? Ar patenkintas?
Sveikos
Ruošiuosi moraliai rytojais kontroliniam svėrimuisi
Ilgai nesisvėriau, tai tikrai baisu
Maximoj
Nepatenkintas, be reikalo pirkau, užmetė jau kažkur, pana mačiau tempėsi po butą, reiškias atidavė žaisti
Pirkau ant greičio neįsigilinus, ji pasirodo tik telefonui tinka
O telefonais mes nefotografuojam. Tai matyt ir toliau naudosim savo stovą fotoaparatui, kai norėsim visi keturi nusifotografuoti

QUOTE(sima_1 @ 2016 06 09, 13:57)
dontstop, kur pirkai vyrui selfie lazdą? Ar patenkintas?
Maximoj

Aš ką tik prikimšau vaisių su jogurtu ir lino sėklom, tai tokia energinga jaučiuos
Reikia džiaugtis vaisiais ir uogom kol sezonas

QUOTE(dontstop @ 2016 06 09, 13:56)
Sveikos
Ilgai nesisvėriau, tai tikrai baisu
Maximoj
Nepatenkintas, be reikalo pirkau, užmetė jau kažkur, pana mačiau tempėsi po butą, reiškias atidavė žaisti
Pirkau ant greičio neįsigilinus, ji pasirodo tik telefonui tinka
O telefonais mes nefotografuojam. Tai matyt ir toliau naudosim savo stovą fotoaparatui, kai norėsim visi keturi nusifotografuoti 

Maximoj

Aha, telefonui

Papildyta:
QUOTE(Top_Secret @ 2016 06 09, 16:02)
Aš ką tik prikimšau vaisių su jogurtu ir lino sėklom, tai tokia energinga jaučiuos
Reikia džiaugtis vaisiais ir uogom kol sezonas 

Čia labai labai skanu šitas variantas, gaila braškių negaliu, prasidėjo sezonas

QUOTE(sima_1 @ 2016 06 09, 18:19)
Aha, telefonui
aš savo vyrui ieškau gimtadieniui dovanos, artėja
galvoju visai nieko dovana, jis mėgėjas fotkint, filmuot, ne daug kainuoja žiūrėjau.
Papildyta:

Papildyta:

Aišku gera dovana, ypač jei žinai, kad naudos

O kodėl negali valgyt braškių? Nejau dėl žindymo? O taip neduodi Aurėjai jų? Pas mus šiandien buvo mano močiutė svečiuose. Atnešė braškių (lietuviškų

QUOTE(dontstop @ 2016 06 09, 17:55)
Aišku gera dovana, ypač jei žinai, kad naudos
Mano vyras tai kaip ir dauguma vyrų manau, mėgsta visokias technikos naujoves. O aš deja nieko apie jas neraukiu, jei ką ir perku, va kaip nepataikau
O kodėl negali valgyt braškių? Nejau dėl žindymo? O taip neduodi Aurėjai jų? Pas mus šiandien buvo mano močiutė svečiuose. Atnešė braškių (lietuviškų
) ir trešnių iš ketvirtadieninio ūkininkų turgaus. Vaikai kategoriškai atsisakė abudu. Vyras nevalgo. Aš ir nemėgstu. Gėda rašyt, bet visko gali būti, kad supūdysim ir išmesim, jau yra taip buvę

Na jis mėgsta selfius daryt, ypač su dukra, tai gal praverstų

Aha, dukrą beria, jau pernai pastebėjau, šiemet pabandžiau ir pati ir jai daviau paragaut, tai išbėrė.
Tai pasiūlykit kad ir kaimynam kokiem, kad neišmest. Arba uogienes virk.
QUOTE(sima_1 @ 2016 06 09, 19:06)
Nebendraujam su kaimynais, o ir uogienių neverdu, nėra ten didelis kiekis, turbūt litras, o va pernai iš giminių gavom dėžę braškių

Reikia nepamiršt ryt bent į košę įbert

Šiandien pas mus buvo skanumynų skanumynas

dontstop, tik marš greit uogų valgyt! Koks skanumas, koks sveikumas
aš neatsidžiaugiu braškėm, kertam su sūnum abu
nors jei jau nemėgsti, per prievartą nesukiši, o jei kokius kokteilius plakti, vaikam nepatiktų? Gi mėgsta jie pieniškus kokteilius, gal ir pačiai patiks
arba braškes sutrink, ir pusryčiams prie blynų
ne super sveiki variantai, bet vis uogos būtų suvalgytos
Aš kažko nepasisotinu šiandien visą dieną, valgau valgau, ir vis alkana. Vakarienei mėsytė su kalnu daržovių, dar ir duonos porą riekelių paėmiau, galvoju gal sočiau bus, nu nes kiek čia galima valgyt

Aš kažko nepasisotinu šiandien visą dieną, valgau valgau, ir vis alkana. Vakarienei mėsytė su kalnu daržovių, dar ir duonos porą riekelių paėmiau, galvoju gal sočiau bus, nu nes kiek čia galima valgyt

Sveikos
Šiandien mano nuotaika puiki, kontrolinis sverimasis parodė gražų skaičiuką
Per 10 dienų dienų -1,8 kg
Trysduvienas, nevalgo mano vaikai visokių tokių variacijų. Blynus valgo, bet didesnis griežtai tik su grietine, mažesnė griežtai tik be nieko
Bet ačiū už idėjas
Susiplaksiu gal aš sau pienišką kokteilį

Trysduvienas, nevalgo mano vaikai visokių tokių variacijų. Blynus valgo, bet didesnis griežtai tik su grietine, mažesnė griežtai tik be nieko

QUOTE(dontstop @ 2016 06 10, 07:44)
Sveikos
Per 10 dienų dienų -1,8 kg
Bet ačiū už idėjas
Susiplaksiu gal aš sau pienišką kokteilį 

Oho kokie puikūs rezultatai

Tikrai gera idėja pieniški kokteiliai, gal dar į kokius ledus sueitų, jei pati daraisi

QUOTE(sima_1 @ 2016 06 10, 09:53)
Oho kokie puikūs rezultatai
matai kaip gerai čia gavos
Tikrai gera idėja pieniški kokteiliai, gal dar į kokius ledus sueitų, jei pati daraisi
nu man tiesiog gaila uogų, kad išmesit. Aplamai labai nemėgstu maisto išmest.

Aš irgi nemėgstu maisto išmest

Jei viskas bus gerai ir pagal planą, tai sekmadienį važiuojam į Lenkiją