Sveikos
Vakar kaip ir planavom buvom Lenkijoje apsipirkti

Žadėjau parašyti įspūdžius

Šį kartą kruopščiai ruošiausi, parengiau kitokį sąrašą, nei kad pirkdavom įprastai. Visgi per šiuos mėnesius įvyko didelių permainų mano mityboje

Važiavom būtent sekmadienį, nes šeštadieniais nežmoniškos eilės, grūstys, tai galiu patvirtinti, kad sekmadienį žmonių tikrai nedaug, bet ir jokių akciinių produktų nelieka

Gaila, nusivylėm, ne viską nusipirkom, ką planavom...Taigi ką maždaug pirkom iš maisto:
mėsos - kiaulienos (mentę ir širdis), vištienos (cielas vištas, ketvirčius, sparnelius, krūtinėles, kepenėles), kalakutienos (blauzdeles, file), jautienos nei kiek neradom
pieno produktų - pieno, kefyro, grietinės, nat jogurtų ir ne nat

, varškės liesos, grūdėtos, homogenizuotos kibire, sūrio fermentinio, fetos, lydyto, mozarellos, tofu, varškinių užtepėlių ant sumuštinių, visokių varškyčių, desertukų, batonėlių, pudingų penkis kartus mažiau, nei anksčiau, nes aš gi jų dabar nevalgau

O nulinio kaloringumo becukrių ir vėl neradau
vandens mineralinio, pomidorų sulčių;
radau šį kartą žymiai pigiau, nei pas mus, lęšių dviejų rūšių ir avinžirnių
makaronų paprastų, kietųjų ir japoniškų udon;
vaisių, daržovių PL neperkam, pas mus pigiau, nebent akcija kokia gera, šį kartą akcija buvo kalafiorams
kapučinų sau pripirkau visgi

ir pirmą kartą kažko panašaus, užpilamo šaltu pienu. Cikorijos neradau
klevų sirupo pirkau, o praeitą kartą - agavos sirupo, patiko, pasibaigė jau;
padažų (pomidorų, vorčesterio, sojos ir Dawtonos mano mėgstamiausias "Sos dlia ryby" - ten tokios tarkuotos morkos pomidorų padaže, žiauriai skanu kaip garnyrą valgyt ir nebūtinai prie žuvies);
miuslių man, sausų pusryčių sūnui ir beskonių kukurūzinių dribsnių dukrai;
riešutų sviesto jau patikrinto iš Tesco (pas mus pirkau Lidle ir labai nusivyliau, vien cukrus ir iš skonio kaip koks dryžuotas kremas, o ne riešutų sviestas

)
dryžuoto kremo sūnui
tortilijų, humuso, pesto, sultinių, čipsų žinoma
Na gal dar ko, gal ne viską prisiminiau
Na o mano mamai visai kitoks sąrašas

: daug aliejaus, miltų, cukraus (sau šitų neėmėm nei kiek)
*CoCoNuT*, jei bus įdomu, žvilgtelk ir į Lenkijos temą, ten ketinu parašyti daugiau