Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisias

Gerą dieną 4u.gif
Šiandien dirbu be pietų, suvalgiau pusę pakiuko lazdyno riešutų ir 3 mažas saldaines - o valgyt noriu ne tas žodis doh.gif Svajoju apie užkandukus su vynu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet po darbo užsirašiau nagų tvarkyt, tai pavalgysiu kokią 16;30 doh.gif

Vakare su MB susitarėm prabėgt valandos krosiuką, gausis, kad šią savaitę sportavau 4 kartus thumbup.gif

Dėl tų uogų, tai aš irgi ne mėgėja jų , pati neperku, jei MB parveža ar kas perduoda, tada suvartojam smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2016 06 10, 06:44)

Šiandien mano nuotaika puiki, kontrolinis sverimasis parodė gražų skaičiuką  rolleyes.gif  Per 10 dienų dienų -1,8 kg  assa.gif

Puikiai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2016 06 10, 10:40)

Jei viskas bus gerai ir pagal planą, tai sekmadienį važiuojam į Lenkiją  rolleyes.gif  Šį kartą prieš važiuojant lieka tuštutėlis šaldytuvas, viską išbaigėm, ir kamera tuščia, ir lentynos  thumbup.gif Su savim pasiimsiu bananų, suvyniotų į riešutų sviestu išteptus lavašus  smile.gif  Ryt subaigsim gatavų patiekalų likučius. Turiu sriubos, plovo...na ir braškių  biggrin.gif

Papasakok grįžusi, kaip sekėsi 4u.gif Arba čia, arba Lenkijos temoj: ką gero pirkai, kokios akcijos ir pan. Mes planuojam lėkt savaitės pradžioj po darbo, nes irg išaldytuvo lentynos pastebimai ištuštėjusios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 06 10, 14:26)

Papasakok grįžusi, kaip sekėsi 4u.gif  Arba čia, arba Lenkijos temoj: ką gero pirkai, kokios akcijos ir pan.  Mes planuojam lėkt savaitės pradžioj po darbo, nes irg išaldytuvo lentynos pastebimai ištuštėjusios biggrin.gif

Būtinai drinks_cheers.gif
Bijau, kad išpirkta viskas gali būt unsure.gif , bet ir šeštadieniais važinėt nebenoriu, baisios eilės doh.gif O šiokiadieniais mum neišeina.
Žaviuosi ir stebiuosi, kaip įmanoma po darbo spėt apsipirkt blink.gif Na aišku jum tai arti... Na o mes 6 ryto išvažiuojam, 8 vakaro grįžtam leisgyvi wacko.gif
Atsakyti
Pasižiūrėjau orų prognozę - lietus blink.gif va kodėl mane čia į miegą taip traukia. Jaučiu vietoj bėgimo bus arba zumba namie, arba tie užkandukai ir filmas koks lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2016 06 10, 12:54)

Žaviuosi ir stebiuosi, kaip įmanoma po darbo spėt apsipirkt  blink.gif  Na aišku jum tai arti... Na o mes 6 ryto išvažiuojam, 8 vakaro grįžtam leisgyvi  wacko.gif

Mes esam dviese, tai mum mažiau reikia, ir ne taip greitai viską suvartojam. Plius perkamės trumpesniam laikui. Ir mums nuvažiuoti greičiau: po darbo iš karto į mašiną ir pirmyn ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 06 10, 14:03)
Pasižiūrėjau orų prognozę - lietus  blink.gif 

Nu čia į temą, bet jūs man pasakykit, ar kur nors lyja??? Aš jau nebetikiu tom prognozėm visai schmoll.gif pas mus visai nelyja, nors telefe rodo kad ir lis ir žaibuos ir dar belekas dėsis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 06 10, 16:01)
Nu čia į temą, bet jūs man pasakykit, ar kur nors lyja??? Aš jau nebetikiu tom prognozėm visai schmoll.gif pas mus visai nelyja, nors telefe rodo kad ir lis ir žaibuos ir dar belekas dėsis biggrin.gif

Kaune šiuo metu lyja, o Klaipėdoje išvis liūtis, mama ką tik rašė sms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 06 10, 14:01)

Druskininkuose irgi nulijo, nestiprus lietus, bet vis tiek geriau, nei nieko. O prognozės tikrai dažnai į lankas būna, bet gal nelengva tuos orus nuspėti, menas biggrin.gif

Ryt nevarau tvarkyt plaukų, nes sakė nėra kirpykloj karšto vandens verysad.gif
nukėlėm kitam penktadieniui, kas reiškia, kad nuplaukė mano baidarės su sporto moterimis.
Ech, dabar reikia persidėliot savaitgalio planus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 10 birželio 2016 - 18:20
Atėjau pasidžiaugti, kad svoris ridenasi žemyn. Jau tuoj pasieksiu 56 kg, apetitas sumažėjęs, turiu nemažai veiklos, kai kartais tiesiog pamirstu pavalgyti, va tau ir rezultatas biggrin.gif
Vietoj saldumynų pasirenku bananą ar melioną, stengiuosi neužkandžiauti, kaip kitoms sekasi?
Atsakyti
Sveikos smile.gif
QUOTE(Pergale1 @ 2016 06 12, 18:57)
Atėjau pasidžiaugti, kad svoris ridenasi žemyn. Jau tuoj pasieksiu 56 kg, apetitas sumažėjęs, turiu nemažai veiklos, kai kartais tiesiog pamirstu pavalgyti, va tau ir rezultatas biggrin.gif
Vietoj saldumynų pasirenku bananą ar melioną, stengiuosi neužkandžiauti, kaip kitoms sekasi?

Plačiau papasakok, kiek nukrito per kiek laiko smile.gif
Man sustojo kritimas, ir kaip visada sakau - nuo rytojaus griežta kontrolė smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar kaip ir planavom buvom Lenkijoje apsipirkti smile.gif Žadėjau parašyti įspūdžius ax.gif Šį kartą kruopščiai ruošiausi, parengiau kitokį sąrašą, nei kad pirkdavom įprastai. Visgi per šiuos mėnesius įvyko didelių permainų mano mityboje thumbup.gif Važiavom būtent sekmadienį, nes šeštadieniais nežmoniškos eilės, grūstys, tai galiu patvirtinti, kad sekmadienį žmonių tikrai nedaug, bet ir jokių akciinių produktų nelieka schmoll.gif Gaila, nusivylėm, ne viską nusipirkom, ką planavom...Taigi ką maždaug pirkom iš maisto:
mėsos - kiaulienos (mentę ir širdis), vištienos (cielas vištas, ketvirčius, sparnelius, krūtinėles, kepenėles), kalakutienos (blauzdeles, file), jautienos nei kiek neradom verysad.gif
pieno produktų - pieno, kefyro, grietinės, nat jogurtų ir ne nat biggrin.gif , varškės liesos, grūdėtos, homogenizuotos kibire, sūrio fermentinio, fetos, lydyto, mozarellos, tofu, varškinių užtepėlių ant sumuštinių, visokių varškyčių, desertukų, batonėlių, pudingų penkis kartus mažiau, nei anksčiau, nes aš gi jų dabar nevalgau doh.gif O nulinio kaloringumo becukrių ir vėl neradau verysad.gif
vandens mineralinio, pomidorų sulčių;
radau šį kartą žymiai pigiau, nei pas mus, lęšių dviejų rūšių ir avinžirnių thumbup.gif
makaronų paprastų, kietųjų ir japoniškų udon;
vaisių, daržovių PL neperkam, pas mus pigiau, nebent akcija kokia gera, šį kartą akcija buvo kalafiorams biggrin.gif
kapučinų sau pripirkau visgi blush2.gif ir pirmą kartą kažko panašaus, užpilamo šaltu pienu. Cikorijos neradau g.gif
klevų sirupo pirkau, o praeitą kartą - agavos sirupo, patiko, pasibaigė jau;
padažų (pomidorų, vorčesterio, sojos ir Dawtonos mano mėgstamiausias "Sos dlia ryby" - ten tokios tarkuotos morkos pomidorų padaže, žiauriai skanu kaip garnyrą valgyt ir nebūtinai prie žuvies);
miuslių man, sausų pusryčių sūnui ir beskonių kukurūzinių dribsnių dukrai;
riešutų sviesto jau patikrinto iš Tesco (pas mus pirkau Lidle ir labai nusivyliau, vien cukrus ir iš skonio kaip koks dryžuotas kremas, o ne riešutų sviestas schmoll.gif )
dryžuoto kremo sūnui biggrin.gif
tortilijų, humuso, pesto, sultinių, čipsų žinoma cool.gif
Na gal dar ko, gal ne viską prisiminiau g.gif

Na o mano mamai visai kitoks sąrašas bigsmile.gif : daug aliejaus, miltų, cukraus (sau šitų neėmėm nei kiek)

*CoCoNuT*, jei bus įdomu, žvilgtelk ir į Lenkijos temą, ten ketinu parašyti daugiau smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Dontstop, kad ir ne viską radot, bet matau apsipirkot neblogai thumbup.gif
Būtinai paskaitysiu Lenkijos temą, nes šiandien planai nesikeičia: leksim su šeimyna po darbo į Lenkus smile.gif tik dar neapsisprendžiu, ar į Seinų biedrionką, ar į suvalkus iki tesco palėkti ax.gif

Atsakyti
lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 06 13, 09:19)

lotuliukas.gif
Atsakyti