Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisias

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 06 13, 09:12)
Labas rytas 4u.gif
Dontstop, kad ir ne viską radot, bet matau apsipirkot neblogai thumbup.gif
Būtinai paskaitysiu Lenkijos temą, nes šiandien planai nesikeičia: leksim su šeimyna po darbo į Lenkus smile.gif tik dar neapsisprendžiu, ar į Seinų biedrionką, ar į suvalkus iki tesco palėkti ax.gif

Ne tokiom gerom kainom apsipirkom, ypač mėsą, kaip paprastai, na bet vis tiek, ne be reikalo važiavom smile.gif

Iš Tesco planavom pirkti mentę po 8.99, vištienos filę 13.99, jautieną po 12.99, kalakutienos blauzdeles 8.99, President brie sūrį 2.59 - nebuvo nieko schmoll.gif Taip pat plastikinė komodėlė su stalčiais buvo sąraše ir plastikinė dėžė ant ratukų žaislams - taip pat buvo išpirkta. Na ir dar sąraše buvo mozarella 2 už 3, neapsigaukit, Biedronkoj pigiau be jokių nuolaidų. Rūbams 20% - toks jausmas, kad suslepė 2/3 asortimento prieš nuolaidą, žymiai mažesnis rūbų skyriukas, nei įprastai g.gif Neišsirinkau nieko.

Šiandien lenkai turbūt papildė nuolaidinių prekių atsargas, gal dar užtaikysit 4u.gif

Paveiksliukas thumbup.gif
Atsakyti
Ką lieknėtojos? Vasarojat, pležinatės? blink.gif biggrin.gif
Pasiguosiu, kad mano svoris stovi vietoj: jei svarstyklės tiesios, rodo 74,9, jei šiek tiek kreiviau - 74,3 biggrin.gif Bet kokiu atveju vėl pastrigau doh.gif
Šita savaitė paskutinė mano sportams, nuo kitos reiks galvot kuo užsiimti, kad tinginiui nepasiduot ir kratyt toliau tuos kg smile.gif
Vakar Lenkijoj nusipirkau datulių. Pasidėjau darbe stalčiui, ką tik sukapojau 3. Nes tarp pusryčių ir pietų man norisi valgyt irpilvas garsiai groja maršą .

Kas čia dar g.gif gal jūs kažką papasakosit 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pas mane nieko naujo. Iki penktadieninio svorio matavimosi dar daug laiko ax.gif Valgau savo saugius patiekalus, kalorijų manau suvartoju apie 1500. Kol kas, kol šiokiadieniai, netraukia jokios blogybės. Vakarais geriu kakavą su stevija, tikrai padeda thumbup.gif Vakar pagalvojau, kad jau seniai gailėjau savęs, kad neskaniai valgau, badauju. Kažkaip visai taip nebegalvoju smile.gif Viskas, ką valgau, skanu man, nebesikankinu, pamėgau net kietuosius makaronus ir avokadą hihihi.gif

Sūnui padovanojom maisto gaminimo pradžiamokslį vaikams smile.gif Šiandien pagamino pats lietinius blynus. Aš nė neragavau, man tokių negalima. Ir net nesinorėjo, jokių dvasinių kančių rolleyes.gif Aš žinau, kad jei norėsiu blynų, imsiu pilnagrūdžius spelta miltus, nat jogurtą, kiaušinį ir kepsiu be aliejaus karštų sumuštinių keptuve smile.gif Ir bus man "saugūs" blynai smile.gif

Šeštadienį, jei viskas bus gerai ir pagal planą, išvažiuojam pakeliaut po Lietuvą. Pradėsim nuo Klaipėdos, o tai reiškia labai sotų ir nesveiką maistą pas mamą essen.gif, paskui turistausim palapinėje (šašlykai, čipsai, ledai, turisto pusryčiai? biggrin.gif ), paskui poilsiausim kaimo sodyboje, bus giminių suvažiavimas, plauksim baidarėm (čia jau fantazija neišneša, kokių gali būti gardumynų). Puota virš savaitės laiko, rimtas iššūkis talijai tongue.gif

Va ir dabar susirašinėju su mama sms žinutėmis. Ji klausia, ką pagamint. Sakau, šaltibarščius gal. Ji klausia, na o antram, kugelį, cepelinų? O pyragą kokį? O gal tortą? Ir kalba čia tik apie pirmos dienos vakarienę doh.gif

*CoCoNuT*, kaip sekėsi apsipirkti? Važiavot į Tesco, ar apsiribojot Biedronka? Kaip ar buvo akciinių prekių? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 06 14, 10:31)
Ką lieknėtojos? Vasarojat, pležinatės? blink.gif  biggrin.gif
Pasiguosiu, kad mano svoris stovi vietoj: jei svarstyklės tiesios, rodo 74,9, jei šiek tiek kreiviau - 74,3 biggrin.gif  Bet kokiu atveju vėl pastrigau doh.gif
Šita savaitė paskutinė mano sportams, nuo kitos reiks galvot kuo užsiimti, kad tinginiui nepasiduot ir kratyt toliau tuos kg smile.gif
Vakar Lenkijoj nusipirkau datulių. Pasidėjau darbe stalčiui, ką tik sukapojau 3. Nes tarp pusryčių ir pietų man norisi valgyt irpilvas garsiai groja maršą .

Kas čia dar g.gif  gal jūs kažką papasakosit 4u.gif

Sportuokit namie, labai puiki išeitis mirksiukas.gif
Aš vakar vėl atradau perlines kruopas, buvo atsibodusios, bet praėjo laiko, vėl skanu. O sotumas nuo jų išlieka labai ilgai thumbup.gif
Atsakyti
Aš namie kartais pazumbinu, bet man norisi išėjimo į žmones smile.gif Buvau radus zumbą vandenyje, bet paaiškėjo, kad ten tik sanatorijos gyventojams lotuliukas.gif Žiūrinėjuosi toliau, jei nieko nerasiu, grįšiu į salę smile.gif
Gi dar turiu tą asmeninio trenerio sudarytą mini programą, kurios taip ir neišsportavau biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Vasara, apmažėjo lieknietojų ratas biggrin.gif aš savaitgalį leidau sau atsipalaiduoti, kažkaip labai visko norėjosi blush2.gif rezultatas +200g, bet tikrai maniau kad daugiau bus. Vakar, šiandien vėl gerai valgau, nesinori blogo maisto net biggrin.gif
Šią savaitę mano ir vyro gimtadieniai, diplomų įteikimas, dar giminės iš užsienio grįžta, tai sudėjom visas progas į vieną ir savaitgalį švęsim, tai manau irgi savęs neribosiu, neturėsiu tam valios biggrin.gif
Džiaugiuosi uogų ir salotų sezonu thumbup.gif nelabai ir norisi kažkokio sunkaus maisto. Girdėjau vėl pranašauja šiltas dienas, tada dar mažiau norisi valgyti biggrin.gif ir šiaip kažkaip jau pradėjo jaustis vasara wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 06 14, 10:50)

Va ir dabar susirašinėju su mama sms žinutėmis. Ji klausia, ką pagamint. Sakau, šaltibarščius gal. Ji klausia, na o antram, kugelį, cepelinų? O pyragą kokį? O gal tortą? Ir kalba čia tik apie pirmos dienos vakarienę  doh.gif

*CoCoNuT*, kaip sekėsi apsipirkti? Važiavot į Tesco, ar apsiribojot Biedronka? Kaip ar buvo akciinių prekių?  smile.gif

Smagus laikas nusimato bigsmile.gif ir skanus essen.gif

Buvom Biedrionkoj, apsipirkau sėkmingai, dar smagiau nei praėjusį kartą, nes buvo mažiau žmonių. Akcijinių prekių praktiškai nebuvo - iššluota. Bet apsipirkau tikrai gerai, savaitei į priekį: lašišos, vištienos, dešrelių ir dešros MB, sūrio, grūdėtos varškės, užtepėlių, mocarelos, trapučių, pistacijų sveriamų, kefyro buteliuose nebuvo, tai paėmiau porą pakų pasukų, bananų, datulių pirkau. Jogurų MB paėmiau biggrin.gif lyg ir viskas g.gif Du maišus parsitempiau už nepilnus 28 eurus.

Jau antrą kartą pastebiu, kad pirmadienį vakare į Biedrionką atvažiuoja fūra su prekėm, tai kitą kartą lėksim antradienį apsipirkti, jaučiu tada rimtesnis papildymas ir daugiau visko bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Top_Secret @ 2016 06 14, 12:51)

Aš vakar vėl atradau perlines kruopas

Kaip skaniai jas paruošti? smile.gif Aš irgi mėgstu, bet moku gaminti tik su grybais ax.gif

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 06 14, 12:54)

Gi dar turiu tą asmeninio trenerio sudarytą mini programą, kurios taip ir neišsportavau biggrin.gif

Ten pratimai ant treniruoklių atlikt salėje? smile.gif

QUOTE(trysduvienas @ 2016 06 14, 13:00)

Šią savaitę mano ir vyro gimtadieniai

Džiaugiuosi uogų ir salotų sezonu thumbup.gif nelabai ir norisi kažkokio sunkaus maisto. Girdėjau vėl pranašauja šiltas dienas, tada dar mažiau norisi valgyti biggrin.gif ir šiaip kažkaip jau pradėjo jaustis vasara wub.gif

Kitą savaitę mano gimtadienis blush2.gif Bet jei viskas bus pagal planą, švęsiu palapinėje ant ežero kranto, be jokių tortų bigsmile.gif

Pavydžiu, mėgsti uogas, salotas, per karščius nesinori valgyt - vasara tobulas metas lieknėt thumbup.gif Man viskas atvirkščiai doh.gif
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 06 14, 13:01)

Akcijinių prekių praktiškai nebuvo - iššluota. Bet apsipirkau tikrai gerai,

Biedronkoj kas gerai, tai kad ir be akcijų pirminės kainos puikios thumbup.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 06 14, 10:31)
Ką lieknėtojos? Vasarojat, pležinatės? blink.gif  biggrin.gif
Pasiguosiu, kad mano svoris stovi vietoj: jei svarstyklės tiesios, rodo 74,9, jei šiek tiek kreiviau - 74,3 biggrin.gif  Bet kokiu atveju vėl pastrigau doh.gif

Kas čia dar g.gif  gal jūs kažką papasakosit 4u.gif

Vasarojam, be ne pležinamės biggrin.gif
Mano svoris irgi stovi vietoj, rrrrr mad.gif
Kai nejuda, tai ir motyvacija traukiasi, bet nepasiduodu smile.gif
Atsakyti
Visas gimtuvininkes su švente 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Fantastika gimti vasarą wub.gif
Dėl motyvacijos tai jooo, kai svoris stovi, tai toks nervas paima, nors keli šimtai gramų pakristų, perkopčiau į 73 kilogramą, būtų ant dūšios smagiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 06 14, 13:11)
Dėl motyvacijos tai jooo, kai svoris stovi, tai toks nervas paima, nors keli šimtai gramų pakristų, perkopčiau į 73 kilogramą, būtų ant dūšios smagiau smile.gif

Nu taigi va, nei penki nei devyni, užauga per 2 savaites, o mesti reikia 2 mėnesius...
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 06 14, 11:22)

Ten pratimai ant treniruoklių atlikt salėje?  smile.gif

Galima sakyt universalūs, nes laisvai galima ir namie padaryti, tik vienam reikia treniruoklio smile.gif bet salėje yra visa reikiama atributika, o namie jau reiktų improvizuot su kokia kėde, šokdyne ir pan. smile.gif
Atsakyti