Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisias

QUOTE(Pireja @ 2016 07 01, 19:38)
Oj, visus  biggrin.gif Ir pelesinius, ir camemberta, ir smirdanti ozku, ir kietesni (dziugo tipo), ir lietuviskus, ir ne. As skanauju mazomis riekelemis, viena ir be duonos.

Na aš pelėsinių ir labai smirdančių tai nelabai, bet šiaip esu sūrio megeja drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar dienos kcal:

ricotos sūrio ir bananų kremas 480
vakarykštės blauzdelės su pomidorais 460
cikorija, grilintas baklažanas 150
atsikandau iš vaiko ledų vieną kąsnį 30
2.5 virtų kiaušinių su padažu 300

viso 1420

5 dienas pasilaikiau griežčiau, atostoginio pliuso nebėra, gražus skaičius ant svarstyklių thumbup.gif Grįžtu prie vasaros režimo vacation1.gif

Vyras naktį grįžo iš Olandijos, parvežė kaip visad daug visokių skanių sūrių, užtepėlių, padažiukų prie jų essen.gif Sūrį laikau sveiku produktu - baltymai ir tt biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Tai ką, jau pusę metų lieknėjam biggrin.gif
Pirmadienį įkelsiu savo sporto mėnesį birželį: žymiuosi, kiek sportuoju. Įkelsiu tam, kad save sugėdinčiau cool.gif

Ruošiuos į makiažą, šiandien draugės didžioji diena wub.gif jaučiu jaudinuosi labiau nei nuotaka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 07)

5 dienas pasilaikiau griežčiau, atostoginio pliuso nebėra, gražus skaičius ant svarstyklių  thumbup.gif  Grįžtu prie vasaros režimo  vacation1.gif

Super thumbup.gif

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 07 02, 08:42)
Ruošiuos į makiažą, šiandien draugės didžioji diena wub.gif jaučiu jaudinuosi labiau nei nuotaka lotuliukas.gif

O vestuves bigsmile.gif kaip faina, smagios šventės 4u.gif

Vėl karšta baisiai, varysim į baseiną atsigaivint, vakare gal prie ežero išlysim, dieną net nesinori vaiko kišt į tą pirtį.

Svoris nejuda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 07 02, 09:42)
Įkelsiu tam, kad save sugėdinčiau cool.gif

Aš birželį irgi mažiau, nei įprastai, sportavau. Kad karšta schmoll.gif Namie pas mus +29-31 doh.gif Vakar po pertraukos dariau pratimus su svoriais, prakaitas ne tai, kad žliaugė, net kapsėjo nuo nories, nepamenu, ar sporto klube kada taip buvo smile.gif Šiandien kiek vėliau atsikėliau, žiūriu, 7 ryto jau +25 doh.gif Na tai ir nebėgiojau smile.gif Laukiu smagesnių orų smile.gif

Gražios šventės thumbup.gif

Atsakyti
Saunuole, Donstop. Kaip prisiverti namie sportuoti? blush2.gif Ar jauti sporto trukuma nuo tada, kai nebeini i sporto kluba?
Atsakyti
Atėjau pasigirt kokia aš šaunuolė, buvom baseine, tai aš ne tai, kad kokioj džiakuzi gulėjau, o prisiverčiau 4kart perplaukt baseiną thumbup.gif paskui jau galva svaigt pradėjo biggrin.gif
Svarstau, gal vandens sportais pradėt domėtis g.gif
Atsakyti
O as nusipirkau svarstykles, namie pasisverus vos neapsiverkiau verysad.gif Gyvenime tiek nesveriau, o pries 2m. ir 3 men. sveriau -9 kg. Dar pagalvojau, kad gal svarstykles netikslios, nu bet pasisveriau su litru pienu - akurat, 1kg daugiau.
Neisivaizduoju, kaip man tai "pavyko". As ne emocine valgytoja, saldumynu nemegeja... Is kur tie kg pas mane g.gif

Tai prisiduodu ir isirasau i savo stebejimo sasiuvini - 65,5 kg (rasau ir pati negaliu patiketi).
Sima, vandens sportai retai kam netinka. As, jei tureciau galimybe jais uzsiimti, tikrai eiciau.
Atsakyti
Pirėja, o koks tavo ūgis? smile.gif
Atsakyti
169
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2016 07 02, 18:54)
O as nusipirkau svarstykles, namie pasisverus vos neapsiverkiau  verysad.gif Gyvenime tiek nesveriau, o pries 2m. ir 3 men. sveriau -9 kg. Dar pagalvojau, kad gal svarstykles netikslios, nu bet pasisveriau su litru pienu - akurat, 1kg daugiau.
Neisivaizduoju, kaip man tai "pavyko". As ne emocine valgytoja, saldumynu nemegeja... Is kur tie kg pas mane  g.gif

Tai prisiduodu ir isirasau i savo stebejimo sasiuvini - 65,5 kg (rasau ir pati negaliu patiketi).
Sima, vandens sportai retai kam netinka. As, jei tureciau galimybe jais uzsiimti, tikrai eiciau.

Šiuo metu neturiu galimybės eit, bet gal rudenį turėsiu.
Tai mūsų labai panašūs duomenys, ūgis mano 168cm, o svorį prieš nėštumą irgi tokį buvau pasiekus doh.gif
Atsakyti
As pagimdzius pries 4,5m. maziau sveriau cool.gif
Na ka padarysi, reikia isdrist realybei i akis paziuret ir imtis priemoniu.
Atsakyti