Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kt. gesnerijiniai-26

Ne tik pas tave ir pas mane vieną žiedą išsuko su striaubliuku lotuliukas.gif išvirtę strepsiai kaip mazgotės doh.gif žiedai ir pavytę. Saulė atsisukusi, tai baisus karštis. Anksti šiemet karščiai užėjo.

Amia Saliba aukšta auga. Maniškė dar nežydi. Pražydo Poseidonas, spalva graži, pats žiedas gražus. Bet augalas nėra gražus- aukštas, lapeliai smulkūs, toks išstypęs. Bus matyt kas iš jo bus toliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 31 gegužės 2016 - 17:24
Ko čia taip tylu? g.gif Visos į FB išėjo? unsure.gif
Atsakyti
Tylu sakai...ateinu pašūkauti biggrin.gif

Gaucho , realiai geltona ryški smile.gif
user posted image

Harlequin Damsel, negražus.Pernai nepatiko, galvoju gal šiemet pasikeis nuomonė, bet nea...

user posted image

Helter Skelter įsismarkavo smile.gif

user posted image
Atsakyti
Vidam, pirmas ir trečias labai žavūs wub.gif Kai turėjau Helter Skelter, jis man labai patiko thumbup.gif Damselis kažkoks labai susiraitęs

Pražydo Luke Leung ir nuvylė verysad.gif , prikanda žiedlapius. Ir gali būti, kad pasitaisytų - jeigu apskritai pasitaisytų - tik kitą sezoną...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 03 birželio 2016 - 12:57
taip,nuleipo matyt visos nuo karsciu ir mano keli

DS Roksolana

user posted image

Talia

user posted image

DS Beloe zoloto

user posted image

Indi
user posted image
Atsakyti
Oho, kokia DS-Roksolana barokinė wub.gif Ji puošniausia, bet ir kiti žavesiu nenusileidžia thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai DS Roksolana labai puošni wub.gif

Strepsams aš dabar kaip pamotė blush2.gif Net nežinau ką turiu, ką atidaviau ar kas nunyko. Viščiukus skaičiuosiu rudenį smile.gif Kai dabar taip karšta bute, tai net nesinori krūtėti.

ausrazs gal dar paleis tą lūpą g.gif Būtų apatinė prikasta, tai nieko tokio...Hototogisu iki šiolei turiu atlaisvinti ir tada gražus žiedas išsiskleidžia. O šiaip žiedas gražus, spalvotas iškeisčiau Amie Sliba į ją lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 06 03, 12:33)

Harlequin Damsel, negražus.Pernai nepatiko, galvoju gal šiemet pasikeis nuomonė, bet nea...

Aš ir vis dar laukiu, ar įsimylėsiu lotuliukas.gif

Šiandien sugalvojau,kad dar reikėtų paaugint, pažiūrėt ar mylėčiau Harlequin Delft g.gif
Kas turit? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2016 06 03, 22:05)
Harlequin Delft g.gif  Kas turit? biggrin.gif

Man patiko. Nebeturiu verysad.gif
Atsakyti
Nuo praeitos temos pabaigoje įkeltų nuotraukyčių, ypač nute2 Guidelines ir silvija72 DS Lena wub.gif , nutįsusiai seilei teko ieškoti šluostės biggrin.gif . Kiek laiko reikia streptokarpui, kad užaugintų tokias kepuraites wub.gif ? O kaip su tuo trumpaamžiškumu? Streptokarpas nunyksta ar nebežydi? Jei rudenį gavau vaikučius, dabar jie turi po 4-5 lapukus ir po 2-3 žiedkočius, ant kiekvieno vidutiniškai po 2 žiedelius, ar kitą sezoną galėsiu tikėtis kažko panašaus į kepurę ax.gif ?
Atsakyti
Helter Skelter nuostabus!
Papildyta:
QUOTE(v.vileva @ 2016 06 04, 00:24)
ar kitą sezoną galėsiu tikėtis kažko panašaus į kepurę  ax.gif  ?

jau si sezona turesit tiek ziedu.. bus jau sia vasara kepures smile.gif
Atsakyti
Helter Skelter 4u.gif wub.gif

Maskaradas su kiekvienu žiedu vis ryškesnis , nuotraukoje spalvos blankios, visai neatitinka tikrovės
user posted image
user posted image

Myliu šią veislę, bet vis permyliu, tai perdžiovinu, tai laikau ant dietos ( be trąšų, vis papildydavau tik vandeniu, vis per skubėjimą ) , atrodo jau po truputį atsigauna
user posted image
Atsakyti