Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kt. gesnerijiniai-26

Gražus visų žydėjimas wub.gif

O H. Damsel man tobulas, labai jį myliu.

Jau grįžinėju po atostogų, rytoj pasieksiu namus. Bijau net pagalvoti ką rasiu. Mama ūkelį ganė, ne visus tikriausia išsaugojo.Kai kurie net patys gerti nemoka. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2016 06 03, 22:39)
Man patiko. Nebeturiu verysad.gif

Gaila...

QUOTE(v.vileva @ 2016 06 04, 01:24)
Nuo praeitos temos pabaigoje įkeltų nuotraukyčių, ypač nute2 Guidelines ir  silvija72  DS Lena wub.gif ,

drinks_cheers.gif abi labai geros thumbup.gif

Iš trijų lapų sukrovė kepurę Sensation, neina paimt viso grožio wub.gif
user posted image
Atsakyti
Gerulė dzūkės sensacija thumbup.gif

Atvėso... Paryčiui kėliausi užsidaryti langą, nes pasidarė per šalta. Ir tik rytą atsiminiau, kad balkone liko vienas stresas ir viena achimenė. Streosus ir 4 laipsniai dar nieko (bet tikiuosi, buvo daugiau), o achimenė gal ir pašąlo kojas?... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 06 birželio 2016 - 07:01
ohoho koks Sensation, nuostabi kepure
Atsakyti
nenuvaziuokim i apacia,dar karta rodau laura,man ji tokia grazi,mylimuke,neimanoma visu ziedu parodyt,aplinka ratu puokste,spalva tokia svelni.

user posted image

user posted image

DS Xociu i budu.
user posted image

DS Tiramisu.
user posted image
Atsakyti
Laura seniai mano sąraše, nes man labai patinka. Kodėl tu jos nepadaugini? DS-Хочу и Буду irgi nuostabus wub.gif Ko gero užsimanysiu naujokų g.gif Bet kad dabar visos perėjo ant sanpaulijų, gal strepsių net nebedaugina g.gif
Atsakyti
neperejom vidam,nepergyvenk,laura turiu maza vaikiuka atliekama,o strepsiuku daug perisi ir is naujesniu veisliu,jau kalas vaikuciai,jei noresit bus,kai paaugs ivairiausiu,nepritruks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 06 07, 08:33)
neperejom vidam,nepergyvenk,laura turiu maza vaikiuka atliekama,o strepsiuku daug perisi ir is naujesniu veisliu,jau kalas vaikuciai,jei noresit bus,kai paaugs ivairiausiu,nepritruks ax.gif

Tai sutarta, prašau mano Lauriuką atidėt į šoną ir pažymėti kad jis mano mirksiukas.gif Ir palauksiu naujienų, savo atsibodusius pakeisiu naujais, gal bus įdomiau kai lauksiu naujų žiedų kitamet. Manau iki rudens paaugs ir galės jau atkeliauti.
Papildyta:
Lisitėja, ko nepasakoji kaip tavo ūkis išsilaikė, kol atostogavai ?
Atsakyti
laura jau su keliais lapukais turetu but,reiks surast ja,kur nukista,tau i az foto ikelsiu vaiko,kai laiko turesiu,o kiti net nezinau kada bus.gal vienas kitas paaugs rudeniui,neskuba jie nei peretis,nei augt.
Atsakyti
Įpūdingas DS-Chičuy ir Budu thumbup.gif

QUOTE(Vidam @ 2016 06 07, 08:27)
Ko gero užsimanysiu naujokų  g.gif

Vidam atgimsta norai biggrin.gif
Atsakyti
Kur čia neatgims, kai tokių žiedų prisižiūri. Aš ir noriu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2016 06 07, 10:46)
Vidam atgimsta norai  biggrin.gif

Kaip čia pasakyti... g.gif Norisi vis kažko naujo, taip noriu strepsams erdvės ir kasmet kažko naujo. Tikiuosi kad taip pavyks. Dar viena alytiškė iš FB ateis , tai dar apmažins, gal dar kas atsiras... Kol kas sanpaulijų su achimenėmis palangė patinka, tokios noriu ir strepsams, su gražiais strepsais wub.gif Kreipsiu dėmesį į kokybę, o ne į kiekybę. Va kokie mano norai dideli lotuliukas.gif
Atsakyti