Zundyte, sveikatos, geru ispudziu ir svajoniu issipildymo!
Sveikuteles mergytes, labai grazios foto ir labai grazus katukai. Labai patrauke aki juodoji katyte Erendiros 
QUOTE(Magnuna @ 2016 06 10, 17:22)
Gielux - su tuo dezinfekavimu sakyčiau atsargiai reikia, kad ennudegintų arba neprisilaižytų pati katytė
Jodo ir briliantinė žalumos netyčia padauginus tikrai nudegins, dėl kitų tai nežinau. Galvoju, kad tiesiog reik kasdien apžiūrėti kaip siūlė atrodo, jeigu viskas gerai tai ir nereikia ten lysti 
Man liepė kartą per dieną patept su kokiu nors dezinfekavimo tirpalu spiritiniu pagrindu
Valio, o tai jau pergyvenau, kad nepasieks
Gielux, atsigaus gana greitai
Vėtros džiaugsmui kepu kugelį su sparneliais
Sūnus išlaikė svarbų egzą, tai galima ir nusižegti šiandien ir atšvęsti ane?
Gielux, atsigaus gana greitai
Zundyte - pačio šilčiausio, gražiausio gimtadienio Tau linki mūsų trijulė
O čia bernu dvikova...Šiandien prigavau grizus po darbo
https://www.youtube....h?v=SzqjJojOH_8
Papildyta:
Ania
Niam niam...Uzpavydeciau baltai...bet...buvau su seima Ararato kavineje (Armenu patiekalai) ir valgiau...saslyka avienos
O čia bernu dvikova...Šiandien prigavau grizus po darbo
https://www.youtube....h?v=SzqjJojOH_8
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2016 06 10, 20:04)
Ania
Vau Magnuna gerai atrodai, gali rinkti dabar maikes su katoncais
Idomiai mano siuntinys pirmad buvo issiustas, ir jau gavai, o va Zundytei kiek ilgai ejo, kazi nuo ko cia priklauso?
Idomiai mano siuntinys pirmad buvo issiustas, ir jau gavai, o va Zundytei kiek ilgai ejo, kazi nuo ko cia priklauso?
QUOTE(Azucena @ 2016 06 10, 20:20)
O kur Tu jaja matei, a???
QUOTE(busycat @ 2016 06 10, 18:04)
Valio, o tai jau pergyvenau, kad nepasieks
o je, kugelis yra gerai
QUOTE(Azucena @ 2016 06 10, 18:20)
ačiū ačiū
Dvikova -
Papildyta:
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 06 10, 18:25)
kaip tai nematai?
Ačiū ,mergytės ,už sveikinimus
,vaišes ruošiu...bet pirmiausia paprašysiu Busiuko parašyti savo emeilą man į az,skambino man moteriškė iš muitinės,reikia ,kad Busius parašytų jai emeilą su paaiškinimu apie realią daiktų vertę 
Gely,geriausia su Octaniseptu dezinfekuoti,mažiausiai griaužia, bet vėlgi ,čia juk katinas,kad neprisilaižytų
Gely,geriausia su Octaniseptu dezinfekuoti,mažiausiai griaužia, bet vėlgi ,čia juk katinas,kad neprisilaižytų
QUOTE(Magnuna @ 2016 06 10, 20:28)
Nu kad mane kur...nematau
Aciu uz pagyras mano Didziajai lapcei, indenu vadui
QUOTE(zundyte @ 2016 06 10, 18:31)
Ačiū ,mergytės ,už sveikinimus
,vaišes ruošiu...bet pirmiausia paprašysiu Busiuko parašyti savo emeilą man į az,skambino man moteriškė iš muitinės,reikia ,kad Busius parašytų jai emeilą su paaiškinimu apie realią daiktų vertę 
rašau į až
Zundyte- su Tavo švente..

O šiaip- nustipo mano kompiuteris namuose. Tenka kaulinti iš vyro. Nemėgstu kaulinti.. tai likau be kompo. Suskaitau darbe, kiek spėju.
Erendira- na tavo vežliukės tooookios.
. Abi paiimčiau- bet Trioškė jas suvalgytų. Kieme turim vieną jauną kačiukė- lyg turi namus, bet lauke gyvena. mano merginos ją pamaitina. tai Trioškė lauke sutikusi puola mažę kaip nežinau ką. Tolerancijos kitiems keturkojams- nulis. Nuotrauką koliažui vėliau atsiųsiu..

O šiaip- nustipo mano kompiuteris namuose. Tenka kaulinti iš vyro. Nemėgstu kaulinti.. tai likau be kompo. Suskaitau darbe, kiek spėju.
Erendira- na tavo vežliukės tooookios.