Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

Sveikuteles mergytes, labai grazios foto ir labai grazus katukai. Labai patrauke aki juodoji katyte Erendiros wub.gif

Zundyte, sveikatos, geru ispudziu ir svajoniu issipildymo! 000552.gif 000552.gif 000552.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukrinė avelė: 10 birželio 2016 - 18:15
QUOTE(Magnuna @ 2016 06 10, 17:22)
Gielux - su tuo dezinfekavimu sakyčiau atsargiai reikia, kad ennudegintų arba neprisilaižytų pati katytė  g.gif  Jodo ir briliantinė žalumos netyčia padauginus tikrai nudegins, dėl kitų tai nežinau.  Galvoju, kad tiesiog reik kasdien apžiūrėti kaip siūlė atrodo, jeigu viskas gerai tai ir nereikia ten lysti  4u.gif

Man liepė kartą per dieną patept su kokiu nors dezinfekavimo tirpalu spiritiniu pagrindu g.gif Gal dar koks yra?
Atsakyti
Valio, o tai jau pergyvenau, kad nepasieks thumbup.gif

Gielux, atsigaus gana greitai 4u.gif

Vėtros džiaugsmui kepu kugelį su sparneliais thumbup.gif Sūnus išlaikė svarbų egzą, tai galima ir nusižegti šiandien ir atšvęsti ane? thumbup.gif
Atsakyti
Zundyte - pačio šilčiausio, gražiausio gimtadienio Tau linki mūsų trijulė 4u.gif heart.gif birthday.gif oro_buckis.gif

O čia bernu dvikova...Šiandien prigavau grizus po darbo bigsmile.gif
https://www.youtube....h?v=SzqjJojOH_8
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2016 06 10, 20:04)
Vėtros džiaugsmui kepu kugelį su sparneliais thumbup.gif Sūnus išlaikė svarbų egzą, tai galima ir nusižegti šiandien ir atšvęsti ane? thumbup.gif

Ania rolleyes.gif Niam niam...Uzpavydeciau baltai...bet...buvau su seima Ararato kavineje (Armenu patiekalai) ir valgiau...saslyka avienos essen.gif
Atsakyti
Vau Magnuna gerai atrodai, gali rinkti dabar maikes su katoncais thumbup.gif
Idomiai mano siuntinys pirmad buvo issiustas, ir jau gavai, o va Zundytei kiek ilgai ejo, kazi nuo ko cia priklauso?
Atsakyti
QUOTE(Azucena @ 2016 06 10, 20:20)
Vau Magnuna gerai atrodai, gali rinkti dabar maikes su katoncais  thumbup.gif
Idomiai mano siuntinys pirmad buvo issiustas, ir jau gavai, o va Zundytei kiek ilgai ejo, kazi nuo ko cia priklauso?

O kur Tu jaja matei, a??? lens.gif As nematau Magnunos su katoncais g.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 06 10, 18:04)
Valio, o tai jau pergyvenau, kad nepasieks thumbup.gif

4u.gif
o je, kugelis yra gerai essen.gif smile.gif sveikinimai sūnui 4u.gif ir atšvęskit smagiai 4u.gif
QUOTE(Azucena @ 2016 06 10, 18:20)
Vau Magnuna gerai atrodai, gali rinkti dabar maikes su katoncais  thumbup.gif

ačiū ačiū ax.gif sunku supaisyti nuo ko priklauso, Busy siuntinys irgi greitai atėjo, spaudas uždėtas biržlelio 1 d., tik nesuprantu kodėl lapelio neatnešė o gal paštininkas ne tuo adresu lapelį nunešė, nu žodžiu, supaisysi ten juos g.gif
Dvikova - thumbup.gif o jau Stasiaus kokios lapos biggrin.gif bet taip gražiai žaidžia abudu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 06 10, 18:25)
O kur Tu jaja matei, a??? lens.gif As nematau Magnunos su katoncais g.gif

kaip tai nematai? biggrin.gif Magnuna yra, maikės yra, katoncai ant maikių yra - viskas yra biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū ,mergytės ,už sveikinimus 4u.gif 4u.gif ,vaišes ruošiu...bet pirmiausia paprašysiu Busiuko parašyti savo emeilą man į az,skambino man moteriškė iš muitinės,reikia ,kad Busius parašytų jai emeilą su paaiškinimu apie realią daiktų vertę ax.gif

Gely,geriausia su Octaniseptu dezinfekuoti,mažiausiai griaužia, bet vėlgi ,čia juk katinas,kad neprisilaižytų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 10 birželio 2016 - 18:33
QUOTE(Magnuna @ 2016 06 10, 20:28)

kaip tai nematai?  biggrin.gif  Magnuna yra, maikės yra, katoncai ant maikių yra - viskas yra  biggrin.gif

Nu kad mane kur...nematau blink.gif karsta.gif photo.gif

Aciu uz pagyras mano Didziajai lapcei, indenu vadui bigsmile.gif (jo lapces tikrai dideles, ypac kai atkirtineja is MB maista biggrin.gif Uzkabina lapce ranka, ir pristiraukia... biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2016 06 10, 18:31)
Ačiū ,mergytės ,už sveikinimus 4u.gif  4u.gif  ,vaišes ruošiu...bet pirmiausia paprašysiu Busiuko parašyti savo emeilą man į az,skambino man moteriškė iš muitinės,reikia ,kad Busius parašytų jai emeilą su paaiškinimu  apie realią daiktų vertę ax.gif

Gely,geriausia su Octaniseptu dezinfekuoti,mažiausiai griaužia, bet vėlgi ,čia juk katinas,kad neprisilaižytų doh.gif

rašau į až
Atsakyti
Zundyte- su Tavo švente..

user posted image

O šiaip- nustipo mano kompiuteris namuose. Tenka kaulinti iš vyro. Nemėgstu kaulinti.. tai likau be kompo. Suskaitau darbe, kiek spėju.

Erendira- na tavo vežliukės tooookios. wub.gif . Abi paiimčiau- bet Trioškė jas suvalgytų. Kieme turim vieną jauną kačiukė- lyg turi namus, bet lauke gyvena. mano merginos ją pamaitina. tai Trioškė lauke sutikusi puola mažę kaip nežinau ką. Tolerancijos kitiems keturkojams- nulis. Nuotrauką koliažui vėliau atsiųsiu..
Atsakyti
Erendiriuk, foto su gimimo datomis savo katauskiu issiunciau ax.gif Aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti