Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

Labas rytas 4u.gif Regis šiandien be lietaus. Žinau, reikia, bet man mieliau kai sausa. ax.gif
Kalbant apie intuiciją, gyvūnai ją turi, ir labai gerai išvystytą.Mano katui viskas dzin, bet Setukas viską žino kuo puikiausia.Tik pagalvoji,kad reikia vesti lauk, kaip mat prisistato.Tik pagalvoji, kad reikia ausytes išvalyti - išgaruoja kaip dūmas. lotuliukas.gif
Smagu Šponkuti, kad nuskilo pakaituoti.
Viskas, lekiu braškių tvarkyti ir orchių laistyti. doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Šponkiuk, šaunuolė 4u.gif TB tikiuosi įkalė arbatos su imbieru ir sveikas kaip ridikas smile.gif 4u.gif

Imperatoriaus poilsis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 12 birželio 2016 - 09:29
Labas rytas kur visi katineliai dingę, dar miega?

user posted image

Antras planas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Gražuolis Mumis wub.gif antras planas thumbup.gif lotuliukas.gif

Mes su dviračiais ruošiamės važiuot šiandien, bet kol išsiruošim, jaučiu vėl sulis, debesis kabo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 06 11, 17:54)
Aciu Busiuk wub.gif
Nepamaciau, kad parasei, tai paemiau lapa, perplesiau per pus, suglamziau i  kamuoliukus ir meciau bigsmile.gif Prisilakstem abu doh.gif
Dabar leksiu su vyru i kina - Apgaules meistrai 2. Labai pirmas filmas patiko, lydziaus ziuredama wub.gif

Vakar buvau, tai nepatiko man. schmoll.gif
Toks įspūdis, kai sėdi ir tave tuoj apknis. O be to, kad dar dar kažkas atsitiks.
Ai, tiesą sakant, nenorėjau į Warcraftą, o norėjau į tą Tu prieš mane - dramą. Bet
nuėjom, kuris buvo artimiausias. MB irgi nelabai, o pirmas labai patiko.
Per kiną paskambino tėtis, pasakė, kad jam bloga. Mama kitam kambaryje, ji kurčia, neprisišaukė, neprisiskambino jai - telefonas blyksi ir dažniausia jai rašome sms.
Išviečiau greitąją, nes kažkas su širdimi.
Mamai parašiau gal 10 sms, skambinau -- tuomet labiau blyksi. Prisiblyksinau.
Nuėjo, atvažiavo, suleido vaistų ir neišvežė. Tai ir atlėgo.
doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sagyte @ 2016 06 11, 18:52)
Nu tai viskas aišku, skaito tavo mintis biggrin.gif
***** Gilius užkniso konkrečiai bėga iš namų, jau po kelis sykius tik pradarai terasą lekia kaip akis išdegęs ir ore peršoka tvorą doh.gif  Jau rimtai mastau apie elektrini piemeni blush2.gif  Lipa pas kaimynų pomidorus  doh.gif  O kaip rėkia prie durų kad jį išleisti blush2.gif

Dėk piemenį ir kaimynus primokyk jį vyt.
Pamenu, kada mano sesė mokė savo jaunąją katę Kiaunę nelėkt atidarius duris. Nes tik atidarai - katė lauke ir gaudyk vėją laukuos...
Ateidavo jos vyro mama, anyta, atidaro duris, - katė prie durų ir pildavo su purštuvu snukin. Ir ką - durys gali būt atlapotos, neina.
Bet ji yra tokia, kad visuomet išslys. Balkonu, langais, tai visada su antkakliu, kur telefonas ir kontaktai.
Neišleidžiama tik morčiaus metu. Sterilizavau tik 1, senąją, 2 dar jaunutės, tos nemaižioja.
Katės veislinės.
Veisiamos.
1 labai nori ir nesileidžia- kaip kokia skaistuolė, o kita paprastai viskas ok, su bernais duodas, bet atiduoda vyrukui tik kas 2 metus. Dabar antrą kartą. Kai būna katukai, jie labai mieli. Labai.
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Azucena @ 2016 06 11, 18:53)
Taip pat kaip dingsta, kai reikia pas veterinara vaziuot, ne vieno neber, arba nori paimt ir lekia tolyn, is kur jaucia?????

Girdi, ką kalbi. Pvz pasakau MB, kad kerpam nagus kuriai nors. ATsisuki - nėr, o prieš tai koma miegojimo buvo... biggrin.gif
Atsakyti
laba ryta, Mumis kokis jau didelis wub.gif , o as dar ir trecia plana matau bigsmile.gif
Erode tikiuosi viskas tevukui gerai 4u.gif
Sponkiuk, atlegs, o TB lai pageria arbatyciu, kad neatkrist wink.gif
Pas mus lyja, o as vis dar konstruoju pampersu torta irgi keikiuos kai muzikas, kai juosteles neklauso manes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Azucena @ 2016 06 12, 12:20)
laba ryta, Mumis kokis jau didelis  wub.gif , o as dar ir trecia plana matau  bigsmile.gif
Erode tikiuosi viskas tevukui gerai  4u.gif
Sponkiuk, atlegs, o TB lai pageria arbatyciu, kad neatkrist wink.gif
Pas mus lyja, o as vis dar konstruoju pampersu torta irgi keikiuos kai muzikas, kai juosteles neklauso manes  lotuliukas.gif

Mumis gražuolis. wub.gif

Imperatoriaus didybė.
thumbup.gif
Atsakyti
Erode visa esmė , kad kaimynai bijo katinų, man šokas buvo kai sužinojau biggrin.gif Kaip galima bijot katės, bet pamatytumėt jų veidus kai jie pamato Giliuką, vyras drąsesnis dar ten su rankom pamosikuoja, o ta moteris sustingsta biggrin.gif Ir panašu, kad Giliukui patinka jos ta baimė blush2.gif Bandau ieškot išsinuomot , bet belmba gerai jis šoka duoda elektra ar nedės vopše iš baimės anas kur papuola blush2.gif Biški baisu man katė ne šuo, šunį maždaug gali nuspėti , kad varys pas šeimininką o katinas nenuspėjamas gali velnias žino kur pasileist unsure.gif Dabar kai vėdinu namus Gilius sėdi narve Mumio, rėkimas nežmoniškas doh.gif
Kokias kates veisia tavo sesė? Vaikšto į parodas?
Pas mus vėl lyja doh.gif Aš tai vakar pažiūrėjau Room filmą, drama, nu tai pablioviau, užtinus atsikėliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 06 12, 12:42)
Erode visa esmė , kad kaimynai bijo katinų, man šokas buvo kai sužinojau biggrin.gif Kaip galima bijot katės, bet pamatytumėt jų veidus kai jie pamato Giliuką, vyras drąsesnis dar ten su rankom pamosikuoja, o ta moteris sustingsta biggrin.gif Ir panašu, kad Giliukui patinka jos ta baimė blush2.gif Bandau ieškot išsinuomot , bet belmba gerai jis šoka duoda elektra ar nedės vopše iš baimės anas kur papuola blush2.gif  Biški baisu man katė ne šuo, šunį maždaug gali nuspėti , kad varys pas šeimininką o katinas nenuspėjamas gali velnias žino kur pasileist unsure.gif Dabar kai vėdinu namus Gilius sėdi narve Mumio, rėkimas nežmoniškas  doh.gif
Kokias kates veisia tavo sesė? Vaikšto į parodas?
Pas mus vėl lyja doh.gif  Aš tai vakar pažiūrėjau Room filmą, drama, nu tai pablioviau, užtinus atsikėliau biggrin.gif

Egzotes veisia.
Į parodas nežinau, man rods, kažkada yr buvus. Bet dabar porą metų užmetus buvo reikalą veisimo, nes namą statė.
Baigia, tai žiū, atkuto reikals.
Kačių bijo?
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif blink.gif
Kviesk į svečius ir duok Gilių glostyt.

Atsakyti
Mumiukas toks patiešnas šuniukas auga wub.gif
Žinau, negalima juoktis iš žmonių fobijų, bet kad galima bijoti kačių doh.gif , man tai kosmosas doh.gif
O gal iš jų kuris alergiškas? Turiu draugę kuri neina pas mane į namus, alergiška katinams. O kaip ją katinai myli hihihi.gif ,jei kur arti katinas bus, tai būtinai ateis prie jos pasiglaustyti. Šita vargšė net sustingsta lotuliukas.gif .O paskui sloguoja, ašaroja, čiaudi.
Tikiuosi Erode, tavo tėtukui jau viskas gerai? Šiandien visą dieną greitoji duodasi, ar avarijų daug, ar taip žmonėms sveikata pašlijo ?Neramu net klausyti verysad.gif
Atsakyti
Nežinau, gal ir alergiški, nesenai atsikraustė, prieš tai gyveno ukrainiečių šeima, tai ir katiną turėjo ir pora šunų blush2.gif Bet kai syki pamatė Giliuką laiptinėj, tai stovėjo įsirėmus į sieną ir bijojo praeiti pro jį biggrin.gif Sakau nebijokit nieko nedarys, tai nuo mano žodžių dar labiau sustingo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 06 12, 15:33)
Mumiukas toks patiešnas šuniukas auga  wub.gif
Žinau, negalima juoktis iš žmonių fobijų, bet kad galima bijoti kačių  doh.gif , man tai kosmosas doh.gif
O gal iš jų kuris alergiškas? Turiu draugę kuri neina pas mane į namus, alergiška katinams. O kaip ją katinai myli hihihi.gif ,jei kur arti katinas bus, tai būtinai ateis prie jos pasiglaustyti. Šita vargšė net sustingsta lotuliukas.gif .O paskui sloguoja, ašaroja, čiaudi.
Tikiuosi Erode, tavo tėtukui jau viskas gerai? Šiandien visą dieną greitoji duodasi, ar avarijų daug, ar taip žmonėms sveikata pašlijo ?Neramu net klausyti verysad.gif

Vėl skambino, labai retas pulsas, o spaudimas jau aukštas. Liepiau kalt Kalio dvi tablietkas, ir išgert Lacipilio 6 mg - tas greitina.
Jam vėl skauda krūtinę, ten neuralginis skausmas, paskambinau broliui, tas išvaręs žvejot, bet vakarop nuveš pleistrą nuo skausmo Olfen.
Mano draugė ir alergiška, tai Tašė prie jos lenda biggrin.gif O ji čiaudi baisiausia.
Bet bijoti kačių.... Čia karmoj gal kas blogai arba ji nuo katino nukentėjus buvo...
Papildyta:
QUOTE(sagyte @ 2016 06 12, 16:21)
Nežinau, gal ir alergiški, nesenai atsikraustė, prieš tai gyveno ukrainiečių šeima, tai ir katiną turėjo ir pora šunų blush2.gif  Bet kai syki pamatė Giliuką laiptinėj, tai stovėjo įsirėmus į sieną ir bijojo praeiti pro jį biggrin.gif Sakau nebijokit nieko nedarys, tai nuo mano žodžių dar labiau sustingo biggrin.gif

Nueičiau su buteliu vyno i Giliuku krepšiuke biggrin.gif Reikia kaimynės karmą ištestuoti, o gal kokia slapta velnio padermė, o jūs šalia gyvenat.
doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 12 birželio 2016 - 15:40