QUOTE(Vėtra.l @ 2016 06 11, 17:54)
Aciu Busiuk
Nepamaciau, kad parasei, tai paemiau lapa, perplesiau per pus, suglamziau i kamuoliukus ir meciau

Prisilakstem abu
Dabar leksiu su vyru i kina - Apgaules meistrai 2. Labai pirmas filmas patiko, lydziaus ziuredama
Vakar buvau, tai nepatiko man.
Toks įspūdis, kai sėdi ir tave tuoj apknis. O be to, kad dar dar kažkas atsitiks.
Ai, tiesą sakant, nenorėjau į Warcraftą, o norėjau į tą Tu prieš mane - dramą. Bet
nuėjom, kuris buvo artimiausias. MB irgi nelabai, o pirmas labai patiko.
Per kiną paskambino tėtis, pasakė, kad jam bloga. Mama kitam kambaryje, ji kurčia, neprisišaukė, neprisiskambino jai - telefonas blyksi ir dažniausia jai rašome sms.
Išviečiau greitąją, nes kažkas su širdimi.
Mamai parašiau gal 10 sms, skambinau -- tuomet labiau blyksi. Prisiblyksinau.
Nuėjo, atvažiavo, suleido vaistų ir neišvežė. Tai ir atlėgo.
Papildyta:
QUOTE(sagyte @ 2016 06 11, 18:52)
Nu tai viskas aišku, skaito tavo mintis
***** Gilius užkniso konkrečiai bėga iš namų, jau po kelis sykius tik pradarai terasą lekia kaip akis išdegęs ir ore peršoka tvorą

Jau rimtai mastau apie elektrini piemeni

Lipa pas kaimynų pomidorus

O kaip rėkia prie durų kad jį išleisti
Dėk piemenį ir kaimynus primokyk jį vyt.
Pamenu, kada mano sesė mokė savo jaunąją katę Kiaunę nelėkt atidarius duris. Nes tik atidarai - katė lauke ir gaudyk vėją laukuos...
Ateidavo jos vyro mama, anyta, atidaro duris, - katė prie durų ir pildavo su purštuvu snukin. Ir ką - durys gali būt atlapotos, neina.
Bet ji yra tokia, kad visuomet išslys. Balkonu, langais, tai visada su antkakliu, kur telefonas ir kontaktai.
Neišleidžiama tik morčiaus metu. Sterilizavau tik 1, senąją, 2 dar jaunutės, tos nemaižioja.
Katės veislinės.
Veisiamos.
1 labai nori ir nesileidžia- kaip kokia skaistuolė, o kita paprastai viskas ok, su bernais duodas, bet atiduoda vyrukui tik kas 2 metus. Dabar antrą kartą. Kai būna katukai, jie labai mieli. Labai.
Papildyta:
QUOTE(Azucena @ 2016 06 11, 18:53)
Taip pat kaip dingsta, kai reikia pas veterinara vaziuot, ne vieno neber, arba nori paimt ir lekia tolyn, is kur jaucia?????
Girdi, ką kalbi. Pvz pasakau MB, kad kerpam nagus kuriai nors. ATsisuki - nėr, o prieš tai koma miegojimo buvo...