Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(mylimuke! @ 2016 09 14, 21:17)
Night, nu pzdc, kokie grasinimai  blink.gif  tu to rastelio neismesk, jei sukuls masina, turesi koki irodyma  cool.gif  o tu cia savo ar svetimam kieme stateis?

"Savo". Išmečiau. Kažkaip nenorėjau saugot tokių "gerų" prisiminimų. Nemanau, kad kuls. O db ir nestatau tame kieme.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 09 14, 21:28)
"Savo". Išmečiau. Kažkaip nenorėjau saugot tokių "gerų" prisiminimų. Nemanau, kad kuls. O db ir nestatau tame kieme.

neseniai atsikraustei, nieks nezino kad gyveni. bet jei "tavo", tai ir reiskia kad tavo.
as prisiklijuociau ant vidines lango puses dideli faka - visiems piktiems kaimynams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 09 14, 21:36)
neseniai atsikraustei, nieks nezino kad gyveni. bet jei "tavo", tai ir reiskia kad tavo.
as prisiklijuociau ant vidines lango puses dideli faka - visiems piktiems kaimynams  lotuliukas.gif

Dar norint prisiknis, kad be oficialios sutarties, jei jau taip rimtai įrodinėt. Bet nusprendžiau, kad neverta dėl to nervintis. Mano galvoj yra didesnių bėdų.
O, kadangi, tačkė tokia primityvi, lipduko kokio tikrai norėčiau, bet, kol kas susilaikau, - kadangi per dažnai gaidinuos, nenoriu atkreipt į save dėmesio. Bet, tikiu, kad per praktiką gaidinsiuos mažiau.
Mano stadija vairavime dabar kažkuo pan. į tą, kai supranti užsienio kalbą, bet pasakyt nemoki.
Atsakyti
man night pasakojimai visai nebaisus. skaitau ir atrodo normaluuuuu gi. pati teises turiu jau tuoj sueis 100 metu. bet pati nedristu. cia is serijos as tai neeee bet tu tai gali ir gerai varai.
meja o tau ortopediniai kokie ideklai nepadetu?
mano nuotaikos tai...be kazkokiu dideliu gyvenimo tragediju svyruoja nuo zemes graibymo zliumbiant iki labai normalios busenos. per tas kelias dienas nieko esminio neivyko, tiesiog mano reakcijos i gyvenima.
Atsakyti
o as ... o asss... o mane draugas zadejo pamokyt vairuot biggrin.gif gal reiks eit su teisem reikala sutvarkyti, jeigu nesiseks visai prastai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 09 14, 18:54)
o kokiam nors žmogui iš šalies esi tai papasakojusi? paprastai visai gerai kelios nuomones is sono. zinoma, psichologas irgi gerai.

esu.. Stengiuos neįkyrėti, bet vis tiek išsprūsta. Ir psichologei pasakojaus, bet jai jau manau aš atsibodau. Nes pakankamai nesistengiu pati.

viskas tikrai ne dėl "šventės". Dėl to paties.. Lenda visokios nesąmonės, kasdien nervai, visiškai nemoku apsiginti. Kaip koks juodas debesis užslinkęs. Namie nebeišeina niekuo užsiimti, savim ir kitais pasirūpinti.

pati tikrai neišeisiu, nes bus tik dar blogiau. Gal ir net nereikės pačiai.. O jei prie to stebuklingai neprieisiu, bent kol kas tikrai nematau, kad galėtų būti geriau po kiek laiko. Per daug tenai š., mano akim. Bet o kaip kitaip.
Atsakyti
Deraramos, ar paskutinė pastraipa apie darbą? Iš kiek rašai dabar tikrai ir man atrodo, kad tau atkrytis.

Bučki, teises kažkaip vis dėlto išlaikei, vadinas, jei norėtum/būtų poreikis, ir vairuotum. Aš įsivaizduoju, kad tau tas poreikis mažesnis, nes, šeimoj, turbūt, yra vairuojantis (t.y. vyras)?

Mylimuke, žinok, kad blogiau sektųs nei man, tiesiog neįmanoma... Čia aš ne tai, kad apie dabar, apie tą laiką, kai laikiaus teises. Aš dabar labai bijau, kad man jų neatimtų, nes dar kartą laikyt n kartų, ačiū, nenoriu. biggrin.gif

Atsakyti
Night,israse stipriu vaistu nio skausmo ir uzdegimo,tai bijau per anksti dziaugtis bet lyg ir padeda.
Bet persalimas mane pribaigs...
Atsakyti
Night13, prasikalsi tu su tuo vairavimu, tik reikia kasdien vazineti. Mano dukra per2/3 menesius taip ptasikale, kad parkuojasi i bet kokia skyle, vairuoja liuks, malonu su ja vaziuoti, ne taip kaip su vyru, kuris lekia kaip isprotejes, infarkta galima gauti.
Atsakyti
Night, del to paties.. Ziauriai per jautriai reaguoju, bet jau toks jausmas, kad viska sugadinau ir kasdien viskas blogai ir blogeja. Atsiprasau, kad apie save as tik. Aciu uz palaikyma, man jo truksta.
Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2016 09 15, 07:28)
esu.. Stengiuos neįkyrėti, bet vis tiek išsprūsta. Ir psichologei pasakojaus, bet jai jau manau aš atsibodau. Nes pakankamai nesistengiu pati.

o kaip tas pastangas ivertinti? jei vistiek kiek bedarytum bus per mazai.

as net vairuoju. kaimuky. ir moku kelis marsrutus uzmiesti. ir net viena be vyro biggrin.gif kai siutas ima. pvz pirma kart is pykcio variau viena, ziema, nakti, intensyviam eisme ir dar pugai esant biggrin.gif ir dar su vaikais gale kurie klause ar as isvis vairuot moku biggrin.gif ir teises turiu. ir reke neleeek nelek. nors as keblinau. bet streso aniem buvo nes niekad nebuvom taip vaziave biggrin.gif labai gerai mieste pravaziuociau jei nebutu ne vienos masinos biggrin.gif as net nelabai gal vairuot baidausi. labiau kur ta masina kist atvaziavus i vieta.

nu nieko vistiek mirsiu sena su daug isminties nieko nebijodama vairuodama ir iveikus visas baimes. tik tuos likusius 50 metu reikia nugyvent kazkaip
Atsakyti
Bučki,nezinau,ziuresiu ka ta nauja gtdytoja sakys.

Night,tu taip idomiai aprasai savo vairavimo istorijas rolleyes.gif
Atsakyti