Bučki, tai normaliai tu varai su tuo vairavimu.

) Žinai, kas tas yr, ir, jei norėtum, ar būtų poreikis, tikrai vairuotum. O vaikai tavo mokyklinio jau amžiaus, ane?
Man kažkodėl būdavo klaiki panika vien nuo minties, kaip aš VIENA sėdu ir važiuoju, be kito žmogaus šalia, kuris pareguliuoja, ar net sustabdo, jei reikalas yra. Kaip žinia, jau kas kas, bet aš mėgstu būt viena, bet būtent ta mintis varydavo mane iš proto. Tiesa, aš ten irgi darbinės taip bijojau, dar sename darbe (Durnė, pasigyriau, kad išsilaikiau teises. Nors mane spaudė tą daryt, bet reikėjo tada pirmiausia nusipirkt savą ir kiek pralavėt, tada girtis, kad jau turiu).
Aš ten bijojau grynai pasigaidint - sukult NE SAVO mašiną, pridaryt nuostolių kitam vairuotojui. Kitam ir dabar bijau pridaryt, bet panikos nėra. Sava yra sava. O kad apskritai nutrenkčiau žmogų, suprantu, kad nėr labai tikėtina. Aš ir eidama galiu nutrenkt. Nes kai einu iš darbo, tai pralenkiu troleibusą.
Mėja, tai gerai, kad db gavai pagalbą, bet kad iš esmės imtųs šalint priežastį. Nes kiek gi su nuskausminamais gyvensi... Gi širdį sako gadina.
Deraramos, kiek aš VIEN APIE SAVE čia vemiu, tai visos dabar rašančios kartu sudėjus mažiau tą darot...
Nidulia, net neabejoju, kad man neužteks 2-3mėn, jei ir prasikalsiu kažkada... Bet gal dzin kiek laiko. Svarbu nei sau, nei kitam bėdų dėl to nepridaryčiau, baudų neprisidirbčiau ar teisų neprarasčiau. Kad kažkada prasikalsiu, tikiu.
Kiekvienąkart, kai nepavyksta prisiparkuot iš kažkelinto karto, galvoju, kad nafik. Kiek galima pazorintis. Reik man instruktoriaus. Bet po to apsiraminu. Nu brangu instruktorius man. Ir šiaip. Nu kažkaip išmokau rašyt skaityt ir spalvas skirt, tikėtina, kad ir parkuotis išmoksiu su laiku pati.