Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

deraramos,
tai sveikint? bigsmile.gif

bucki,
sapnuoju grazius, bet labai retai. taip gal yra todel , kad per sapnus isleidziam visa blogi, ko negalim dienomis. o geris turi but ne sapnuose. as taip sau pasiaiskinu. ax.gif

Atsakyti
Puikus paaiskinimas, mylimuke. Aha, kita savaitgali. Bet sveikint nereikia, 'sventes` nebus, niekas is esmes nepasikeis. O ir del nuotaikos abydna, del to dar labiau stengiuos nesureiksmint. Turbut po to bus gaila saves. Tiesa, psichologe ana susitikima moke saves gailejimo technikos. Pagalvojau, kad ne taip kazkas. Kad gal tiesiog zino buda kaip mane pravirkdyt, paliest jautria vieta, etc. Netikiu, kad is geros valios ir noro padet taip darem. Kvaila turbut, kad net psichologe itarineju noru man pakenkt. Vat ir pasakiau, ka galvoju. Auka blyn.
Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2016 09 18, 20:04)
Puikus paaiskinimas, mylimuke. Aha, kita savaitgali. Bet sveikint nereikia, 'sventes` nebus, niekas is esmes nepasikeis. O ir del nuotaikos abydna, del to dar labiau stengiuos nesureiksmint. Turbut po to bus gaila saves. Tiesa, psichologe ana susitikima moke saves gailejimo technikos. Pagalvojau, kad ne taip kazkas. Kad gal tiesiog zino buda kaip mane pravirkdyt, paliest jautria vieta, etc. Netikiu, kad is geros valios ir noro padet taip darem. Kvaila turbut, kad net psichologe itarineju noru man pakenkt. Vat ir pasakiau, ka galvoju. Auka blyn.

tai nesveikinu tada bigsmile.gif pasiimk atostogu. ir biski tuo pasimegauk. kaip nors tave apgauk ar ka.
technikos...metus lankiausi..jokiu techniku nesiule nebandziau...tai irgi jauciu norejo pakenkti. tik isklausydavo. tiesa uzsimwrkusi budavo reciau nei praejusi seansa biggrin.gif gal idomesne buvau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
deraramos,
nu tikrai. sureiksmink biski ta svente. juk tai ne kasdien vyksta. pasidziaukit ax.gif
Atsakyti
As rytojaus bijau, ka cia ta vesele blink.gif

Nenormali. Paskaitysiu kada cia po keliu metu ir pasijuoksiu is saves. Arba paverksiu.

Psichologe nevadina pati to technikom, cia mano vartojama savoka. Tiesiog bando kapstyt visoki sh is praeities, ieskot saknu, as taip suprantu. Ir kaip mane priverst susikrest, kad issiverkciau. O man geda. Ai, turbut ne taip suprantu viska.

Einu paglostyt savo antidepresanta murkianti.
Atsakyti
Jūs dar nenormalesnės unsure.gif Viena trynukus peri, kita su merga ženyjas unsure.gif Košmaras.
Gerų sapnų nepamenu, tai, turbūt, nesapnuoju.
Ne visad juose numirėliai, bet visad bėdos. Kažkodėl dažnai sapnuoju mokyklą arba buvusius darbus. Su ta mokykla išvis košmaras. Atrodo seniai neaktualu, bet pasąmonė primena visokius kanibalus mokytojus.

Suvažinėjau pas mamą. Gera pas ją. Ir ji gera, be abejo. O kaip faina magistrale važiuot! Važiavau 130km/h, visu garsu pasileidus radiją visa dūšia plėšiau "too much love will kill youuuuuu". Pavėžinau mamą iki kapinių (buvom pas tėtį, uždegėm žvakę), bet ji nebuvo happy, akivaizdžiai bijojo. biggrin.gif

Būtų buvęs normalus savaitgalis, bet ar man gali gerai baigtis? Pamečiau buto raktus ir kompo pakrovėjas parėjo, todėl db išvis esu be ryšio. Maža to, kieme prisikabinau prie diedo (neabejoju, pamanė, kad tuoj işprievartausiu), kad išvairuotų. T.y. apsisuktų. Nes man kojos vis labiau drebėjo, šįkart susitvardžiau nesitrankius į kt. mašinas.
Atsakyti
Aj. Tik nepagalvokit, kad šiaip vairuot man puikiai sekas. Kažkokia moteris šian man pasukiojo pirštą prie smilkinio. Bet tai kartais galvoju iš kur žmonėse tiek pykčio. Šiuo atveju jai jokios grėsmės nekėliau. Stabtelėjau pagalvot, kaip man apsisukt. Nemačiau kaip ana privažiavo, ir, matote, net kelias sek. negalėjo išvažiuot iš prekybcentrio aikštelės per mane.
Stengiuos, kad nenusėstų dūšioj nuoskaudos dėl tokių dalykų. Bet, kažkaip, sunku..
Atsakyti
mokykla as anksciau laaabai daznai sapnuodavau. na arba tiesiog tuos saltus koridorius , klaidziojima po juos, kazko ieskojima ar nuo kazko begima.
Atsakyti
aha, priminėt, mokyklą ir aš dažnai tebesapnuoju g.gif kad jau esu nebe mokinė, po studijų, bet turiu kažkokius kursus mokykloj pasibaigti, egzaminus iš naujo išlaikyti blink.gif ir niekaip neatsimenu savo tvarkaraščio ir nerandu klasės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2016 09 19, 07:24)
aha, priminėt, mokyklą ir aš dažnai tebesapnuoju g.gif kad jau esu nebe mokinė, po studijų, bet turiu kažkokius kursus mokykloj pasibaigti, egzaminus iš naujo išlaikyti blink.gif ir niekaip neatsimenu savo tvarkaraščio ir nerandu klasės unsure.gif

Gal tai reiskia kazkokias neismoktas gyvenimo pamokas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 09 19, 06:51)
Gal tai reiskia kazkokias neismoktas gyvenimo pamokas?  g.gif

As ir daznai sapnuoju mokykla,kaip kosmara koki,visad pabundu kaip po didziausio siaubo.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 09 19, 06:51)
Gal tai reiskia kazkokias neismoktas gyvenimo pamokas?  g.gif

Stengiuos nesiaiskinti sapnu, nes tiesiogiai tai neimanona. Kad kazkokiu pamoku esu neismokus, tai faktas, ar mokykloje ar siaip gyvenime. Gal man dideli stresa kelia neaiskumas, nezinojimas, atsakomybes dideles laikaus, o gal tik taip man atrodo.
Atsakyti