QUOTE(Finna @ 2016 09 24, 16:38)
imeldutia, taip, kėdutės, jų spalvos, modeliai ir pan. visiškai skonio reikalas (kai kada ir saugumo, bet mes apie tas pačias kalbam, tai tik išorė turi skirtumų)
O audinys visų tvirtas (Cloud Q), tiek ir malonesnės, švelnesnės medžiagos, tiek ir to šiurkštesnio, man negražaus, a la džinso. Neįsivaizduoju ką turėtų daryti vaikas, kad sudrožtų kėdutę (tiksliau jos medžiagą) nepaisant to, kokios medžiagos ji yra (čia kalbu apie pirmąsias, "leliukiškas" kėdutes). Didesnes žinau, kad sudrožia, ir dar kaip
Aš vistiek nesupratau kuo žymiai nepatogesnės tos lovytės, kurios kitokios negu mūsų

Ir tos, ir tos nusileidžia visiškai, tai ko ten dar reikia? Čia klausimas retorinis, nereikia atsakyt
Tikiu, kad ir tas švelnus audinys tvirtas ir kad tikrai nesusidrožia

bet čia gal labiau psichologiškai.. savaime pačiupinėjus džinsas atrodo tvirčiau

o šiaip tai taip - visiškai skonio reikalas

va jūs bent turėjot tvirtą nuomonę, kad džinsas jums negražu.. o mes neapsisprendę dar, tai taip sunku, nes ir tas, ir tas gražu
Nors ir retorinis klausimas, bet vistiek

Tas nepatogumas pasireikštų realiai kelis kartus per visą lovytės naudojimą.. tik tada, kai reiktų pakelt ar nuleist šoną

sakau, kai mes galėjom rinktis (kaina identiška) tai ko gi nesirinkt patogesnio varianto?

o dar plius tų slovėniškų, kaip ir sakiau, medžio apdirbimas kardinaliai skiriasi.. tai jau vien tai pagrinde ir lėmė sprendimą
Tik dėl spalvos nepavyko nusiderėt su mb.. užsispyręs norėjo natūralios.. o man labiau gal balta patiko, bet mb visai negraži pasirodė, tai šioj vietoj nusileidau aš, nes man ta natūrali nebuvo kažkoks baubas