Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

imeldutia, taip, kėdutės, jų spalvos, modeliai ir pan. visiškai skonio reikalas (kai kada ir saugumo, bet mes apie tas pačias kalbam, tai tik išorė turi skirtumų) drinks_cheers.gif
O audinys visų tvirtas (Cloud Q), tiek ir malonesnės, švelnesnės medžiagos, tiek ir to šiurkštesnio, man negražaus, a la džinso. Neįsivaizduoju ką turėtų daryti vaikas, kad sudrožtų kėdutę (tiksliau jos medžiagą) nepaisant to, kokios medžiagos ji yra (čia kalbu apie pirmąsias, "leliukiškas" kėdutes). Didesnes žinau, kad sudrožia, ir dar kaip biggrin.gif

Aš vistiek nesupratau kuo žymiai nepatogesnės tos lovytės, kurios kitokios negu mūsų g.gif smile.gif Ir tos, ir tos nusileidžia visiškai, tai ko ten dar reikia? Čia klausimas retorinis, nereikia atsakyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 24 rugsėjo 2016 - 15:39
QUOTE(Finna @ 2016 09 24, 13:21)
O tai tau neduos? smile.gif

Aš irgi norėčiau cepelino dabar biggrin.gif Bet šiandien kepsiu tik vištieną su daržovėm, iki cepelinų man toli biggrin.gif

Sakiau "o tai kvieti ir mus!!" lotuliukas.gif ai tipo su kaimyne daro, jei dar mes tai tipo daug reikes. Sakau ok ok nevaziuosiu.
Cia tik as galiu padaryti cepelinus ir visus sukviesti..

Einu kepti tarkuotu bulviu, turiu kastinio... bus labai panasu bigsmile.gif
Atsakyti
Bet cepelinus visi ir daro po daug, kas gi daro tokį patiekalą po mažai biggrin.gif

Mano mama kai daro, visus sukviečia (ir mus tame tarpe), sako jei jau užsiimti, tai normaliai biggrin.gif

Kaip dažnai paskaičiusi apie tavo kepamas bulves su kefyru, kastinį ir pan., taip užsinoriu... wub.gif Aš tikrai lietuvaitė tuo klausimu (ne tik tuo, bet tuo tikrai) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(imeldutia @ 2016 09 24, 12:28)

Skotuke, nors ir skausmingai, bet vistiek labai greit susisukot thumbup.gif kaip tau su maitinimu sekasi?  4u.gif

Skausmingai, gimdykloi nenorejo imt (.), tai pasizeide siek tiek, apziot apzioja kaip priklauso bet kiekviena kart kazkaio vis nuvalgo po truputi, buna graziai pavalgo, buna zaidzia spjauna.. Na mokomes abi smile.gif

QUOTE(-Vakare- @ 2016 09 24, 13:14)

Skotuke, greutai ir tik su mazu nubrozdinimu  thumbup.gif  manau daugumos svajone toks gimdymas  4u.gif

Tikiuosi daugiau nestuke.gif aptures lengvus greitus gimdymus ir ne tokius skausmingus 4u.gif

QUOTE(-auma- @ 2016 09 24, 14:22)

Vadinasi linkusi į greitus gimdymus turbūt. Antras leliukas spėju tiek nekankins ir ateis dar greičiau. Nes negali taikyti visiems, taisyklių čia nėra, bet pirmas gimdymas, sakau iš savo varpinės, sunkiausias buvo.

Kad tavo zodziai D. i ausi, daktare laukia musu uz 2-3 metu su antru nestuke.gif lotuliukas.gif

QUOTE(De Paris @ 2016 09 24, 14:53)

Lauke oras nerealus. Noriu kur nors vaziuoti. Pakalbinsiu mb kai gris.

Vaziuok vaziuok, as po palakstymo mieste isvaziavau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2016 09 24, 16:38)
imeldutia, taip, kėdutės, jų spalvos, modeliai ir pan. visiškai skonio reikalas (kai kada ir saugumo, bet mes apie tas pačias kalbam, tai tik išorė turi skirtumų) drinks_cheers.gif 
O audinys visų tvirtas (Cloud Q), tiek ir malonesnės, švelnesnės medžiagos, tiek ir to šiurkštesnio, man negražaus, a la džinso. Neįsivaizduoju ką turėtų daryti vaikas, kad sudrožtų kėdutę (tiksliau jos medžiagą) nepaisant to, kokios medžiagos ji yra (čia kalbu apie pirmąsias, "leliukiškas" kėdutes). Didesnes žinau, kad sudrožia, ir dar kaip biggrin.gif

Aš vistiek nesupratau kuo žymiai nepatogesnės tos lovytės, kurios kitokios negu mūsų g.gif  smile.gif Ir tos, ir tos nusileidžia visiškai, tai ko ten dar reikia? Čia klausimas retorinis, nereikia atsakyt biggrin.gif

Tikiu, kad ir tas švelnus audinys tvirtas ir kad tikrai nesusidrožia biggrin.gif bet čia gal labiau psichologiškai.. savaime pačiupinėjus džinsas atrodo tvirčiau thumbup.gif o šiaip tai taip - visiškai skonio reikalas drinks_cheers.gif va jūs bent turėjot tvirtą nuomonę, kad džinsas jums negražu.. o mes neapsisprendę dar, tai taip sunku, nes ir tas, ir tas gražu doh.gif

Nors ir retorinis klausimas, bet vistiek biggrin.gif Tas nepatogumas pasireikštų realiai kelis kartus per visą lovytės naudojimą.. tik tada, kai reiktų pakelt ar nuleist šoną thumbup.gif sakau, kai mes galėjom rinktis (kaina identiška) tai ko gi nesirinkt patogesnio varianto? rolleyes.gif o dar plius tų slovėniškų, kaip ir sakiau, medžio apdirbimas kardinaliai skiriasi.. tai jau vien tai pagrinde ir lėmė sprendimą 4u.gif

Tik dėl spalvos nepavyko nusiderėt su mb.. užsispyręs norėjo natūralios.. o man labiau gal balta patiko, bet mb visai negraži pasirodė, tai šioj vietoj nusileidau aš, nes man ta natūrali nebuvo kažkoks baubas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2016 09 24, 13:41)
Bet cepelinus visi ir daro po daug, kas gi daro tokį patiekalą po mažai biggrin.gif

Mano mama kai daro, visus sukviečia (ir mus tame tarpe), sako jei jau užsiimti, tai normaliai biggrin.gif
Kaip dažnai paskaičiusi apie tavo kepamas bulves su kefyru, kastinį ir pan., taip užsinoriu... wub.gif Aš tikrai lietuvaitė tuo klausimu (ne tik tuo, bet tuo tikrai) tongue.gif

Va va as ta pati jiems sakiau drinks_cheers.gif mes niekada nedarom po mazai. Neverta knistis. Plius skanu sekancia diena pasikepti.
As ir gryna lietuve drinks_cheers.gif man bulves yra viskas. O dar su kefyru ar kastiniu, spirgais wub.gif visokiam pavidale. Tik as miltiniu patiekalu nelabai megeja.
Atsakyti
imeldutia, matai, kai parašei, kad žymiai patogesnis, pamaniau, kad ten labai jau kažkas pakito. Užtai ir paklausiau, nes įdomu, kas jau ten taip žymiai kitaip. Jeigu žymiai tik tiek, kad dėl to mažo plastmasiuko, aišku smile.gif Tada jaučiu gali būti, kad ir tas medienos apdirbimas irgi taip pat kardinaliai skiriasi biggrin.gif

Kepu vištieną su daržovėmis jogurto padaže pagal Sonatinos receptą, kaip mums patinka šitas patiekalas rolleyes.gif Ir paprasta labai, sumeti viską ir kepa thumbup.gif
Jeigu kam įdomu, čia receptas (reikia tik su pele žemyn pavaryt smile.gif ):
http://www.supermama...p;#entry4716056

Aš tik, kai darau, dažnai dedu dar ir brokolį, MB labai brokolius mėgsta ir čia jie gerai tinka smile.gif Ir dar kumpelius visada paprieskoniuoju, man norisi smarkesnio skonio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 24 rugsėjo 2016 - 16:37
QUOTE(Finna @ 2016 09 24, 14:10)
Matai, kai parašei, kad žymiai patogesnis, pamaniau, kad ten labai jau kažkas pakito. Užtai ir paklausiau, nes įdomu, kas jau ten taip žymiai kitaip. Jeigu žymiai tik tiek, kad dėl to mažo plastmasiuko, aišku smile.gif Tada jaučiu gali būti, kad ir tas medienos apdirbimas irgi taip pat kardinaliai skiriasi biggrin.gif
Kepu vištieną su daržovėmis jogurto padaže pagal Sonatinos receptą, kaip mums patinka šitaa patiekalas rolleyes.gif Ir paprasta labai, sumeti viską ir kepa thumbup.gif

Imesk nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2016 09 24, 17:10)
imeldutia, matai, kai parašei, kad žymiai patogesnis, pamaniau, kad ten labai jau kažkas pakito. Užtai ir paklausiau, nes įdomu, kas jau ten taip žymiai kitaip. Jeigu žymiai tik tiek, kad dėl to mažo plastmasiuko, aišku smile.gif Tada jaučiu gali būti, kad ir tas medienos apdirbimas irgi taip pat kardinaliai skiriasi biggrin.gif

Pakito tikrai labai.. tau turbūt neteko matyt to nepatogiojo varianto.. sutinku, kad retai naudojamas dalykas, bet.. skirtumas didžiulis rolleyes.gif
O dėl apdirbimo tai patikėk.. Treppy tokia kaip sintetinė atrodo prieš tą slovėnišką thumbup.gif nu nemoku nupasakot, ne specė aš, bet jau ir man palietus jaučiasi biggrin.gif o tas pardavėjas tai išvis ten kategoriškai nusiteikęs prieš Treppy.. pasakojo jis ten niuansus, bet, kaip sakiau, aš ne specė, tai tikrai pusės žodžių nesupratau lotuliukas.gif mb ten su tuo apdirbimu labiau žiūrėjo ir kalbėjosi tuo klausimu.. man užteko to, kad palietus jaučiasi ryškiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Skotuke* @ 2016 09 24, 10:47)
Labas visoms, kol princese saldziai miega trumpai uzbegu, didelis didelis aciu uz sveikinimus

Kaip džiugu kad pasidalini emocijom,svarbiausia kaip sakant laiminga pabaiga biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Šiaip tai žinai, nebūtų ten stovėjus ta slovėniška lovytė, būtumėm nusipirkę tą Treppy ir labai laimingi būtumėm buvę thumbup.gif todėl puikiai suprantu, kad tau sunku suvokt tą skirtumą realiai nepalyginus.. nes ir ta Treppy pati savaime faina lovytė, o skirtumą galima pajust tik matant ir liečiant abi iškart 4u.gif
Atsakyti
Mūsų slovėniška lovytė. Nematau ten nei jokio stebuklo smile.gif Kad tvirta- taip, labai, nes kitos esu mačiusi, ir pažįstami buvo susidūrę, kad klibėti pradeda per visur ir pan., kokybiška irgi. Bet yra ir kitų gerų, tvirtų, pvz kur Čiolienė pirko, tos irgi labai geros, kokybiškos lovytės, tik nuleidžiamu šonu tokios nebuvo, todėl mums netiko. Man šitos pliusas tik tas buvo, kad šonas visiškai pasinaikina, o ne tik šiaip žemiau nusileidžia (kaip kai kuriose). Ne vieną lovytę žiūrėjom prieš tai ir kitą, nieko ypatingo toje medienoje, mano požiūriu, nėra smile.gif Man matyt neteko susidurti su ypatingai prastos kokybės lovyte, kad pamatyčiau šitokį skirtumą, kokį jūs pastebėjot.
O apie dėvėtas kažkas klausė, gal būtume pirkę ir dėvėtą, tik su visiškai nuimamu šonu (kitokios nepirkčiau) ir taip labai mažai, o rasti dėvėtą nesudėvėtą, be defektų, gaunasi vos ne misija neįmanoma smile.gif

De Paris, kaip fainai thumbup.gif Aš irgi va šiandien prie kompo, nes MB su mažiuku lauke gastroliuoja, tai man nėra ką lyginti patogumo thumbup.gif Ar vairuotojas užnešė siuntinį? smile.gif
Jaučiu ir kitų gėrybių iš LT gavot, visi siunčia dar ir kokį lašinį, kumpelį ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 24 rugsėjo 2016 - 17:00