Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

kompas jau namie, jeee thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Finna sakai jei mano palatos kaimyne butu nesutikus mano vyras nebutu tiek ilgai buves, o tai kaip tada jei pakilau as tik antros dienos viduryje, po to sugebedavau paeiti tik vyrui isikibus i paranke, o tarkim leliukas nuo manes neatskirtas palatoj ir istisai verkia? 4u.gif juk juo pasirupinti reikia, o akuseres to nepadarys istisai uz mane, vaikas klyks istisai, tai ka visi ramiai klausysis? tai arba ileidzia vyra arba iesko palatos kitos tada smile.gif
ir taip viena nakti maziukas praverke vos ne istisai puse nakties, akusere jau net atejo ziureti kas vyksta, siek tiek padejo man ta nakti...
juk visur yra ir proto ribos ir zmoniskumo galu gale 4u.gif

o mes siandien pakrikstyjom savo brangutuka bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jauniute: 24 rugsėjo 2016 - 19:52
jauniute, su krikstu suneli 4u.gif
Atsakyti
Cioliene, ar skalbei jau Flokati kaldryte?
Atsakyti
Finna, ar pirkai kaili vezimui?
Atsakyti
Finna, kokia automobiline kedute dabar dairotes pirkti? 4u.gif
Atsakyti
As me Finna, bet gal idomu

Musiskis perejo is leliukines kedutes.
Man buvo svarbu, kad butu isofix , kad vis dar vaziuotu nugara I eisma ir, kad kedute sukinetusi ir butu patogu isodinti vaika. Nes yra reikalu Kai sveria 11kg.
Issirinkom Cybex Sirona. Labai patrnkinti.

Saugumas kas be Ko..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romy: 24 rugsėjo 2016 - 21:20
QUOTE(Romy @ 2016 09 24, 22:10)
As me Finna, bet gal idomu

Musiskis perejo is leliukines kedutes.
Man buvo svarbu, kad butu isofix , kad vis dar vaziuotu nugara I eisma ir, kad kedute sukinetusi ir butu patogu isodinti vaika. Nes yra reikalu Kai sveria 11kg.
Issirinkom Cybex Sirona. Labai patrnkinti.

Saugumas kas be Ko..

as irgi noriu cybex, tos kur su staliuku ar kaip ten yra smile.gif nu bet pas mus beda nes nera isofix masinoje unsure.gif
kazi sita kedute eina tvirtinti ir dirzais, nes vistiek ateity keisim masina, o kedute pirksim ilgam, tai norisi cybex smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2016 09 24, 20:49)
as irgi noriu cybex, tos kur su staliuku ar kaip ten yra smile.gif nu bet pas mus beda nes nera isofix masinoje  unsure.gif
kazi sita kedute eina tvirtinti ir dirzais, nes vistiek ateity keisim masina, o kedute pirksim ilgam, tai norisi cybex smile.gif

Sirona turi bariuka, bet dedamas tik tada Kai vaikas vaziuja Veidu I eisma . Nugara I eisma - dirzai.

Nezinau del dirzu, neaktualu mums. Bet gal ziureciau tada be isofix. I tas kedutes, kurios tobulintos butent su dirzais fiksuot
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 09 24, 20:16)
Cioliene, ar skalbei jau Flokati kaldryte?

Neskalbiau.. Ir neskalbsiu manau. Ar blogai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 24, 20:03)
Neskalbiau.. Ir neskalbsiu manau. Ar blogai? g.gif

tai va ir as nezinau ar skalbti pries naudojima ar ne g.gif
Atsakyti
Jauniute, su krikštu 4u.gif wub.gif
Atsakyti