Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

QUOTE(De Paris @ 2016 09 25, 10:39)
girdejau, kad filmas "Bad mums" geresnis  smile.gif

Oi butinai sita irgi reiks pazet.. aciu, kad priminei thumbup.gif
Papildyta:
De paris, as ir turiu Flokati kaldryte, bet neskalbsiu g.gif
Atsakyti
Neleidzia man siandien cituot doh.gif

De Paris, nuo skausmo kokio paracetamolio galeciau, bet tas skausmas toks ikyrus ir tt- bet tik atsiguli- ir praeina... net atsisedus pagereja, tai ir nesinori kist chemijos, nes vistiek maziukui persiduoda.... tai bandau sedinet ir gulinet daugiau, kas puse velnio, kai MB (nors ir sergantis) yra namie, o va kai iseis i darba + dar jei man cia tikrai ju liga persidave, tai jauciu tikrai nusisaut noresiu...

As pirma kedute naudojau iki 18 menesiu, tada jau buvom pasieke svorio limita ir pakeitem i priekiu atsukta. Nezinau apie koki staliuka kalbat, jis vietoj dirzu naudojamas? blink.gif be tu 5 dirzu iki 5 metu vaiko tikrai nezadu vezt, juk jie ir uzmiega dar ir siaip zaizdami muistos, man kazkaip nesaugu visa kita atrodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 09 25, 07:41)
Oi butinai sita irgi reiks pazet.. aciu, kad priminei  thumbup.gif
Papildyta:
De paris, as ir turiu Flokati kaldryte, bet neskalbsiu  g.gif

as jau i kina nebenueisiu (manes ir nebekviecia mergos biggrin.gif ), tai paziuresiu nete kai bus. nors gal jau yra..
nu ok tada ir as neskalbsiu. tik vakar gerai ispurciau nes dulkejo ir isvedinau lauke.
Atsakyti
Vakre, pagal testus bariukas / staliukas daug saugiau uz dirzus.
Atsakyti
Skotuke.. 4u.gif 4u.gif uz skausmus tau!!! Eina sau.. net su epiduru unsure.gif bet aciu die, kad viskas taip greit ivyko.. nzn kas blogiau: maziau skausmingai ir leciau, ar greit , bet skausmingai labiau... blogiausia trubut labai skausmingai ir ilgai unsure.gif nu svarbu viskas jau praeityje..
Atsakyti
Sveikos.

Sveikinimai naujoms mamytems. Ramiu nakteliu, saldaus pienelio 4u.gif

Vis uzeinu paziuret ar De Paris dar negimdo, bet.... biggrin.gif

Kaip noreciau as i filma, bet su dviem vaikais jau sunku. Seimyniskai prie teliko ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Įveikiau, pleputės jus tongue.gif
Skotuke, uz skausmus 4u.gif bet prizas užtat nerealus thumbup.gif

Finna, kaip fainai, kad mažiukas miega vežymėlyje ir gali paskaityti thumbup.gif mano vienai draugei miegodavo bet tik tuomet, kai vežimas juda pirmyn. Galėjo tik pasvajoti apie skaitymą ant suoliuko unsure.gif Ką skaitai? ax.gif

Parsivežėm vakar lovytę, bet dar nesurinkta, ir nežinau, kada rinksime, tai vaizdo medžiagos kol kas nebus blush2.gif pasinaudosiu pardavejos foto, tikiuos nepyks smile.gif
http://www.part.lt/p...9d42b149700.jpg - pristumiama prie tevu lovos smile.gif

Vestuvės praėjo šauniai - seniai bebuvau mačiusi tokia stilinga jaunąją: ilga balta paprasta a la lino/milo suknelė, šunuosena toks grauzs pynimas gintariukais papuostas, puokstė - rugių varpos ir šermukšnis wub.gif wub.gif ir žiedai tokie baltiški, iš žalvario berods wub.gif nu man paaasaka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikų*dama: 25 rugsėjo 2016 - 10:23
Labuka

Vakar puse dienos pravazinejom Vilniuj, vakare vaziavom pas draugus. Visi juokavo ar nereiks visai kompanijai i klinikas vaziuot, nes mano pilvas pasirode didziulis visiems lotuliukas.gif vieni buvo su menesio mergyte-jetau kokia mazyte wub.gif keista buvo ziuret i toki maza kleckuti ir zinot kad tuoj toki pati turesiu, tik dar mazesni rolleyes.gif

Nakti labai pilva suko.skaudejo.. MB jau issigandes buvo, kad prisijuokem del kliniku unsure.gif ejau i dusa net. Bet manau nuo maisto kazkokio, nes vakar visko privalgem blush2.gif

PD, skoningos vestuves turejo but-ne kasdienines wub.gif
Lovyte thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiolienė: 25 rugsėjo 2016 - 10:30
Cioliene, 2 savaites tik liko wub.gif jau skaityk bet kada..
dar ir mane aplenksi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 09 25, 10:35)
Cioliene, 2 savaites tik liko  wub.gif  jau skaityk bet kada..
dar ir mane aplenksi  lotuliukas.gif

Arba kartu pagimdysim thumbup.gif ne ne.. Jau uzteks Tave kankinti rolleyes.gif
Kaip jauties?
Atsakyti
Karamele, praktiškai mano sūnų nupasakojai, tik maniškis dar ir vežimėlyje neguli, o dieną tik ant mano rankų vėl miega hihihi.gif

-Vakare-, Romy gerai sako, tas staliukas yra daug saugiau už diržus. Va toks tas staliukas turimas omeny http://www.pege.lt/c...13522865481.jpg smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 25, 08:38)
Arba kartu pagimdysim thumbup.gif ne ne.. Jau uzteks Tave kankinti rolleyes.gif
Kaip jauties?

jokiu skausmu, tik gimda susitraukineja kas kelias minutes ir tiek..
Atsakyti